عشق و عادت

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان اگه عادتهای خاص نداشته باشه یه جورایی مجازی و ناشناخته میشه. مثلآ ما میدونیم که یوزا عادت داره جور خاصی وارد بحث ها بشه. و با همین اشاره های ذهنی که ازش داریم با هر اسمی که میاد ما میدونیم اونه. این عادت ها رو خود یوزا یا میدونه و یا ازشون بیخبره. ولی ما گاهی وقتا بیشتر از اون از عادتهاش خبر داریم. یا مثلا ما چهره مونو نمیبینم. اما بقیه میبینن. لذا موقع خنده و یا تعجب کردن و یا نگاه کردن ممکنه دارای حرکاتی باشیم که بهشون عادت کردیم ولی خودمون نمیبینیمشون. اما دیگران اینو میدونن. این بخش از عادت ها منظور من نیست.
من عاداتی رو میگم که ما بطور خواسته و با کمال میل تکرارشون میکنیم. مثل عادت به خود خوری , عادت به استمناء , عادت به خود ارضائی , عادت به حتی آه کشیدن وهزاران عادت دیگه که با اینکه میدونیم خیلی هاشون مضر هم هستند اما عاشقانه انجامشون میدیم و خودمونو وقف ضرر هاش هم میکنیم.
عادت ها مثل ریسمان کلفتی هستند که تک تک دور هم میپیچن و تبدیل به ریسمان کلفتی میشن که نمیشه براحتی اونو پاره ش کرد و از بین برد.:gol:

خب حرف شما متین ....
اما آیا در پس این عادتها نتیجه ای عایدمون میشه یا نه؟؟؟
این عادتهایی که شما میفرمایین و ما آدمها امکان داره مثلا بطور عاشقانه انجامش بدیم (ای کاش مثالهای بهتری میزدید) عاقبت خوشایندی نداره ... دلبسته چیزی شدیم که در آخر به ضررمون تموم میشه ... البته شاید بشه اسمشو گذاشت عاشق شدن به عادات رفتاری ... اما اگر همینو سر نخشو پیدا کنیم ... متوجه میشیم که اول بهش عادت کردیم ... بعد دلبسته یا عاشقش شدیم ...
:gol:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
(ای کاش مثالهای بهتری میزدید) :gol:
عادتهای خوب و عشقای خوب و پاک که محل بحث ندارن؟ مثال های من هم در حد افشاگری عادات مزمن و شبه عاشقانه افرادی است که نیازمند کمک هستند. از این جهت اون مثالها رو زدم که بهشون کمک کنیم تا دست از سر این عادتهای عاشقانه شون ور دارند. عشقها همیشه پاک و حلال نیستند. عشقهای شیطانی و کثیف هم داریم. اینا رو باید بشکافیم تا همه دوستان از نظرات هم استفاده کنن. :gol:اینکار البته یکم شجاعت و یکم دید باز و دانش کافی میخواد که امیدوارم دوستان کمک کنن. ;)

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عادتهای خوب و عشقای خوب و پاک که محل بحث ندارن؟ مثال های من هم در حد افشاگری عادات مزمن و شبه عاشقانه افرادی است که نیازمند کمک هستند. از این جهت اون مثالها رو زدم که بهشون کمک کنیم تا دست از سر این عادتهای عاشقانه شون ور دارند. عشقها همیشه پاک و حلال نیستند. عشقهای شیطانی و کثیف هم داریم. اینا رو باید بشکافیم تا همه دوستان از نظرات هم استفاده کنن. :gol:اینکار البته یکم شجاعت و یکم دید باز و دانش کافی میخواد که امیدوارم دوستان کمک کنن. ;)

ممنون...
خب بله مثالتون برای این منظوری که الان عرض کردین مناسب بود ... مرسی ...

پس من و شما احتمال زیاد یک طرف قضیه هستیم!

