عاقبت شوخی با زن نامحرم(زدن تاپیک به منزله تایید سخنان نیست)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
واي دوستان من يكي كه بدبخت شدم رفت پي كارش ! :eek:

يادم اومد كه پريروز براي خريد زولبيا باميه رفته بودم به يه شيريني فروشي و با يكي از فروشنده ها كه خانم بود در مورد زولبيا باميه حدود سي چهل كلمه صحبت كردم ! بزاريد حساب كنم . چهل كلمه تقسيم بر پنج كلمه :surprised: پس جهنم 8 بار بر من و اون خانمه واجب شده !! :crying2: :crying2: :crying2:

تازه الان كه فكر ميكنم يادم اومد كه بوي عطر اون خانمه هم يه بار به دماغم خورد !! پس ديگه جام تو قعر جهنمه !! :crying: :crying: :crying:
 

اياتاي

عضو جدید
نمیدونم این همه کینه رو از کجا اوردی. این اولین پست این طوریتون نیست اخریش هم نیست.:mad:

اگه يه نگا به دادگاه ها بندازي و زنان هموطنت رو ببيني كه چطور در دست قانون زن ستيز اسلامي اسيرن
اونوقت متوجه ميشي كه اينهمه كينه از كجا پيدا شده:razz:
 

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا حرفهای بد نگفته.........:child:..................میگه با زن غیر مسلمان نباید رابطه داشته باشی









.راست میگه..خب ما همینطوریش اختلاط داریم با مسلموناش ...چه برسه به غیر مسلمان:surprised:
پس دیگه هیچکس با من حرف نزنه
چون من مسلمان نیستم
 

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم واسه نسلهای آینده، دیگه جهنم کفاف نده.

باید یک چیز جدید خلق کنند ، مثلا:

باید بندازند تو نیروگاه اتمی و با بمب اتم منفجرت کنند،دوباره زنده کنند.
:w15::w15::w15:
کشتی ما رو به خدا :w15:
 

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
هر کس با یک زن نامحرم دست بدهد، روز قیامت در غل و زنجیر به محشر وارد می شود و خداوند دستور می دهد که او را به آتش جهنم بیفکنند، و هر کس با یک زن نامحرم شوخی کند ، در مقابل هر کلمة حرامی که به او گفته است، هزار سال حبس خواهد شد.
2- امام صادق در حدیث مناهی فرمود: «رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید».
3- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
النّظّر سهم من سهام ابلیس فمن ترکها خوفاً من الله اعطاه الله ایماناً یجد حلاوته فی قلبه؛ نگاه به نامحرم، تیری از تیرهای شیطان است هر کس آن را از خوف خدا ترک کند خداوند حلاوت ایمان را به او می چشاند.
4- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «عفُّوا عَن نساء الناس تَعِفَّ نُساءَکم؛
در مورد زنان مردم عفت بورزید تا دیگران نیز در مورد زنان شما عفت بورزند و زنان شما از تعرض نامحرمان در امان بمانند».
5- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: تمام چشم ها در روز قیامت گریان خواهد شد، مگر چشمی که از خوف و عظمت خدا بگرید، و چشمی که از حرام بسته شود، و چشمی که در راه خدا شب ها بیدار بماند و شب زنده داری کند.

56- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «هر کس چشمان خود را از نگاه به زن نامحرم پرکند (و با خیال راحت به این نگاه خود ادامه دهد)، خداوند متعال در روز قیامت میخ های آتشین به چشمان او فرو خواهد برد و بعد از رسیدگی به کار مردم، دستور خواهد داد که او را به آتش جهنم بیندازند»
7- یکی از راویان می گوید در کوفه به زنی قرآن می آموختم، روزی با او شوخی کردم، بعد به دیدار امام باقر (علیه السلام) شتافتم، فرمود: آن که ( حتّی) در پنهان مرتکب گناه شود خداوند به او اعتنا و توجّهی ندارد، به آن زن چه گفتی؟ از شرمساری چهره ام را پوشاندم و توبه کردم، امام فرمود: تکرار نکن.
8- حضرت علی (علیه السلام) : اختلاط و گفتگو مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد ، و دلها را منحرف میسازد.
9- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:هر خانمی که خود را معطر و خوشبو کند ( عطر بزند ) و سپس از خانه خارج شود ، همواره مورد لعنت خدا و ملائکه خواهد گرفت ، تا وقتی که به خانه برگردد ، هرچند برگشتش به خانه طول بکشد.
10- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: شیطان به حضرت موسی (ع) گفت : ای موسی ! با زنی که به تو محرم و یا حلال نیست خلوت مکن ( تنها مباش ) ، به خاطر آنکه هیچ مردی با زن نامحرمی خلوت نمی کند ، مگر این که من همراه آن دو هستم. ( و خودم شخصا آن دو را برای گناه و رابطه نامشروع تحریک و وسوسه می کنم )
11- امام صادق علیه السلام فرمود : هر کس نامحرمی را دید و چشم خود را به طرف آسمان بلند کرد یا بست، خداوند در بهشت، حورالعین بهشتی را به عقدش درمی‌آورد.
12- امام باقر علیه السلام: سخن گفتن با زن نامحرم ، از دامهای شیطان است.
:surprised::surprised::surprised:
چه دین لطیفیه:eek:
آخه دست دادن...
ای خداااااا
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Similar threads

بالا