ظهور زنان عريانِ پوشيده

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

[FONT=&quot]در عصر ما مکان‌هايي براي آرايش موهاي زنان با مدلهاي گوناگون به نام (کوافير) ساخته شده است که مرداني بر آن مشرفند و گرانترين قيمت‌ها را دريافت مي‌کنند. بلکه بسياري از زنان به موهاي طبيعي خود اکتفا نمي‌کنند بلکه به موهاي مصنوعي پناه مي‌برند و آن را به موهاي خودشان پيوند مي‌زنند تا جذابيت و زيبايي آن بيشتر گردد و مردان بيشتر مجذوب آن شوند(8).[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

milad3297

عضو جدید
خواهر جان ماشااله. احمدي نژاد دزد نيست ؟ رحيم مشايي اونجا چكار ميكنه؟ علي ابادي چكار ميكنه ؟ سعيدلو چي؟ صادق محصولي از سهم ارث پدرش داره خرج ميكنه؟ 300ميليارد شهرداري چي شد ؟ يك ميليارد دلار بودجه 86 رو كي خورد؟

بيتاب

عضو جدید
دقيقا درست مي فرمائيد . اكثريت مطلق افرادي كه به احمدي نژاد راي دادند بخاطر مسائل اقتصادي و شعارهاي او در رابطه با مبارزه با باندهاي فساد اقتصادي و برطرف كردن فقر توده هاي مردم و اوردن نفت به سفره ها بود . :eek:

البته هنوز به اين شعارها عمل نشده و وضعيت اقتصادي جامعه بدتر از گذشته شده است .
شما سبزي ها به موسوي به خاطر چي راي داديد ؟؟؟؟؟؟////:cool:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
عدالت منهاي معنويت ارزش ندارد
امنيت بدون تزكيه به پشيزي ارزش ندارد
تمام ائمه اطهار ما به خاطر دين وارزشها شهيد شدند ونه براي وطن وماديات وشكم
دغدغه امام حسين چه بود ؟

دولت ؛ بيشتر به فكر معاش مردم هست وكمتر به فكر معاد آنان است
وظيفه امر به معروف ونهي از منكر عملي با چه كسي است ؟
چه كسي بايد جلو اين منكرات را بگيرد
تاكي بايد منتظر باشيم تا اين خلاف جامعه را فراگيرد​

اين عكس ها فوق در پايتخت حكومت اسلامي تهران گرفته شده است
به خدا سوگند اينان خطرشان از سبز ها بيشتر است​

دولت اقاي احمدي نژاد با اين همه بيماري مسري بي حجابي مدرن عملاً چه ميكند ؟
بي حجابي هم خلاف قانون جمهوري اسلامي است وهم خلاف شرع است
ميداند اندلس شدن ايران يعني چه ؟

پاساژ سپهر شهرك غرب در تهران ميدانيد از زير حاكميت اسلامي خارج شده است؟
متاسفانه ،اگر در همين پاساژ كسي عليه نظام سخن گويد ؛ سرانجام ادب ميشود ولي عملا~ انجا زنان كاملاً بي حجاب هستند ؛ آيا اين منكرات براي نظام خطر ندارد
به خدا سوگند قران ميگويد : آري خطر دارد چون گناه ، ملتها را نابود ميكند

ما به احمدي نژاد راي داديم نه به خاطر وعده تحصيل در آمدنفت وي بر سر سفره غذا خودمان
باشد ......هرگز
ما به اوراي داديم كه از ارزشها وباروها ودين ومكتب ورهبري وولايت دفاع كند ........

همه ی اینارو توی یه پست هم می تونستی بگیاااااا
QUOTE]

