عبارات قدرتمند صبحگاهی

ali.k

عضو جدید
[FONT=&quot]در این مقاله 52 عبارت صبحگاهی «هر کدام برای یک هفته از سال» آورده شده است که استرس شما را کاهش می دهند. [/FONT]
[FONT=&quot]1- [/FONT][FONT=&quot]هر کتری که انجام می دهم انتخاب خودم است، همیشه راه دیگری هم هست.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]2- [/FONT][FONT=&quot]من تمام تلاش خودم را می کنم تا بهترین باشم اما هرگز سعی ندارم کسی باشم که واقعا نیستم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]3- [/FONT][FONT=&quot]من باید به رویا پردازی ادامه دهم. نخستین گام همین است.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]4- [/FONT][FONT=&quot]من از موقیعتی که در آن قرار گرفته ام برای توجیه جایگاه خودم استفاده نمی کنم بلکه از موقعیت فعلی خود به عنوان نقطه شروع برای رسیدن به مقصد استفاده می نمایم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]5- [/FONT][FONT=&quot]امروز تنها لحظه تضمین شده زندگی من است. باید از آن بیشترین بهره را ببرم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]6- [/FONT][FONT=&quot]من بزرگ فکر میکنم اما قدم های کوچک بر می دارم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]7- [/FONT][FONT=&quot]من محدودیت های خودم را اولویت بندی می کنم و کارهای مهم را اول انجام می دهم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]8- [/FONT][FONT=&quot]من سعی نمی کنم کسی را راضی نگه دارم، من به سادگی کاری را انجم می دهم که می دانم صحیح است.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]9- [/FONT][FONT=&quot]هرچه کارآیی بیشتری داشته باشم، خوشبخت تر خواهم بود.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]10- [/FONT][FONT=&quot]هیچ کس عینا مثل من نیست و دقیقا همان توانایی ها، استعدادها و ایده ها را ندارد.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]11- [/FONT][FONT=&quot]قرار نیست پاسخ همه چیز را بدانم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]12- [/FONT][FONT=&quot]خنده، گریه، خشم و لذت همگی ضروری هستند و از من یک انسان می سازند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]13- [/FONT][FONT=&quot]من می توانم دانش خود را افزایش داده و از آن استفاده کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]14- [/FONT][FONT=&quot]من سرعت و شتاب خودم را کم می کنم تا لذت های ساده زندگی را احساس کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]15- [/FONT][FONT=&quot]بیشتر روی چیزهای کم و کوچک تمرکز می کنم و از شر آن چه که مورد استفاده ام نیست خلاص می شوم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]16- [/FONT][FONT=&quot]سعی نمی کنم فکر دیگران را بخوانم. دیگران را وادار نمی کنم افکار مرا حدس بزنند. من با آنها ارتباط موثر برقرار می کنم. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]17- [/FONT][FONT=&quot]با کمک کردن به دیگران می توانم به خودم کمک کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]18- [/FONT][FONT=&quot]من مالک و مسوول اعمال و رفتار خودم هستم پس اعمال من هرگز نمی توانند مرا تحت تسلط خویش در آورند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]19- [/FONT][FONT=&quot]هر کس تعریف خاصی از موفقیت دارد. برای من موفقیت یعنی ... [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]20- [/FONT][FONT=&quot]من هرگز براساس احساسات تصمیم نمی گیرم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]21- [/FONT][FONT=&quot]اگر بخواهم چیزی را به خاطر داشه باشم آن را در یک جای مطمئن یادداشت می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]22- [/FONT][FONT=&quot]امروز کاری را انجام می دهم که مرا شاد کند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]23- [/FONT][FONT=&quot]همه مجبور نیستند مرا دوست داشته باشند، من هم لازم نیست از همه خوشم بیاید.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]24- [/FONT][FONT=&quot]کسی که چیزی برای پنهان کردن ندارد همیشه آن کسی است که سر پا ایستاده است.