شخصی ، مثلا شما سه تا ویژگی واسه ات مهمه که طرف مقابل داشته باشه اگه نداشت حذف میشه.چه حداقل هایی ؟
شخصی ، مثلا شما سه تا ویژگی واسه ات مهمه که طرف مقابل داشته باشه اگه نداشت حذف میشه.چه حداقل هایی ؟
.......ایول ایول
دخترای اندونزی عقلشون به این چیزا قد نمیده![]()
آخه عشق که ویژگی حالیش نمیشه، اینایی که میگید برا خواستگاریهشخصی ، مثلا شما سه تا ویژگی واسه ات مهمه که طرف مقابل داشته باشه اگه نداشت حذف میشه.
آخه عشق که ویژگی حالیش نمیشه، اینایی که میگید برا خواستگاریه![]()
یعنی فرد مورد نظر باید از فیلتر عقل شما عبور کنه بعدش عشق شروع میشه؟
اونجا که میگه عقل یا عشق، قضیه اینه
اگه اولش عقل باشه ، عشق کار خودشو بلده
یعنی فرد مورد نظر باید از فیلتر عقل شما عبور کنه بعدش عشق شروع میشه؟
من یک موقعیت فرضی برای شما مجسم میکنم، شما یک شغل پیدا میکنید، تو اون محیط شغلی پسری وجود داره که با ویژگی های شما سنخیتی نداره پس عقلتون همون لحظه میگه این گزینه جزو بلک لیست منه. شما با بی تفاوتی با اون فرد رفتار میکنید ولی بعد از گذشت یکسال کم کم جرقه هایی در وجود شما زده میشه. احساس میکنید از این فرد خوشتون میاد ولی همچنان اون ویژگی ها رو نداره اما با این وجود هر روز که میبینیدش احساس خاصی بهش دارین و ناگهان یک روزی اون فرد بهتون پیشنهاد ازدواج میده. چیکار میکنید؟آره مگه چیه!
احسنت
ولی
پول+عقل-عشق= 0
اگه زمانی که اون احساسو دارم پیشنهاد بده شاید قبول کنم ، چون احساسه کاریش نمیشه کرد. ولی یه چیزی باعث میشه این احساس کمرنگ تر بشه واسه م یه احساس قوی تر. سخته ولی غیر ممکن نیست. میشه احساسو قربانی عقل کرد.من یک موقعیت فرضی برای شما مجسم میکنم، شما یک شغل پیدا میکنید، تو اون محیط شغلی پسری وجود داره که با ویژگی های شما سنخیتی نداره پس عقلتون همون لحظه میگه این گزینه جزو بلک لیست منه. شما با بی تفاوتی با اون فرد رفتار میکنید ولی بعد از گذشت یکسال کم کم جرقه هایی در وجود شما زده میشه. احساس میکنید از این فرد خوشتون میاد ولی همچنان اون ویژگی ها رو نداره اما با این وجود هر روز که میبینیدش احساس خاصی بهش دارین و ناگهان یک روزی اون فرد بهتون پیشنهاد ازدواج میده. چیکار میکنید؟
پول باشه عقل و عشق نباشه خوبه؟پول یعنی عشق خخخخخخ
پول باشه عقل و عشق نباشه خوبه؟
به نظرتون کدوم سختره؟ دقیقا سر اون بزنگاه که توصیف کردم دل و بزنید به دریا و همه ی اصول و ویژگی ها رو فدای لبخند دلنشین فردی بکنید که یکساله میشناسیدش یا تمام اون احساسات رو قربانی یک سری ویژگی ها و اصولی کنید که در ذهنتون دارید؟ فقط میخوام سختی بین این دو حالت رو بگیداگه زمانی که اون احساسو دارم پیشنهاد بده شاید قبول کنم ، چون احساسه کاریش نمیشه کرد. ولی یه چیزی باعث میشه این احساس کمرنگ تر بشه واسه م یه احساس قوی تر. سخته ولی غیر ممکن نیست. میشه احساسو قربانی عقل کرد.
