عرب زبونای عزیز کجایید بابا

nish nish

کاربر فعال
عزیزم عرب نیس... ولی خیلی خوب بلده... دی

باوشه باو... منک میدونم عرب نیستی...ولی باریکلا خیلی عالی بلدیا... دست دوستای عربت درد نکنه... چه شاگردی تربیت کردن...دی

سارا جواب بده پ خ ... ماعندی اعصاب ها... دی
نگاه تعریف کردی ظرفیت ندارم قاط زدم دارم تیکه هارو افغانی میرم:biggrin:

nish nish

کاربر فعال
ببخشید من خوب ننوشتم ...یعنی کار نداری تو مثل اینکه از هیچی هم نمیترسی که درموردت حرف بزنن .به بیخیالی میزنی این طور نیست؟؟
لا خویه های شنو من هچی
قول الناس علینا مهم:redface:
لکن هن مو مهم:D

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم عرب نیس... ولی خیلی خوب بلده... دی

باوشه باو... منک میدونم عرب نیستی...ولی باریکلا خیلی عالی بلدیا... دست دوستای عربت درد نکنه... چه شاگردی تربیت کردن...دی

عربه به خاطر اینکه علمای فارسی زبان نحو اگه بخوان عربی صحبت کنن اینطور نمیتوانن صحبت کنن با قاعده میگن عربی مارو استعمال نمیکنن اصلا این مثل ما صحبت میکنه مانند روح لی ترجمه ..

nish nish

کاربر فعال
دمتون گرم عربها
کجان
بیایید عربی یادمون بدید
بیا اموزش های متداول داریم همرا با کتاب وسی دی های اموزشی ولی باید یه چی پیش قسط بدی:D
دوره هاتم زیر نظر استاد بلود استون میگذرونی

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
عربه به خاطر اینکه علمای فارسی زبان نحو اگه بخوان عربی صحبت کنن اینطور نمیتوانن صحبت کنن با قاعده میگن عربی مارو استعمال نمیکنن اصلا این مثل ما صحبت میکنه مانند روح لی ترجمه ..

خودش بم گفت ک عرب نیس منم باور کردم... دی

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا اموزش های متداول داریم همرا با کتاب وسی دی های اموزشی ولی باید یه چی پیش قسط بدی:D
دسیار نمیخوای من خوب بلدم هاااااااااااااااااااااا.دی

nish nish

کاربر فعال
بابا دعوا نکنین سرعرب بودنم
اصن من عربه 4رگه
خوبه:D

danaye

عضو جدید
باشه من حاضرم ؟

بله داداش... چی برات بگم؟؟؟؟ دی

شروع کنید//
//
همین الان یارو ادمینه جیبامو خالی کرد
یه ذره هم دردی کنید

بالا