عواملی که باعث شده هنوز مجرد بمانید؟

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم همیشه چیزایه خوب رو میخواد اما میتوونه با کم و کاست زندگی هم بسازه...

دوستم تازگیا ازدواج کرده.هیچی ندارن.فقط همدیگرو دارن با یه عالمه صبر و عشق....
میخوان با هم زندگیو بسازن.
مگه مامان بابا های ما چی داشتن!!!؟؟؟؟
هیچی از صفر شروع کردن...
بهتر منتظر موند ببینیم تا چه زمانی این دوستت متونه زندگی را ادامه بده ...........................

reyhoon

عضو جدید
بهتر منتظر موند ببینیم تا چه زمانی این دوستت متونه زندگی را ادامه بده ...........................

تا وقتی دلش به شوهرش گرم باشه وخیالش راحت باشه که مردش همیشه پشتشه میتوونه طاقت بیاره و زندگیشو ادامه بده....

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی زدم :surprised:

داریم بحث میکنیم ، دعوا که نیست :D ، :w30:
ولی من خودم اولین چیزی که برام مهمه اینه که طرف مقابلم از نظر اخلاقی اونی باشه که میخوام مادیات برای من بعد از این مسئله است...هیچ وقت هم از روی احساس تصمیم نمیگیرم...

سلام ریکی
دعوا کجاست ؟
سر چی دعوا شده؟
کشته هم داده؟
نه فعلا فقط من زخمی شدم...:(

paeeizan

اخراجی موقت
من 24 سالمه .... لیسانس کامپیوتر.... یک ماه پیش تو سازمان هواپیمایی استخدام شدم.... تک پسر و معاف از خدمت (کفالت)....
.
.
.
.
همه شرایط رو دارم .... اما خب هنو دختره رویاهام پیداش نیست !!!!..... و همچنان در جستجویم ..... ....................

reyhoon

عضو جدید
من 24 سالمه .... لیسانس کامپیوتر.... یک ماه پیش تو سازمان هواپیمایی استخدام شدم.... تک پسر و معاف از خدمت (کفالت)....
.
.
.
.
همه شرایط رو دارم .... اما خب هنو دختره رویاهام پیداش نیست !!!!..... و همچنان در جستجویم ..... ....................

دختر نباید پیداش بشه که!تو باید بری پیداش کنی.ناسلامتی مردی....
دخنرا باید صبر کنن شاهزاده ی سوار بر اسبشون بیاد...نه پسراااا:D

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.

امضات خیلی قشنگه...

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ریکی
دعوا کجاست ؟
سر چی دعوا شده؟
کشته هم داده؟

نه متاسفانه هنو دعوا نشده :D

ولی من خودم اولین چیزی که برام مهمه اینه که طرف مقابلم از نظر اخلاقی اونی باشه که .میخوام مادیات برای من بعد از این مسئله است..هیچ وقت هم از روی احساس تصمیم نمیگیرم...

پس مبارکه ! :lol:

من همینطور....:redface:

paeeizan

اخراجی موقت
دختر نباید پیداش بشه که!تو باید بری پیداش کنی.ناسلامتی مردی....
دخنرا باید صبر کنن شاهزاده ی سوار بر اسبشون بیاد...نه پسراااا:D
.
.
.
خب ..دنبال هرکی رفتم ... یا زن بود ..... یا نامزد بود .... یا دیگه هیچ ندیدمش ..... یا مرموز (خلاف) بود !!! ....اونی که میخام نیست .... فکر کنم باید یکی بگم خدا بسازه واسم ....

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
خب ..دنبال هرکی رفتم ... یا زن بود ..... یا نامزد بود .... یا دیگه هیچ ندیدمش ..... یا مرموز (خلاف) بود !!! ....اونی که میخام نیست .... فکر کنم باید یکی بگم خدا بسازه واسم ....
مشکل از خودته بلد نیستی دنبال کی بری...:razz:

paeeizan

اخراجی موقت
پس دلیل مجرد موندن من ..... پیدا نشدن دخمل مناسب می باشد.

paeeizan

اخراجی موقت
نخیرررررررررررررررررررر
دلیل مجرد موندن شما عدم توانایی کافی در پیدا کردن دختر مناسب است...;)
.
.
.
نه بابا .... من کلی توانایی داشتم .... گفتم که .... دنبال هرکی رفتم یا نامزد یا گمش کردم ..یا زن بود ..... و اینحرفا ........ ..... .... ....

