قلبان توممنان جالب بودای
شيطون بلاست؟مثل اگه گفتي كدوم يك از كاربراي باشگاس ؟آخی نازی خیلیم ماهه ........ ببین چقد نازه
توووووووووووووووشيطون بلاست؟مثل اگه گفتي كدوم يك از كاربراي باشگاس ؟
مننننننننننننننننننننننن؟من به اين خوبي؟تووووووووووووووو![]()
منم نميدونم تو اين باشگاه امثال اين كه يكي دوتا نيست؟نمی دونم خودت بگو!!!!!!!!کی؟
مننننننننننننننننننننننن؟من به اين خوبي؟
خداييش از من مظلوم تر و عاقل تر و ساكت تر تو اين باشگاه ديديد؟![]()
پس من برگ چغندرم.همين كه گفتم من مظلوم ترين تو باشگاهم. همه حق من رو ميخورنمن تاحالا مظلوم و ساکت و عاقل تو این باشگاه ندیدم
![]()
خيلي هم خوبه؟تو به اون مزاحم نگا ه كن؟این پنگوئن های مسخره , اصلا جاشون تو عکس نیست![]()
خيلي هم خوبه؟تو به اون مزاحم نگا ه كن؟
اتفاقا اينطوري حال ميكنم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حرفيه............................تو هم برو کاربرد علامت سوالو پیدا کن!!
واسه چي غش فرموديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا اينطوري حال ميكنم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟� �؟؟؟؟حرفيه............................
يه مظلوم تو باشگاه گير آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا بحثو عوض ميكني؟ پيرامون موضوع تاپيك بحث كنيد لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به کارت ادامه بده , بچه ها هم به سوادت می خندن !!
يه مظلوم تو باشگاه گير آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ چرا بحثو عوض ميكني؟ پيرامون موضوع تاپيك بحث كنيد لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بازم حرف خودشو ميزنه؟اعصاب ندارما. قاطي بكنم باشگاه رو رو سرت خراب ميكنمااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ملتفت شديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فعلا , کاربرد علامت سوال مهمتره ها:دی
من از همه مظلوم ترم , می گی نه , از بقیه بپرس!
بازم حرف خودشو ميزنه؟اعصاب ندارما. قاطي بكنم باشگاه رو رو سرت خراب ميكنمااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ملتفت شديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش ميكنم قابل ندارهاز شما این ادبیات بعید بود
مرسي عزيزم. لطف داريخیلی بامزه بود.
امضاتم خط اولش خیلی جالبه.![]()
نظر شما قابل قبول نيست و رد ميشودقابل توجه تون!
عکس این شیردریایی با نرم افزار Photoshop در این تصویر میکس شده است.
اگر کمی دقت کنید متوجه می شوید که این عنصر در تصویر از لحاظ زاویه نور و رنگ با دیگر عناصر متفاوت است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | زیبایی دردسر ساز این زن! + عكس | گفتگوی آزاد | 79 | |
S | هشداري در مورد يك نوع عنكبوت آفريقايي !!+ عكس | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
رازسكوت 27 ساله «قلقلی»! /عكس | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
عكس العملت چيه؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
اهل كدوم شهريين....+عكس | گفتگوی آزاد | 25 |