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]25- [/FONT][FONT=&quot]عادت های من زندگی ام را شکل می دهند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]26- [/FONT][FONT=&quot]من هر زمان که لازم باشد «نه» می گویم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]27- [/FONT][FONT=&quot]من پایبند ارزش های خودم هستم بدون این که آنها را نزد دیگران تبلیغ کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]28- [/FONT][FONT=&quot]همه ما یک جور خاصی عجیب و متفاوت هستیم. همین است که زندگی را زیبا می کند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]29- [/FONT][FONT=&quot]هر کس یک داستان زندگی دارد، به همین دلیل هر کس همان طوری است که هست. من به دیگران همان طور که هستند احترام می گذارم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]30- [/FONT][FONT=&quot]من نمی توانم کی را وادار کنم مرا دوست داشته باشد. فقط می توانم خودم یک آدم دوست داشتنی باشم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]31- [/FONT][FONT=&quot]بزرگترین اشتباهی که ممکن است مرتکب شوم این است که ترس از اشتباه کردن دست به هیچ کاری نزنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]32- [/FONT][FONT=&quot]هیچ چیز خوب یا بد نیست، این طرز فکر من است که چیزی را خوب یا بد می کند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]33- [/FONT][FONT=&quot]طرز فکر دیگران درباره من اهمیتی ندارد. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]34- [/FONT][FONT=&quot]اگر بخواهم بیشتر خودم را باور کنم باید کمتر نسبت به دیگران تردید داشته باشم. چون اگر به همین سادگی دیگران را زیر سوال ببرم، بیشتر از همه به خودم شک کرده ام.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]35- [/FONT][FONT=&quot]همیشه وقتی از چیزی مطمئن نیستم سوال می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]36- [/FONT][FONT=&quot]من قید چیزهایی را که نمی توانم تغییرشان دهم میزنم و در عوض روی آن چه که قابل تغییر است تمر کز می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]37- [/FONT][FONT=&quot]چیزهای خارق العاده ای در زندگی من اتفاق می افتند که باید به خاطر آنها شاکر باشم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]38- [/FONT][FONT=&quot]امروز یک شروع تازه است، فرصتی برای من که دست به کارهای خارق العاده بزنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]39- [/FONT][FONT=&quot]مهم نیست موفقیت امروز من چقدر کوچک و ناچیز بوده، آن را جشن می گیرم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]40- [/FONT][FONT=&quot]من از کسانی که کمکم کرده اند تشکر می کنم و در اولین فرصتی که بتوانم، لطف آنها را جبران می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]41- [/FONT][FONT=&quot]ایده ها و فرهنگ هایی وجود ارند که من قادر به درک آنها نیستم. من همیشه ذهن خودم را باز نگه می دارم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]42- [/FONT][FONT=&quot]مهم ترین چیزها در زندگی من، سلامتی، خانواده، دوستان و دانش اندوزی هستند. به جز اینها همه چیز در اولویت های بعدی قرار می گیرند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]43- [/FONT][FONT=&quot]من مبازات زندگی ام را عاقلانه انتخای می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]44- [/FONT][FONT=&quot]من درگیر غم و غصه دیگران نمی شوم و برای خودم نیز ناراحتی درست نمی کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]45- [/FONT][FONT=&quot]همیشه با خودم و دیگران روراست هستم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]46- [/FONT][FONT=&quot]هر اشتباهی که مرتکب می شوم نوعی پیشرفت است. باید از اشتباهات خودم و دیگران درس بگیرم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]47- [/FONT][FONT=&quot]من به دیگران به اندازه پدرم احترام می گذارم و در صورت لزوم برای آنها وقت می گذارم و صبر و تحمل به خرج می دهم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]48- [/FONT][FONT=&quot]هیچ چیز همیشگی نیست. موقعیت امروز شما خوب یا بد، تغییر خواهد کرد.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]49- [/FONT][FONT=&quot]زندگی کوتاه است و آدم ها کامل نیستند. من خودم و دیگران را می بخشم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]50- [/FONT][FONT=&quot]از دست دادن فرصتی که تنها یک بار پیش می آید حسرت یا خلاقیت مرا به دنبال خواهد داشت چون کاری که نمی توان دوباره انجامش داد هنوز هم جای پیشرفت دارد.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]51- [/FONT][FONT=&quot]مهم نیست در نهایت چه می شود، همیشه همان اتفاقی می افتد که باید بیفتد. یا موفق می شوم و یا چیزی یاد می گیرم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]52- [/FONT][FONT=&quot]من با حسودی کردن به دیگران وقت خودم را هدر نمی دهم. تنها رقیب من فقط یک نفر است : خودم. من برای بهترین بودن تلاش می کنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]منبع : مجله موفقیت[/FONT][FONT=&quot][/FONT]