سلام
مسئله پیچیده ای هستش.مخصوصا اگه کسی درگیرش باشه و با تجربه داشتن بخواهد حرف بزنه.این نمیشه که بیرون از گود وایسیم و بخواهیم اینقدر قاطع بگیم خوبه یا بده.
چه به صورت سنتی.چه دانشگاهی.چه اینترنتی و هر روش دیگه ای که شما بفرمایید نمیشه اطمینان 100 % داشت.واقعا اعتماد کردن به کسی که نمیشناسیمش تو این دوره زمونه هزار رنگ سخته.
یک بار از طرف کسی که تو نت با کسی اشنا شده نگاه کنیم و یک بار از طرف کسی که مخالفه با این موضوع:
1.به عنوان مزایای این اتفاق میشه از این نامبرد که 2 طرف فقط با شناخت و اشنایی با اخلاقیات طرف مقابل تصمیم میگیرن .که خوب این غایت یه تصمیم گیری خوب به حساب میاد.
2.مسئله قیافه و احساسات جنسی که تو عاشق شدنهای با یه نگاه صورت میگیره در کار نیست.
3.همیشه یادمون باشه که به قول یکی از دوستان هم پشت اینهمه 1و0 یه انسان نشسته.یکی از جنس من و شما.
4.شما بدون هیچ مزاحمتی میتونین کنار هم باشین و حرف بزنین.بدون دلشوره از پلیس و اینجور مشکلات.برای شناخت بدست اوردن.
5.فقط بر اساس حرفهایی که میزنین شناخت پیدا میکنین و این ناقصه اما خوبیش به اینه که شما وقتی اولین دروغ رو کشف کنین میتونین رابطه پوچی که بوده رو تموم کنین.بدون ناراحتی.
اما مهمترین و بزرگترین و خاص ترین نکته همون بدست اوردن علاقه از رفتارها و عقاید و خود شخص به دست میاد.نه از قیافه یا احساسات لحظه ای.مزیتش به اینه که شما تو یه پروسه عاشق شدین نه تو یه برخورد ساده خیابونی یا هر مدل دیگه.
معایب این موضوع به اینه که اعتماد به طرف مقابل خیلی خیلی خیلی و باز هم خیلی سخته.چون کی میدونه واقعا راست میگه یا نه؟کی میدونه اون که اونطرفه چه حور انسایه؟مسئله کوچیکی نیست عاشق شدن و ازدواج که بخواهیم راحت اعتماد کنیم.
این طرح معایبش خیلی خیلی زیاده اما نکته ای که هست اینه که شاید معایب از نظر کمیت زیاد باشن اما از لحاظ کیفی کم هستن.من اگه یه دختر بودم هیچ وقت وارد این داستان نمیشدم.
شاید نباید بگم این حرف رو اما چون احتمال میدم شاید کمکی باشه میگم.من خودم این مدل که بحثش هست رو تجربه کردم و درگیرش بودم و هستم.
من اون اول که وارد دنیای چت شدم فکر میکردم فقط پسرها می پیچونن و چرند میگن.اما دیدم که دخترها صد پله بدترن.حق دارن.چون از پسرها کم ضربه نخوردن.
من جامعه شناس نیستم که بخوام بحث کنم در موردش اما به عنوان کسی که تجربه کردم میگم این روش جالبی نیست.راههای بهتری هم هست.
شاید میگم این روش خوب نیست اما واقعا اگه خوش شانس باشین میتونین افراد خیلی خوبی رو پیدا کنین.من دیگه تو این داستان غرق شدم و هیچ رقمه کوتاه بیا نیستم.چون واقعا یه انسان خوب و با نشانه های انسانی پیدا کردم.اما ایا همه خوش شانس هستن؟
شاید طرف مقابل من گذاشت و رفت اما بهش حق میدم.چون واقعا شناخت بدست اوردن بسیار دشواره.یه دختر نمیتونه آیندشو بر پایه یه سری حرف که صحتش معلوم نیست بگذاره .یه پسر هم نمیتونه.
از کلمه شناخت زیاد استفاده کردم.کلمه ثقیل و سنگینیه.با حرف نمیشه شناخت بدست اورد و نیاز به دیدن هم هست.اما حرف زدن میتونه
مقدمهشناخت باشه.
اخر کلام اینکه راهه سختیه و خیلی ها تو این مسیر از دست رفتن.نمیگم خوبه یا بده اما راههای راحتتر و کم ریسک تر هم هست.اونم با توجه به شرایط جامعه ما و دیدی که به چت هست.اما اگه 2 نفر به صورت درست اشنا بشن و شناخت واقعی باشه این پتانسیل رو داره که از پیوندهای محکم باشه چون بر اساس شناخت و شناخت بوده.
شاد و موفق باشین