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.
به به چه گل دامادي

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
به نظر من

اگر کسی که تفاهم داشتی پیدا شد ازدواج کنی بهتره نه اینکه زوده البته به بلوغ فکری رسیده باشیم والا ازدواج نا موفق خیلی عذاب اورتر هست

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من

اگر کسی که تفاهم داشتی پیدا شد ازدواج کنی بهتره نه اینکه زوده البته به بلوغ فکری رسیده باشیم والا ازدواج نا موفق خیلی عذاب اورتر هست

امضات خیلی قشنگه اون قسمتی که بنفش هست رو نمیگم اون زیر قسمت بنفش رو میگم!
بعد غذا مسواک بزنhttp://www.iran-eng.../images/smilies/tooth.gif

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون هنوز نمیتونیم خودمون جم وجور کنیم چه رسد به یه نفر دیگه:confused:
اوه اوه باز اگه بچه هم بیاد وسط:confused::confused::confused:

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته سن ازدواج یه چیز نسبی ها..
اما منم هنوز اونی که می خوام و پیدا نکردم!!!!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینقدر اینجا 20 21 ساله ریخته
البته من خودم هم همین حولو حوشما

افرین / اینو میگن یه دلیل محکم و واضح برای مجردی موندن / حالا بقیه دلایل ..............

دلیل اصلی من برای مجرد بودن پیدا کردن کیس مناسب بود و هست!
اگر پیدا بشه رو هوا می زنمش!(جسارت نباشه به خانم های محترم در عرف آقایون این حرف ها رایجه:D)

ولی در عرف و در اکثر افرادی که باهاشون بحث می کردم و می کنم(تقریبا با تمام رفیقام صحبت شده)
مشکل اصلی اینا بودن
1.خیلی ها راضی می شدند اما پدر و مادرشون در گیر یه سری عرف های کاذب مثل سربازی و اتمام درس بودند
2.خیلی ها خودشون تو اینا گیر بودند
3.نداشتن کار و خانه و بعضی ها که خیلی داغون بودند درآمد زیاد (ماهی 1 میلیون و بیشتر)
4.خیلی ها هم می گفتن تا 30 35 سالگی باید حالشو ببرید و بعد زن بستونی یا شوهر گره بزنی
که از نظر من تمامی موارد رد می باشد

همین بس که پیامبر فرمودند اگر کسی بخاطر پول ازدواج نکند به خدا شرک گفته.
بقیه هم که همش مزخرفن
البته به نظرم فرد باید تو خودش بلوغ فکری و شخصیتی رو ببینه وبعد بره سراغ ازدواج
و این کار را پدر و مادر تا جای بسیار زیادی می تونند کمک کنند
و آخرین نکته که لازم می دونم بگم
خیلی ها فکر می کنند با ازدواج دارای یک استقلال می شوند
قبول دارم ولی اگر به این فکر باشیم که بعد از ازدواج بی خیال پدر و مادر بشیم و حتما باید روی پای خودمون باستیم اشتباه کامله
با کمک هم می شه به درجات عالی رسید و اصلا هم از نظر من موردی نداره که از پدر و مادر کمک بگیریم
هم مالی و هم روحی و فکری!
ان شاء الله همتون مزدوج شید(اونایی که دوست دارند و نمی تونند)

haniyeh65

عضو جدید
اخ اخ اخ دست گذاشتین رو دلم بابا این حرفا چیه می زنید
حالا دیگه این پسرا که ما اینقدر یه زمانی منت سرشون می ذاشتیم
تا فقط گوشه ای فقط گوشه ای از نگاهمون را بشون بندازیم:razz::razz::razz:
اینقد لوس و ننر شدند که نگو
حالا فکر می کنند یه مدرک گرفتن و فوقش یه استادی یه دکتری شدند
دیگه اخرش شدند . اه اه اه اه
دیگه بر عکس شده به خدا اینقد کلاس می ذارند که نگو
حالا همشون فکر می کنند یه حوری یه پری خدا براشون سفارشی از
آسمون می ندازه پائین اینقدر کلاس میذارند و بعدش می رند
و تازه برا ما هم کلی افه می ذارند
ایشالا که همه پسرایی که اینطوری اند یه دخترایی گیرشون بیاد که حسابشون را برسه :razz::razz::razz:
یه حال اساسی ازشون گرفته بشه تا دیگه اینقد سر خودشون معطل نباشند اه اه :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

بالا