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله انسانی که میخواد عاشق خدا باشه باید به زندگیش عشق بورزه ... اما دلبسته نشه
خیلی چیزا تو ذهنم هست که باید بگم تا قضیه روشنتر بشه اما دل گرسنه دین و ایمون سرش نمیشه! ....
اینم هست ولی بضیا راهو اشتباه میرن

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که عاشق بشه وافعا نمیتونه طرفشو فراموش کنه 10 تا بهترم جلوش بزاری باز اونو میخاد

حتی ممکنه جسمش پیش یکی دیگه باشه اما تو دلش اون واسش عزیزه

ادم از عشقش واسه خوشبختی معشوقش میگزره اما از عادت نه

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ... الان توضیح میدم!

:surprised::surprised::surprised:
حتما دیگه!
.
خب عشق و عادت ...
عشق به طرف مقابل با عادت به طرف مقابل با هم فرق میکنه ...
امیر جان با اون جمله ای که برنگ قرمز در اومده موافقم ... اما بقیش :D
اگر از روی خودخواهی عاشق بشی چون عادت کردی که عاشق نشدی!
یکی از جنبه های عشق تازگی برای ماست که این مقوله در عادت جایی نداره!
من عادت کردم ... پی عادت خودمم هستم چون باید باشم ... اما عاشق شدم و دنبال عشقمم هستم چون دوسش دارم ...
من به چیزی عادت میکنم در صورتی که دوسش ندارم
من به چیزی یا کسی عشق می ورزم در صورتی که حتما دوسش دارم
این دوست داشتنه که عشقو بدنبال میاره ... اما عادت صرفا دوست داشتنی نداره!
تفاوت ها زیاده ...
نکته: عاشق شدن شاید عادت کردنو بیاره ... اما عکس این قضیه به هیچ وجه!
.
اما Sorin خانم بنظر من فرق عشق و عادت خیلی بیشتر از این صحبتاست
موافقم!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی فرقشه
من در کل به عشق اعتقاد ندارم یعنی به نظرم عشق فقط مخصوص خداست و بس و اینکه هم عاشق میشنو....عشق نیس دوست داشتن زیاد یا هوسه

الهییییییییییی.............داداشی معلومه عاشق شدی نه؟!:cry:
ولی نظر من اینه که برای رسیدن به عشق خدایی و آسمانی باید اول راه زمینی شو پیدا کنیم...

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا یه سوال دیگه...
شما از کجا تشخیص میدین که کسی رو که عاشقشین، دوستش دارین یا بهش عادت کردین؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

heleya

عضو جدید
عشق و عادت هر دو به یک معنی هستن چرا که افراد وقتی کسیو می بینن عاشقش میشن ودر صورت ندیدن طرف به کلی از یادشون می ره پس به نوعی بهش عادت می کنن

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق و عادت هر دو به یک معنی هستن چرا که افراد وقتی کسیو می بینن عاشقش میشن ودر صورت ندیدن طرف به کلی از یادشون می ره پس به نوعی بهش عادت می کنن
شما میگی عاشق شدن!!! اون وقت به کلی یادشون میره؟؟؟؟

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا یه سوال دیگه...
شما از کجا تشخیص میدین که کسی رو که دوستش دارین، عاشقشین یا بهش عادت کردین؟؟؟؟
اگه دیدی که میخوای بهش مسلط بشی یا باهاش درگیری پیدا میکنی بدون عاشقش نیستی و بهش عادت کردی.
عاشقا بهم مسلط نمیشن و همدیگه رو آزاد میذارن و فقط از بودن با هم و یا فک کردن به همدیگه لذت میبرن.غیر از این باشه نیاز یا عادته نه عشق. :gol:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دیدی که میخوای بهش مسلط بشی یا باهاش درگیری پیدا میکنی بدون عاشقش نیستی و بهش عادت کردی.
عاشقا بهم مسلط نمیشن و همدیگه رو آزاد میذارن و فقط از بودن با هم و یا فک کردن به همدیگه لذت میبرن.غیر از این باشه نیاز یا عادته نه عشق. :gol:
منظورتون همینه دیگه؟
کسی را که دوست داری آزاد بگذار...
اگر از آن تو باشد باز می گردد، وگرنه بدان از اول از آن تو نبوده...

