الان دارم یک آهنگ قدیمی و فوق العاده زیبا رو گوش میدم هتل کالیفرنیا
آیتای_AYTAY عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2010 #31 الان دارم یک آهنگ قدیمی و فوق العاده زیبا رو گوش میدم هتل کالیفرنیا
دختر چوپون عضو جدید Oct 18, 2010 #36 BIGHAM گفت: آهای دختر چوپون آی دختر چوپون دل دیونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این سو به اون سو (سیاوش شمس) کلیک کنید تا باز شود...
BIGHAM گفت: آهای دختر چوپون آی دختر چوپون دل دیونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این سو به اون سو (سیاوش شمس) کلیک کنید تا باز شود...
L lars_manson2002 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 18, 2010 #38 Rtin گفت: سلام بهترین آهنگی رو که تو هر هفته گوش میدید اینجا معرفی کنید. و اما بهترین آهنگ این هفته از نظر خودم: وقتی همه خوابیم===>محمد بیباک کلیک کنید تا باز شود... آهنگ سلام ستار آهنگ mamas dont let your babeis grow up to be cowboy.
Rtin گفت: سلام بهترین آهنگی رو که تو هر هفته گوش میدید اینجا معرفی کنید. و اما بهترین آهنگ این هفته از نظر خودم: وقتی همه خوابیم===>محمد بیباک کلیک کنید تا باز شود... آهنگ سلام ستار آهنگ mamas dont let your babeis grow up to be cowboy.
L lars_manson2002 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 18, 2010 #39 Belle Fille گفت: من این هفته فقط خولیو"Julio" ی عزیزم رو گوش می دم. واقعا عاشق صدای گرم و آرامش بخشش هستم. به خصوص آهنگ "Amigo" که فوق العاده ست. کلیک کنید تا باز شود... تیریپ متفاوت, یه دوست دارم آهنگ یه آدمایی رو گوش میده , عجیب غریب
Belle Fille گفت: من این هفته فقط خولیو"Julio" ی عزیزم رو گوش می دم. واقعا عاشق صدای گرم و آرامش بخشش هستم. به خصوص آهنگ "Amigo" که فوق العاده ست. کلیک کنید تا باز شود... تیریپ متفاوت, یه دوست دارم آهنگ یه آدمایی رو گوش میده , عجیب غریب
k2_h کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 18, 2010 #41 Bryan Ferry - If There Is Something از اینجا دانلود کنین : http://prostopleer.com/#/search?q=Bryan+Ferry+Roxy+Music+-+If+There+Is+Something
Bryan Ferry - If There Is Something از اینجا دانلود کنین : http://prostopleer.com/#/search?q=Bryan+Ferry+Roxy+Music+-+If+There+Is+Something
rezajavaher عضو جدید Oct 25, 2010 #43 BIGHAM گفت: آهای دختر چوپون آی دختر چوپون دل دیونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این سو به اون سو (سیاوش شمس) کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال بود خوشمان آمد
BIGHAM گفت: آهای دختر چوپون آی دختر چوپون دل دیونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این سو به اون سو (سیاوش شمس) کلیک کنید تا باز شود... خیلی باحال بود خوشمان آمد