عوارض جانبي عصبانيت...

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مشكلات جسمانی

وقتی عصبانیت طولانی می شود . تغییرات شیمیایی در بدن همچنان ادامه می یابد و موجب خستگی جسم می گردد و می تواند مشكلات متعددی برای سلامتی فرد به وجود آورد

مشكلات كوتاه مدت عبارت اند از
سر درد
دل درد
بی خوابی ( مشكل به خواب رفتن یا بیدار شدن در طی شب
افزایش اضطراب و احساس نگرانی و تشویش
صدمه دیدن در اثر درگیری ، یا انجام عملی مانند مشت زدن به دیوار یا پنجره
مشكلات دراز مدت عبارت اند از

سكته مغزی

حمله قلبی
ابتلا به افسردگی كه حتی احتمال دارد منتهی به تلاش برای خودكشی شود
استفاده از نوشیدنی و سیگار برای آرام شدن و خلاص شدن از كلیه مشكلات به وجود آمده
برخی از این شرایط می تواند باعث مرگ فرد شود ، اما در هر حال هر یك از آنها توانایی شاد بودن و سالم بودن را تحت تأثیر قرار می دهند
هر روز اتفاقاتی رخ می دهند كه موجب عصبانیت ما می شوند، بنابراین از عصبی شدن نمی توان اجتناب كرد ، اما می توان راه هایی را برای بروز آن به شیوه های صحیح برگزید . به یاد داشته باشید كه بدرفتاری با خود یا دیگری به هیچ وجه برخورد
مناسبی نیست . مواردی مؤثر است كه به حل مشكل كمك می كند یا برخورد صحیح با عصبانیت را ایجاد می نماید . روش مقابله یا عصبانیت تنها به انتخاب شما بستگی دارد و دیگران هرگز مقصر نیستند

منبع:زن روز

mona_serendipity

عضو جدید
چه راهكارهايي براي غلبه بر عصبانيت وجود دارد:que:
دوست خوبم سلام. راه های زیادی وجود داره ولی اگر بطور فردی بخواید به اونها دست پیدا کنید هم اشتیاق خیلی زیاد می خواد هم زمان زیادی می بره، برای رسیدن به این هدف باید خودشناسی کنید، بینش ها تون رو اصلاح کنید، در صدد رفع مشکل به صورت ریشه ای باشید. روش های موجود مثل مدیتیشن، بحث های روانشناسی و... همگی درپوشی هستند که روی این مشکلات گذاشته می شوند، اگر واقعا می خواید که مشکلتون حل بشه برام پیغام خصوصی بگذارید، من کمکتون می کنم شروع کنید، خودم هم یک سال هستش که شروع کردم. ( اینجا مطرح نمی کنم که جنبه تبلیغ نداشته باشه):gol:

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب.البته عصبانیت و خروج اون بسیار عالیه.میگید نه امتحان کنید.
اگه تحمل کنید و عصبانیتتونو بروز ندید بعد ببینید چه اتفاقاتی براتون میفته.

mona_serendipity

عضو جدید
خب.البته عصبانیت و خروج اون بسیار عالیه.میگید نه امتحان کنید.
اگه تحمل کنید و عصبانیتتونو بروز ندید بعد ببینید چه اتفاقاتی براتون میفته.
ما باید ضد ضربه باشیم، اینکه عصبانی بشیم و بروز ندیم باعث ناراحتی قلبی، معده، کولیت، گواتر و ... میشه. پس اصل قضیه اینه که ما نباید توسط هیچ چیزی دشارژ بشیم. که خب ضدضربه شدن راه های مختلفی داره که مهمترین اون عرفان کمال هستش، عرفان = هنر ضد ضربه شدن. این یکی از هدایای عرفان به انسان هستش. که خودم هم این راه رو دارم میرم و اگر کسی بخواد می تونم راهنماییش کنم که شروع کنه.
به امید کمال انسانی:gol: