اینم مسیر ریفلاکسه جالبش اینه که برای ریفلاکسم weir در نظر گرفته شده
![]()
میشه یک کم درباره این توضیح بدی
چرا این شکلیه
درکش نمیکنم![]()
خوب چون برامون جالب بود؟مگه شک داشتی که برامون جالبه از جالب یه چیزی هم بالاتر من یکی از آرزوهامه که زمان اورهال توی پالایشگاه باشم چون همینطوری که میری تو پالایشگاه flash drum با برج تقطیر فقط سایزشون فرق میکنه و داخلشون رو که نمیبنی .پس از جالب یه چیزی بالاتر خوشگلن!جذابن!باورنکردنین مرسی مرسی مرسی ولی خداییش هنر آقاحامد عکاس رو نباید فراموش کرد عکاسیت بیستهخوب چون براتون جالب بود دو تا عکس دیگه براتون از center tray قرار میدم
![]()
ببینید این دقیقا بحث سیالاتیه برای توزیع یکنواخت ریفلاکس روی سینی با بیشترین زمان ماند اگر دقت کنید میبینید که محل down comer دقیقا مقابل ریزش reflux قرار داره در مرکزم center tray هست که برداشته شده
راستش منم این center tray متوجه نشدمدر مورد center tray به خدمتتون عارضم که چون گذاشتن man way در بین هر دو سینی عملا منظقی و اقتصادی نیست در اینجا در کل برج سه من وی در نظر گرفتن و ارتباط بقیه سینی بوسیله center tray برقرار میشه
اتفاقا سوال من هم رو همین قضیه است.
تو این عکس دهنه خروجی پیدا نیست ولی به نظر یک تکه میاد.
سوال من اینه مگه برای توزیع یکنواخت نباید از یک distributer پخش بشه روی سینی ها.
این فرمی که تو عکس هست که موجب میشه جریان برگشتی فقط از یک مسیر پایین بیاد( در امتداد خروجی(!!!!!!!!!!!
نمیدونم تونستم منظورم رو توضیح بدم؟!!
راستش منم این center tray متوجه نشدمولی ترسیدم بپرسم .یعنی روی سینیها یه قسمت که قابل برداشتنه میذارن اتصالش با بقیه سینی چطوریه؟عملکردش برای انتقال جرم معمولیه؟
اینم نحوه شستن تیوبها با water jet هست من که پرسیدم گفتن فشار خروجی آب 1500 باره خیلی زیاده یعنی اگر کسی جلوش قرار بگیره میتونه باعث قطع عضو بشه
![]()
سلام مهندس جان
فکر کنم فشار 150 بار بوده نه 1500
یا هم 1500 psi هستش (معادل 103 bar)
به صورت فلش میزارم.هم قشنگ تره هم شکیل تر.
بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کنید.
بعد روب webpage داخل پوشه کلیک کنید.
توجه کنید که کل محتوای پوشه همیشه باید با هم باشن.
http://ifile.it/7fm8evt/Presentation1.rar
اینم یه لینک دیگه
http://up.iranblog.com/images/htchro7uhaftswvso4p6.rar
خواهش میشه![]()
اره همین طورهحامد جان اسلاید اول کمی مشکل فونت داشت ، البته ممکنه روی سیستم من اینجوری بوده باشه![]()
سلام
ممنونم از زحماتتون
ولی هیچکدوم عکسا و فایلا نمونده! میشه آپدیتشون کنین لطفا![]()