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هنوز دوست داشتن بهتره از عاشق شدنه ....

تفاوت بین دوست داشتن و عاشق بودن ...

۱- هنگام دیدن کسی که عاشقش هستید ، تپش قلب شما زیاد می شود
و هیجان زده هستید .
اما هنگام دیدن کسی که دوستش دارید احساس سرور و شادی می کنید.

۲- هنگامی که عاشق هستید زمستان در نظر شما بهار است ،
اما وقتی که کسی را دوست دارید زمستان زیباست .

۳- وقتی به کسی که عاشقش هستید نگاه می کنید خجالت می کشید ،
ولی هنگامی که به کسی که دوستش دارید نگاه می کنید لبخند می زنید .

۴- وقتی در کنار معشوق خود هستید نمی توانید هر آنچه را که در ذهن دارید بیان کنید ،
ولی در مورد کسی که دوستش دارید این توانایی را دارید .

۵- در مواجه با کسی که عاشقش هستید دست و پای خود را گم می کنید ،
اما در برابر کسی که دوستش دارید ابراز وجود می کنید.

۶- شما نمی توانید به چشمان کسی که عاشقش هستید زل بزنید ،
اما می توانید در حالی که لبخند به لب دارید به چشمان کسی که دوستش دارید نگاه کنید .

۷- وقتی معشوق شما گریه می کند شما نیز گریه می کنید ،
اما در مورد کسی که دوستش دارید سعی بر آرام کردنش دارید.

۸- احساس عاشق بودن در نگاه است ولی دوست داشتن در کلام ...

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتون همینه دیگه؟
کسی را که دوست داری آزاد بگذار...
اگر از آن تو باشد باز می گردد، وگرنه بدان از اول از آن تو نبوده...
اینم هست. اما من اینو برای همه ایام میگم. چه موقع با هم بدون و چه پس از مردن و چه هنگامی که به هر دلیل پیشت نیست.:gol:

nab 1352

عضو جدید
سلام خدمت همه شما :heart::gol:

عشق زیباست به زیبایی نیلوفری در
مرداب
فاصله عشق ونفرت به ضخامت
برگ نیلوفریست

nab 1352

عضو جدید
سلام به روی همچون ماهتون .... خوش اومدین :gol::gol::gol:
سلام چه عجب یه دسته گل پیدا شد تحویل بگیره مرسی عزیز ما که امشب به جمع شما پیوستیم تا ببینیم ماندگار میشیم یا نه :D;):gol: اینم تقدیم به شما :gol:
آمدي وه كه چه مشتاق و پريشان بودم
تا برفتي ز برم صورت بي جان بودم
نه فراموشيم از ذكر تو خاموشي بود
كه در انديشه اوصاف تو حيران بودم

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چه عجب یه دسته گل پیدا شد تحویل بگیره مرسی عزیز ما که امشب به جمع شما پیوستیم تا ببینیم ماندگار میشیم یا نه :D;):gol: اینم تقدیم به شما :gol:
شما همیشه موندگاری!!!!
سلام....
خوش اومدی!!!!!!!

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیز . خیلی خوش اومدی .
اینجا یکم سخته موندن. مگه اینکه پیه خیلی چیزا رو به تنت بمالی.
اولین سخت گیری رو خودم بهت میدم. ببین ما داریم بدون عینک هم میبینیم. این فونتاتو یکم کوچیک کن تا خونده بشه. داره میره تو چشم. :biggrin:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارین میرین تو خاکی . بحث به حاشیه برده شد. من بعدآ میام. با اجازه . :gol: