عادت یا عشق

n.t

عضو جدید
کلام ناب از دکتر علی شریعتی
من رقص دختران هندي را بيشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم. چون آنها از روي عشق و علاقه مي رقصند ولي پدر و مادرم از روي عادت نماز مي خوانند .
«دکتر علي شريعتي»

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه دمده شده که این جملات بعضا چرند را به دکتر بچسبونند
خواهشا تنشو تو گور نلرزونید

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز

کلام ناب از دکتر علی شریعتی

من رقص دخترانهندي را بيشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم. چون آنها از روي عشق وعلاقه مي رقصند ولي پدر و مادرم از روي عادت نماز مي خوانند .
«دکتر علي شريعتي»

سلام ...

.
.
.

... ؟!

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif] این جمله در کتاب «پدر مادر ما متهمیم»دکتر شریعتی اومده که ایشون ابتدا از زبان نسل نو یک سری انتقادات به دین سنتی میکنه و بعد راجع بهش صحبت میکنه ...
نمیدونم چرا هر کس هر چیزی میبینه یهو موضع میگیره که چسبوندن به شریعتی و ...
جمله خیلی جمله ی پریه هم از دید طرفدارانش میشه حرفها برای گفتن داشت و هم از دید منتقدانش
پس با یک جمله که این از شریعتی نیست خودمونو راحت نکنیم .. چون حتی اگه نبود هم حرفها برای گفتن داشت...

[/FONT]

ensan1

عضو جدید
سلام

من تو کتاب ارزشمند "پدر ،مادر ما متهمیم" ندیدم این جمله رو ...فقط در ارتباط با ورزش تکراری صحبت کردند استاد

اما به قول soha.soha گرامی زیاد مهم نیست برای کیه ...واقعا عجیبه چیزی که هدفش اینه که عادت رو از بین ببره خودش تبدیل بشه به سنبل عادت

نگردد جمع عادت با عبادت

عبادت خواهی بگذر ز عادت

آخرین ویرایش:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من تو کتاب ارزشمند "پدر ،مادر ما متهمیم" ندیدم این جمله رو ...فقط در ارتباط با ورزش تکراری صحبت کردند استاد

اما به قول soha.soha گرامی زیاد مهم نیست برای کیه ...واقعا عجیبه چیزی که هدفش اینه که عادت رو از بین ببره خودش تبدیل بشه به سنبل عادت

نگردد جمع عادت با عبادت

عبادت خواهی بگذر ز عادت
اونطور که حافظه م یاری کرد فکر میکنم در این کتاب دیدم
به هر حال اگه اشتباهی کردم تو یادآوری اسم کتاب عذرخواهی میکنم
اگر فرصت کردم چک و تصحیح میکنم:gol:

elham roozbeh

عضو جدید
میگم دکتر علی شریعتی هم آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه بابا فکرنکنم آره.فکرکنم ساختگی باشه.ولی من خوشم اومد اره کلن بسیاری ازماها نمازواسمون یه عادت شده