asirebaran
عضو جدید
به همه تسليت ميگم.انشاا... خدا صبر بده
نمیدونم چی بنویسم که یکم از غم هم وطنانم کم کنم
مارو هم تو غمتون شریک بدونید![]()
![]()
سخنان یک مادر:
بچه های من بلند شوید چرا خفته اید بلند شوید صبحانیتان را بخورید
مادرم غم آخرت باشد خدا صبر بده
اتفاقا ترک و فارس و عرب و کرد و لر و .... داریم . من دوستای لر و شمالی و کرد و عرب دارم که همه نگران بودند و مدام تماس میگرفتن. اما گویا برای مسئولین بالیاقت کشور ما بحرین و سوریه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی مهمتره. شاید چنین زلزله ای اطراف تهران میومد الان صدا و سیما لحظه به لحظه گزارش میداد. مثل انتخابات و تظاهراتشون!!!
اتفاقا ما از اون طرف ناراحتیم که این اتفاق افتاده از این طرف هم برخی دوستان بحثهایی عنوان میکنن که دل مردم ایران زمین بیشتر خون میشه به نوعی انگار ....
بگزریم خدا هممون و عاقبت به خیر که و به راه راست هدایتمون بکنه ...موفق باشین
من منظورم این نبود که نداریم منظورم این بود که که همه هم دل هستیم ...چرا میخواین با این حرفا خودتون و جدا نشون بدین مثلا اگه خدایی نکرده برای عربهای کشور این اتفاق می افتاد جچجور برخورد میکردند
خانوم محترم در تی وی که نمیشه عکس اجساد و وبا اون شکل وحشت ناک نشون داد مال همون بم هم نشون ندادند فقط تصاویر خانه های آسیب دیده رو نشون دادند
من که بندرعباس هستم مردم و مسولین اینجا اعلام آمادگی کردند دیروز هم هلال ااحمر هرمزگان اعلام آمادگی کرد هیئت دولت هم دستور داده تا دو ماه آینده خونه ها درست کنن حالا کمی دیر یا زودتر ....
مردم و مسولین اونجا حضور دارن دیگه باید چیکار کنن مردم ........دیروز یک دوستی گفته بود مرز و باز کنید تا هم وطنان ترک و آذربایجانمون بیان کمکمون بکنن واقعا تاسف خوردم و میخورم با این طرز فکرشون
مگه ما خوشحالیم که هم وطنامون حدود 300 و خورده ای کشته شدن ؟این حرفا چیه اینجور نگین جالب نیست ...اگه پشت پرده این حرفها چیز دیگه است که مطمئنا چیز دیگس واقعا جالب نیست ....
بندرعباس با این همه امکانات و در آمد که جز4 یا 5 تا استان هست ت کشور تو درآمد هیچ حرفی تا بحال مبنی بر تجزیه طلبی و استقلال نزده من واقعا از بعضی صحبتای دوستان شوکه میشم
من میگم ما همه هم وطن هستیم و نباید به بعضی حرفهای بی هوده و تفرقه انگیز دامن بزنیم ...باور کنید ما همه ناراحتیم از این اتفاق کی خوشحال میشه که هم وطنش کشته بشه
خواهشا تمومش کنید از دیروز فقط نشستین تاپیک زدین تاپیک هایی که 99 درصدشون بوی تفرقه میده که واقعا از هم وطنان ما بعیده این رفتارها درسته در هر اتفاقی امداد رسانی و ..و..و کمی و کاستی داره ولی همه دارن تلاششون و میکنن که به نحو احسنت آرامش به منطقه برگرده
انشاالله که هر چه زودتر همه چیز درست بشه
با عرض تسلیت به همه ی هموطنانمان و بازماندگان زلزله ی اخیر در استان آذربایجان شرقی، به اطلاع می رساند شماره حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نزد بانک ملت آماده ی دریافت کمک های نقدی هموطنان است .