اینم قسمت convection کوره توضیحاتش با designchem عزیز
![]()
سلام حامد جان دستت خیییییییییییییلی درد نکنه بابت عکسها.حامد جان مثل اینکه من آلزامیر گرفتم خیلی درست توضیحش رو یادم نیست حالا همینکه تو ذهنمه به خاطر مشکل مکانیکی هستش چون توی این قسمتها تیوبها خمیده شدند تنش اونها بالاست و تحمل دمای بالا در خمیدگی رو ندارند برای همین بیرون از کوره قرار میگیرند.راستی designchem عزیز این همیشه برام سواله چرا این u شکل رو از کوره بیرون میذارن؟
خوب خیلی اتلاف حرارتی ایجاد میکنه خودم حدس میزنم یا یخاطر بازرسی تیوپهاست یا برای افزایش سطح انتقال حرارته
حامد جان با اجازه خوب عکس دست به نقدی گیر اوردم یه توضیه بدم راجع به دمیستر دمیستر یا MESHPAD ها معمولاً ضخامت 150MM هستند ولی دقت داشته باشید بهGRID روی دمیستر در محاسبه طول یاقطر وسل در صورت عمودی یا افقی بودن باید ضخامت GRID رو جدا در نظر بگیرید حدود 25MM ضخامت GRID هستشاینم mesh packing هست که در بالای seperator ها نصب میشه برای جلوگیری از حمل مایع بوسیله گاز
اون گوشه بالا سمت راست هم یک gage glass هست که یکمش پیداست توضیحش با mona.p عزیز
![]()
فکر نمیکنم تا حالا برج تقطیر رو از این زاویه دیده باشید
همینطور که در پایین سمت راست مشخصه center tray برداشته شده و در مرکز هم down comer به خوبی مشخصه
![]()
آقا حامد سلام
دستت بابت عکس ها درد نکنه عزیز. آقا چندتا سوال با دیدن این عکسها تو ذهنم اومد که ممنون میشم جواب بدی.
(1) این چه Tower ایه؟ برج تقطیره یا Extractor یا چیز دیگه ای؟ چرا مقطعش مکعبه و استوانه نیست؟
(2) اون Man Way ،هیجده اینچه؟ چون به نظرم Tray Spacing این برج یه کمی بالاست که همانطور که میدونی برای حفظ راندمان مجبورند که برج را بلندتر بسازند (ارتفاع برج چقدره؟).
(3) داخل برج Sour Service در جریانه؟چون آثار خوردگی روی بدنه Tower مشهوده.
(4) بی زحمت یه توضیح هم دربارهCentre Tray بده.
پیشاپیش منون.