عشق از دیدگاه متولدین 12 ماه سال

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماهي هارو عشق است
جووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم:heart::heart:

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متولدین شهریور ماه :
شاید به نظر برسد كه عاشق نیستم
شاید به نظر برسد كه نمی توانم عاشق باشم
شاید به نظر برسى كه حتی نمی خواهم عاشق باشم
ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به تو
كه تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشت
عشق او شعله ای كوچك ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است

;)

م محمودي زاده

عضو جدید
عاشقتم دي ماه كه سرماي دي ماه رو باعشقت گرما ميبخشي.تو تنها ماه ي هستي كه فقط با دو حرف وجودت رو اثبات كردي

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو میگی مردایدیا عشق نمیفهمن دیگه
مردادیا بدون عشق نمیتونن زندگی کنن..

من گفتم نمیفهمن ؟؟./...:eek:
نه اتفاقا من جمله دومتونو گفتم ....بدون عشق نمیتونن زندگی کنن..ینی حتما باید تو زندگیشون یه عشق باشه :smile:

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم نمیفهمن ؟؟./...:eek:
نه اتفاقا من جمله دومتونو گفتم ....بدون عشق نمیتونن زندگی کنن..ینی حتما باید تو زندگیشون یه عشق باشه :smile:
ههههههههه...اثرات خستگیو کاره هااا روی من:D
من اصلا فک کردم میگی مردادیا بدون عشقن :D به همین خاطر گفتم تو خوبی:D
ببخشید گیج زدم ی لحظه..
اوگی اوگی 100% همینطوره..مردادیا عالین ...شیر هم هستیم تازه

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما عشقمون خداست عشق زمینی دروغه...:smile:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ههههههههه...اثرات خستگیو کاره هااا روی من:D
من اصلا فک کردم میگی مردادیا بدون عشقن :D به همین خاطر گفتم تو خوبی:D
ببخشید گیج زدم ی لحظه..
اوگی اوگی 100% همینطوره..مردادیا عالین ...شیر هم هستیم تازه

شیر؟؟....اسد؟؟؟...:D
ما عشقمون خداست عشق زمینی دروغه...:smile:
صد در صد عشقمون خداست ....ولی عشق زمینی هم وجود داره چون آدمیم برترین مخلوق خدا....
عشق زمینی...مثلا عشق مادر به فرزند....عشق فرزند به مادر ...همیشه که منظور از عشق حتما نیمه گم شده ی آدم نیست میتونه همینایی که مثال زدم باشه...:smile:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیر؟؟....اسد؟؟؟...:D

صد در صد عشقمون خداست ....ولی عشق زمینی هم وجود داره چون آدمیم برترین مخلوق خدا....
عشق زمینی...مثلا عشق مادر به فرزند....عشق فرزند به مادر ...همیشه که منظور از عشق حتما نیمه گم شده ی آدم نیست میتونه همینایی که مثال زدم باشه...:smile:

این عشقایی که شما گفتیم یه عشق آسمونیه...:smile:
عشق زمینی نابود میشه بعد یه مدت کیفیت خودشو از دست میده دیگه اون چیزی نیست که تو اولش میدیدی ولی عشق آسمونی هر اتفاقی بیفته جاویدان و پایدار مثل عشق مادر به فرزندش...

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق زمینی نابود میشه بعد یه مدت کیفیت خودشو از دست میده دیگه اون چیزی نیست که تو اولش میدیدی ولی عشق آسمونی هر اتفاقی بیفته جاویدان و پایدار مثل عشق مادر به فرزندش...
عشق زمینی هم هست البته درجش به عشقای آسمونی که گفتیم نمیرسه..اما در مورد پایداریش باید بگم ،اگه اون عشق یک عشق واقعی باشه جاویدان هم میمونه..
اما متاسفانه خیلی کمه همچین عشقایی..ولی هست

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

راس میگیناااا ...اصلا به جاودانه بودنو فراتر از زمین بودنش فکر نکرده بودم ..در هر حال همین جاودانگی و پایداری یکی از خواص عشقه که اونو از سایر دوس داشتنا و علابق جدا میکنه....:smile:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عشق زمینی هم هست البته درجش به عشقای آسمونی که گفتیم نمیرسه..اما در مورد پایداریش باید بگم ،اگه اون عشق یک عشق واقعی باشه جاویدان هم میمونه..
اما متاسفانه خیلی کمه همچین عشقایی..ولی هست

احسنت ولی باید اینو بدونین نسخه زمینی هر چیزی پایداری نداره و از بین میره تازه همون اولشم اون کیفیتو نداره اگر عشقی پیدا بشه که پایدار باشه منشا زمینی نداره و آسمونیه...

بالا