سلام من يه مرجع معتبر در مورد روش بدست آوردن عمق يخبندان ميخوام، اسم كتاب يا قانون يا بخشنامه؟ :)
H haghighat64 عضو جدید Mar 9, 2009 #1 سلام من يه مرجع معتبر در مورد روش بدست آوردن عمق يخبندان ميخوام، اسم كتاب يا قانون يا بخشنامه؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: Feb 21, 2014
M maryam ab عضو جدید Mar 16, 2009 #2 سلام من به دنبال مطالبی درباره ی روشهای تعیین عمق یخبندان در ساختمان سازی هستم. از دوستان می خوام اگر کتاب یا سایتی رو می شناسن معرفی کنن. و یا اگر مطلبی دارن ارسال کنن. متشکرم.
سلام من به دنبال مطالبی درباره ی روشهای تعیین عمق یخبندان در ساختمان سازی هستم. از دوستان می خوام اگر کتاب یا سایتی رو می شناسن معرفی کنن. و یا اگر مطلبی دارن ارسال کنن. متشکرم.
آراد عضو جدید Mar 18, 2009 #3 دوستان ميتونيد به جزوات و يا كتب روسازي راه مراجعه كنيد کتاب روسازی دکتر بهبهانی آخرین ویرایش توسط مدیر: Feb 21, 2014
پ پورشهسواری عضو جدید Jan 31, 2012 #4 عمق یخبندان عمق یخبندان دوستان عمق یخبندان رو برا هر شهر از کجا باید بیاریم؟
amir- عضو جدید کاربر ممتاز Jan 31, 2012 #5 پورشهسواری گفت: دوستان عمق یخبندان رو برا هر شهر از کجا باید بیاریم؟ کلیک کنید تا باز شود... از سازمان هواشناسی و یا مسکن و شهر سازی اون شهر.
پورشهسواری گفت: دوستان عمق یخبندان رو برا هر شهر از کجا باید بیاریم؟ کلیک کنید تا باز شود... از سازمان هواشناسی و یا مسکن و شهر سازی اون شهر.
H hojat_ahmad عضو جدید Aug 1, 2017 #6 با عرض سلام به دوستان آیا رعایت عمق یخبندان برای پی سنگی که رویش دیوار سنگی اجرا میشود نیاز است؟