من کتاب روانشناسی خوندم، توش خیلی از قدرت آدما حرف میزنه و میگه هر کار می تونن بکنن، ولی تو این زمینه واقعا ضعیف میشن. با این وجود بازم میگم بستگی به کسی داره که تو اون شرایطه شاید من بعد یه ماه کلنجار بیخیال احساسم میشم یکی همون لحظه یکی اصلا بیخیال احساسش نشه!به نظرتون کدوم سختره؟ دقیقا سر اون بزنگاه که توصیف کردم دل و بزنید به دریا و همه ی اصول و ویژگی ها رو فدای لبخند دلنشین فردی بکنید که یکساله میشناسیدش یا تمام اون احساسات رو قربانی یک سری ویژگی ها و اصولی کنید که در ذهنتون دارید؟ فقط میخوام سختی بین این دو حالت رو بگید
سوال سختی نیستبه نظرتون کدوم سختره؟ دقیقا سر اون بزنگاه که توصیف کردم دل و بزنید به دریا و همه ی اصول و ویژگی ها رو فدای لبخند دلنشین فردی بکنید که یکساله میشناسیدش یا تمام اون احساسات رو قربانی یک سری ویژگی ها و اصولی کنید که در ذهنتون دارید؟ فقط میخوام سختی بین این دو حالت رو بگید
یعنی شما به احساسات غلبه میکنید؟من کتاب روانشناسی خوندم، توش خیلی از قدرت آدما حرف میزنه و میگه هر کار می تونن بکنن، ولی تو این زمینه واقعا ضعیف میشن. با این وجود بازم میگم بستگی به کسی داره که تو اون شرایطه شاید من بعد یه ماه کلنجار بیخیال احساسم میشم یکی همون لحظه یکی اصلا بیخیال احساسش نشه!
همین سختیا زندگی قشنگ میکنه.
شما چند سالتونه؟
کسی که پول داره ولی عقل نداره همه پولاشو از دست میده ، کسی هم که پول داره ولی عشق نداره از زندگی لذت نمیبره!کسی که پول نداره عین من یعنی عقلش کار نمیکنه...پول هم نباشه عشق کجا بود تو این دو رو زمونه پس پول باید باشه ....![]()
برای سوالات فلسفی سختی و آسونی مطرح نیست. بیشتر روی نگرش افراد بحث میشه و تمام نظرات هم قابل احترامنسوال سختی نیست
احساسات را قربانی اصول کنید
امیدوارم : )یعنی شما به احساسات غلبه میکنید؟
من کم کم دارم از دهه ی 20 خداحافظی میکنم
یعنی انتخاب بین عقل و عشق فلسفی هستش؟برای سوالات فلسفی سختی و آسونی مطرح نیست. بیشتر روی نگرش افراد بحث میشه و تمام نظرات هم قابل احترامن
طبیعتا انتخاب بین اینا بستگی داره به نوع نگاه شما به زندگی.یعنی انتخاب بین عقل و عشق فلسفی هستش؟![]()
نه من تازه دارم ارشد رو تموم میکنم، البته سربازی و چندسال کار باعث ایجاد وقفه در درسم شده
جسارت نشه یوقت فکر نکنید دارم شما رو به چالش میکنم. یک سوال میپرسم که احتمالا برای شما بیشتر ملموس هستش. یک صحنه ای از جبهه رو در نظر بگیرید. 5 رزمنده وجود دارن که 4 نفرشون خیلی بد زخمی شدند و داخل گودال مانندی پناه گرفتن ولی یکیشون سالمه. ناگهان اون رزمنده ی سالم میبینه یک تانک داره میاد سمت اون گودال طوریکه اگه 50 متر هم جلوتر بیاد متاسفانه تمام اون زخمی ها شهید میشن. در این هنگام اون فرد سالم که تنها سلاحش چندتا نارنجکه، میره سمت تانک و خودش رو همراه تانک منفجر میکنه تا اون زخمی ها زنده بمونن. در موقعیت هایی از این دست عقل و عشق چه نقشی دارن ؟