1 - ديگران وقبلي ها خراب كردند ؛ قبول .............ما سخن در اينجا داريم كه اقاي احمدي نژاد براي ترويج ارزشها وباورها واصالتها وترويج فرهنگ واعتقادات مكتبي وتبين مباحث ومباني مذهبي و.و. چه كرده است وچه چيزي در چنته دارد ؟...............
اينهمه به شهرستانها سفر ميكند نود در صد دغدغه وي واقدامات عملي ايشان چيست ؟
اينهمه بودجه خرج كردن وهزينه اختصاص دادن ........براي چه ؟
اقتصادي ؛ يا فرهنگي !!!!!!
1 - اقاي احمدي نژاد .....شده يكبار پاسخ ياوه گويي ها وحرمت شكني ها وارزش سوزي ها ودين ستيزي ها ....و.و.و......معاندين دين وبرندازان نظام را پاسخ دهد يا خير ؟
2 - در اين فته اخير چه زماني از حريم ولايت ورهبري دفاع كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 - اقاي احمدي نژاد چرا در بينش مكتبي وبصيرت مذهبي ، چندان قدرتمندانه ظاهر نمي شود
به زبان خودوموني عرض ميكنم :
4 - اقاي احمدي نژاد بيشتر قاشق زني را دنبال ميكند وكمتر قلم زني را پي ميگيرد
5 - اقاي احمدي نژاد خودش را بكشد ؛ ايران را در حد وموقعيت كشورهاي اروپايي فرضاً برساند ؛ بعد كه چه ؛ مگر ما امروزه چرا از انگليس وفرانسه وامريكا وغرب متنفر وبيزار هستيم ...........
آيا به خاطر تكنولوزي وپيشرفت علمي آنان است
.........البته كه نه ...
اينان تكنولوژي را درخدمت منافع نامشروع خود ونظام سلطه بركشورهاي ديگرقرار دادند وميدهند
ما ايران پيشرفته رادرسايه معنويت وتزكيه ميخواهيم وبس
6 -احمدي نژاد آدم پاك است ودزد نبوده ونيست ودشمن دزدان بيت مال وضد مافياي ثروت وقدرت است ولي اين كافي نيست ...........
اودر مقابل دزدان فرهنگ وانديشه وارزشهاي ديني واعتقادات ايماني ؛ ضعيف وناتوان است
7 - همراهان وي ووزيران كابينه اش در اين موضوع نيز همگي ضعيف ظاهر شدند
8 - محمود آقا بيشتر به فكر شكم ورفاه مردم هستند وكمتر به فكر انديشه ومعنويت آنان است

خواهش ميكنم از جنبش سبز در اين باره پاسخ ندهند وفقط ولايتي ها جواب دهند
چون با ايشان سخن هايي دارم :gol:

حالا داری میشی یه دختر خوب که به اشتباهاتش پی برده

برای اینکه احمدی رئیس جمهور نشه

بيتاب

عضو جدید
شمارو نمیدونم ولی 99 درصد ارا احمدی نژاد به خاطر شکم و نفت و سیب زمینی و امثالهم بود حالا شما هم بسوزید و بسازید و ارزش و باور و ... بذارید تا دوباره یکی مثل خاتمی که اومد کفن بپوشید تا شیکمتون پره فرهنگ و ارزش رو میخواید چیکار :biggrin:
دروغ ميگوييد ، اينان كه در محوريت كار بودند ؛ اقاي احمدي نژاد را خواستند :
- با زبان مردم حرف مي زند واز ميان مردم است
2 - ضد ولايت فقيه نبود وهمچون خاتمي كه بنام آزادي ، ريشه مكتب ونظام را نمي زند
3 - دشمن وبيگانگان به احمدي نژاد هيچ اميدي به وي نداشتند همچون اميدشان به خاتمي وكروبي ورفسنجاني ودارودسته سبزي ها
4 - احمدي نژاد دشمن خونين ة دزدان بيت المال وضد مافياي ثروت وقدرت بود وهست
4 - اين مرتبه خيالتان راحت باشد ، شوراي نگهبان ؛ ديگه اجازه نخواهد داد كه امثال موسوي وخاتمي و.و.و كانديد شوند .مطمئن باشيد
5 - خدا را شكر مردم به شماها سبزي ها در 9 ديماه ( عاشورا) و22 بهمن نشان دادند كه فريب شماها را نمي خورند ونخواهند خورد

milad3297

عضو جدید
نبايدشو اكثريت تعيين ميكنن. برو تو خيابون ببين اكثريت چي ميپوشن؟

بيتاب

عضو جدید
دقيقا درست مي فرمائيد . اكثريت مطلق افرادي كه به احمدي نژاد راي دادند بخاطر مسائل اقتصادي و شعارهاي او در رابطه با مبارزه با باندهاي فساد اقتصادي و برطرف كردن فقر توده هاي مردم و اوردن نفت به سفره ها بود . :eek:

