ممنون، باشه دیگه یه جور پیدا میکنم، عید فطر عقدتون باشه...فعلا به کارت برس منم برم آرایشگاهدستت درد نکنه
اجرت با امام حسین
پیدا کردی زنگ بزن خبرم کن تا بیام
ممنون، باشه دیگه یه جور پیدا میکنم، عید فطر عقدتون باشه...فعلا به کارت برس منم برم آرایشگاهدستت درد نکنه
اجرت با امام حسین
پیدا کردی زنگ بزن خبرم کن تا بیام
دست شما درد نکنهممنون، باشه دیگه یه جور پیدا میکنم، عید فطر عقدتون باشه...فعلا به کارت برس منم برم آرایشگاه![]()
ببین حاجی انتخابش خوب بودهدست شما درد نکنه
لطف کردی
خدا از بزرگی کمت نکنه
فقط مواظب باش از عروس بهتر نشی![]()
عه؟! عروسی ziba22 شد؟ببین حاجی انتخابش خوب بوده، ولی برای توام یه خوب پیدا میکنم نگران نباش
یادم رفت بپرسم بچه کجایی؟؟؟ببین حاجی انتخابش خوب بوده، ولی برای توام یه خوب پیدا میکنم نگران نباش
عه؟! عروسی ziba22 شد؟
من که تهرانم، ولی زنت ممکنه هرجایی باشه. ملت میان بازار تهران خرید. دیگه شانستهیادم رفت بپرسم بچه کجایی؟؟؟
ببینم زنم کجایی میشه
خوش بحالت تهرانی بهتون میگن بچه تهرانمن که تهرانم، ولی زنت ممکنه هرجایی باشه. ملت میان بازار تهران خرید. دیگه شانسته
جالبه امروز پسرم میگفت که کاش گرگان پایتخت بودخوش بحالت تهرانی بهتون میگن بچه تهران
کاش اصفهان بشه پایتخت تا به ما هم بگن بچه تهران
سعی کن خوباشو پیدا کنی ، کردها را میگن خیلی خوبن
عه دختر کرد دوست داری؟خوش بحالت تهرانی بهتون میگن بچه تهران
کاش اصفهان بشه پایتخت تا به ما هم بگن بچه تهران
سعی کن خوباشو پیدا کنی ، کردها را میگن خیلی خوبن
آخر هفته همش بازار بود دخترا رو رصد می کردم برات، منتهی هر کدوم یکی از معیاراتو نداشتن... مشخصه خیلی عجله داریالو زیبا 22
کجایی
پیدا کردی؟
نه جانمآخر هفته همش بازار بود دخترا رو رصد می کردم برات، منتهی هر کدوم یکی از معیاراتو نداشتن... مشخصه خیلی عجله داری![]()
باشه، با تشکر از صبر و شکیبایی شما دوست عزیزنه جانم
عجله ای نیست
خوب خوب بگرد و یه چیز تمام و کامل پیدا کن
کار خوبی میکنی ولی تو پیوی یه عکس قدی هم ازش بگیر تا دختر خانمهای گل ببینن و پسند کنننه بابا، برای این پسر دارم دختر پیدا میکنم. من که خیلی وقته شوهر کردم 5 تا بچه هم دارم تیکی
احسنت به نکته خیلی خوبی اشاره نمودی، درود به شرفتکار خوبی میکنی ولی تو پیوی یه عکس قدی هم ازش بگیر تا دختر خانمهای گل ببینن و پسند کنن
به قول ناجی ثوواابه . آفرین
باشه برای من بفرست پسچرا پیوی؟ من نمیتونم برم پیوی یه نامحرم ، حرامه
همینجا عکس میزارم
همینجا گذاشتمباشه برای من بفرست پس![]()
نمیدونم؟ من که عکستونو ندیدمما هم گوشامون درازه![]()
با این عکس موقعی که اومدی باشگاه 10-12 سالت بوده
ولی من دیدم عکست رونمیدونم؟ من که عکستونو ندیدم![]()
خوب آدمای خوب پیر نمیشن ، جوون موندمبا این عکس موقعی که اومدی باشگاه 10-12 سالت بودهعکس الانتو بفرست
خوب بزار اینجا تا عروس خانم ببینهولی من دیدم عکست رو![]()
خوب بزار اینجا تا عروس خانم ببینه
باشه برای صحت سنجی الان یه عکس یهویی بفرست.خوب آدمای خوب پیر نمیشن ، جوون موندم
اینجا نمیشه بفرستی ، مردم میبینن درست نیستباشه برای صحت سنجی الان یه عکس یهویی بفرست.
علیرضا اون عکس مگه واقعا عکس دوران طفولیت خودت بود؟ یا اینکه الکی یه چیزی فرستادی؟اینجا نمیشه بفرستی ، مردم میبینن درست نیست
برات میفرستم ایتا![]()