عيد و يك قتل و عام عمومي ....

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
«به جای ماهی سیب درون تنگ بگذارید.» این حرف را كسانی می زنند كه مخالف مرگ بیش از ۷ میلیون ماهی قرمزی هستند كه قرار است در آخرین روزهای اسفند ماه امسال به مسلخ نوروزی شان بروند؛ ماهی هایی كه تنها برای چند روز قرار است نقشی كوتاه بر سرنوشت هفت سین ایرانی بازی كنند و بعد ... دیگر هیچ!

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه این موضوع باید از خیلی وقت پیش اطلاع رسانی میشد.نه 2 روز مونده بعید که خیلی ها الان خریدنش

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه قدر وحشتناک
خدا رو شکر اونایی که من میخرم زنده میمونن بعدش هم می برم میندازمشون توی رودخونه ای سدی جایی

آذرتاش

عضو جدید
ما هر سال ماهی قرمز میخریم و روز سیزده بدر به همراه سبزی عید آنرا در رودخانه رها میکنیم. شما به همه بگوئید اگر ماهی خریدند بعد ار عید اونو توی رودخانه رهایش کنند.

mamadj

عضو جدید
ما هر سال ماهی قرمز میخریم و روز سیزده بدر به همراه سبزی عید آنرا در رودخانه رها میکنیم. شما به همه بگوئید اگر ماهی خریدند بعد ار عید اونو توی رودخانه رهایش کنند.

سلام .................چه بد!!!!!!.......اینا که ماهی رود خونه نیستن.........اینارو اگه بندازین داخل حوضچه خیلی خوبه.....مرسی:smile:

• Like
واکنش ها: fgni

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
اگه ماهي عيد نخريم ماهي فروشه چيكار كنه ؟ اينم سواليه ؟ :confused:

bahare shad

عضو جدید
mamnun az yad avaritun,akhe man hanuz mahi nakharidam va mikhastam farda bekharam,hala ke ino gofti dige nemikharam......mercy

عاشورا

عضو جدید
من مخالفم من چهار پنج ساله كه ماهي نخريدم همون ماهي 4 سال پيشه كه زنده مونده تو تشت انداختمشون غذا هم بهشون ميدم ماشا... بزرگم شدن خلاصه چهارتا سال تحويله كه همون ماهيا سرسفرمونه كي گفته ميميرن اگه واسه حيوونا ارزش قائل باشيم نمي‌ميرم ولي اگه به حال خودشون رها كنيم و انگار موجود زنده نيستن و آب و غذاشون و اهميت نديم ميميرن

• Like
واکنش ها: fgni

meysam golzad

عضو جدید
خب روش نگهداری ماهی قرمز ماهی قرمز رو در تنگ نگهداشته در اکواریومیا یک عدد دارو ضد کلر بخرید و از دستورات استفاده کنید .اب عوض کردن . قبل از عوض کردن ب اندازه تنگ اب جوشانده وخنک کرده و نصف بیشتر تنگ رو خالی کرده واب تازه رو بریزید.هوا دهی اگر پمپ هوا دارید روزی 4ساعت در شبها روشن کنید. اگر ندارید اب تنگرو با قاشق بالا و پایین کنید تا اب هوا گیرد .غذای ماهی هر عدد ماهی حدود10دانه غذای ماهی براش مناسبه بستگی ب اندازه و تعداد ماهی هم داره ..و اخر این که دمای اب ماهی قرمز 25درجه باشه مناسبه .خنک

عاشورا

عضو جدید
آقا ميثم من هيچكدوم از اين كارها رو نكردم
فقط اونها رو به حال خودشون رها كردم يعني جاي ثابت و عدم دستمالي كردن ماهي و هفته اي يكبار هم غذا همين و تو تابستون هر يه ماه آبشون رو عوض ميكنم (آب لوله) جاشون هم بايد بزرگ و وسيع باشه مثلاً‌ واسه دوتا ماهي قرمز يه تشت بزرگ كه حداقل 50 ليتر آب بگيره و تو زمستون كلا عوض نمي كنم. ماهي قرمز اتفاقاً از ماهيياي سخت جونه فقط نبايد كاري به كارش داشته باشي و جاش هم نسبتاً‌ تاريك باشه و سرد
فقط اين ماهي از گرما ميميره و الا يه لايه 5 سانتي يخ روي آب رو تحمل ميكنه. اميدوارم امسال همه ماهياشونو واسه سال ديگه زنده نگه دارن

meysam golzad

عضو جدید
آقا ميثم من هيچكدوم از اين كارها رو نكردم
فقط اونها رو به حال خودشون رها كردم يعني جاي ثابت و عدم دستمالي كردن ماهي و هفته اي يكبار هم غذا همين و تو تابستون هر يه ماه آبشون رو عوض ميكنم (آب لوله) جاشون هم بايد بزرگ و وسيع باشه مثلاً‌ واسه دوتا ماهي قرمز يه تشت بزرگ كه حداقل 50 ليتر آب بگيره و تو زمستون كلا عوض نمي كنم. ماهي قرمز اتفاقاً از ماهيياي سخت جونه فقط نبايد كاري به كارش داشته باشي و جاش هم نسبتاً‌ تاريك باشه و سرد
فقط اين ماهي از گرما ميميره و الا يه لايه 5 سانتي يخ روي آب رو تحمل ميكنه. اميدوارم امسال همه ماهياشونو واسه سال ديگه زنده نگه دارن

من اکواریوم دارم و با اصول نگهداری من با همین شرایطی که گفتم نگهداری میکنم ماهی های من هر سال سر سفره 7سین هستن . اگر به ماهی فشار شرایط جوی وارد بشه از عمرش کم میشه .عمر ماهی قرمز 12سال است. اندازه بستگی به جنس ماهی داره.ماهی2دوم 40سانتی متر. 4دوم زیر10سانتی متر