عمران به صنایع ؟

pro83

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام ، اگه مهندسین صنایع عزیز بتونن راهنمایی کنن واقعا ممنون میشم[/FONT]

[FONT=&quot]من لیسانس عمران دانشگاه شیراز گرفتم ( ورودی 83 ) ، حقیقتش از درس های عمران بدم نمیاد اما از کارش اصلا خوشم نمیاد، اینطور که شنیدم و به نظر میرسه رشته صنایع مربوط میشه به بالابردن بهره وری، اقتصاد ، بالا بردن بازده سیستم، محاسبات اقتصادی که خیلی هم خلاقیت میتونه داشته باشه،[/FONT] من به این موضوعات خیلی علاقه دارم!

[FONT=&quot]حالا من میخوام اگه بشه فوق رو برم صنایع اما[FONT=&quot] :[/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]1- تو عمران 4و5 تا درس بیشتر تو فوق لیسانس نیست که همون درس های اولیه و اساسی هست، یعنی با چندماه درس خودندن با توجه به پیش زیمنه که دارم میتونم حتی برم شریف ، اما تو صنایع نمیدونم با توجه به اینکه نه میدونم درس هاش چطوره و نه میدونم وضعیت رقابت و رتبه ها چطوره، تو عمران حتی با رتبه 1000 هم میشه دانشگاه دولتی قبول شد هرچند گرایش بد :( این رو هم باید بگم که من اصلا خرخون نیستم ![/FONT] حالا صنایع چطوره ؟

2- راجب نحوه کار و درآمد در ایران و خارج نمیدونم چطوریه ؟ اصلا من که لیسانسم عمرانه میتونم موفق باشم ؟

از لطف همه عزیزان ممنونم ،
راستی این رو هم بگم که اسم دانشگاه برام خیلی مهمه و دوست دارم که فوق را تهران بخونم

ali_vox

عضو جدید
یعنی یکی نیست به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟ :(
سلام
در مورد امتحان ارشد فکر می کنم تنها درسی که ممکنه به مشکل بر بخوری درس آمار واحتماله که باید تلاشتو بیشتر کنی. اگه یه مقدار به خودت زحمت بدی و خر خونی کنی و رتبتون هم زیر 300 (البته امسال) بشه امیدی هست.
در مورد کار هم باید بگم که چون شما رشتتون عمران بود میتونید توی گرایش کنترل پروژه خیلی موفق باشید

KARA_DENIZ

عضو جدید
سلام مهندس
به نظرم بهتره تو همون ارشد عمران شرکت کنید;)
چون رقابت در ارشد صنایع با توجه به درصد ها و ظرفیت پذیرش نسبت به رشته عمران بیشتر است:redface:
اگه لیسانس صناسع بودید و در ارشد عمران شرکت می کردید باز یه چیزی:D
اما لیسانس عمزان و اونم ارشد صنایع!!!!!!!!!!!!:eek::surprised:

AHMAD2244

عضو جدید
توصيه مي كنم كه هرگز اينكارو نكني
من خودم صنايع خوندم پشيمونم
صنايع دريايي اس به عمق يك ميليمتر

ilCapitano

عضو جدید
توصيه مي كنم كه هرگز اينكارو نكني
من خودم صنايع خوندم پشيمونم
صنايع دريايي اس به عمق يك ميليمتر
سلام!
بله درسته عمق نداره ولی اگه واقعا کار کرده باشی رو درسات خیلی رشته جالب و پر کاربردی.
هر که از ظن خویش شد یار من.

بالا