البته هنوز به اين شعارها عمل نشده و وضعيت اقتصادي جامعه بدتر از گذشته شده است .
معلومست كه عملي شدن شعارهاي احمدي نژاد به كندي پيش مي رود به خاطر :
1 - گند كارهاي زمان سازندگي رفسنجاني وعقب مادگي خاتمي وكارشكني سبزي ها از چندين سال وتا حالا
2 - از بعد از انتخابات وتا حالا دائماً وبه طور پيوسته اين فتنه ؛ اغتشاشگري وآشوب وجود دارد
3 زنبور عسل سراغ شهد گياهان مي رود وتا عسل توليد كند ولي مگس سراغ زباله ها ميرود وتا

بيتاب

عضو جدید
ناراحت نشي ها اما اگه خودت سر سوزن به اين حرفاي نژادپرستانت اعتقاد داشتي عكس زن و دختر مردمو نمي گذاشتي تو مطلبت. بعدشم دوست داره اين جوري باشه به من و تو چه! شايد به شما ها اضافه كار ميدن مردمو با زور هل بدين بهشت!
1 - كلمه (( نژاد پرستانه ))ديگه چه صيغه اي است
2 -اين عكس ها تمام مردم روي كره زمين مشاهد ه ميكنند ، خودشان همين طوري وعمداً براي عرضه اندام وجلوه گري اين چنيني از منزل بيرون آمده اند
3 تو ميگويي :
اينها دوست دارن اينطور بي حجاب بيرون آيند ،.........
خير.....
اين مملكت قانون ومقررات دارد ، جامعه ، خونه خاله نيست كه هركس هرطور كه دلش بيرون آيد .........وآزاد باشد .....خير
4 - ما كسي را به زور به بهشت نمي بريم وبهشت كسي را به زور نمي پذيرد
ولي ما جلو كسانيكه با (((عشوه گري وبابي حجابي وبا اباحه گري وبا بي غيرتي وبا بي عفتي وبا بي حيايي و.و.)) مردم را با فريب به جهنم مي فرسند ، ميگيريم
مسلمان وظيفه اش جلو منكرات وبي بندوباري را بگيرد ، بايد جامعه ضد عفوني شود
افتاد ....

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

2 -اين عكس ها تمام مردم روي كره زمين مشاهد ه ميكنند ، خودشان همين طوري وعمداً براي عرضه اندام وجلوه گري اين چنيني از منزل بيرون آمده اند
3 تو ميگويي :
خير.....
اين مملكت قانون ومقررات دارد ، جامعه ، خونه خاله نيست كه هركس هرطور كه دلش بيرون آيد .........وآزاد باشد .....خير
ولي ما جلو كسانيكه با (((عشوه گري وبابي حجابي وبا اباحه گري وبا بي غيرتي وبا بي عفتي وبا بي حيايي و.و.)) مردم را با فريب به جهنم مي فرسند ، ميگيريم
افتاد ....
بیتاب جون بیا این زاناکس رو بخور و یه کم بخواب
الان سکته می کنیااااااااا

بيتاب

عضو جدید
نبايدشو اكثريت تعيين ميكنن. برو تو خيابون ببين اكثريت چي ميپوشن؟
1 - اولاً كجاي تهران زندگي ميكني ......بالاي شهر يا جنوب شهر
2 - چه كسي اين انقلاب رابه پيروزي رساند وهم اكنون چه كسي از آن پاسداري ونگهداري ميكند
3 - شماها دنبال اكثريت هستيد ...............:eek:تعجب دارد
مگر همين اكثريت مردم ايران 5؛24ميليون آدم به اقاي احمدي نژاد راي ندادند ؛ پس چرا اين سبزي ها قبول نكردند وووووووووووووو
دروغ ميگوييد

بيتاب

عضو جدید
بیتاب جون بیا این زاناکس رو بخور و یه کم بخواب
الان سکته می کنیااااااااا
از نظر بينش خيلي ضعيف هستي
حيف........
چه بگم به تو ..با زبان خودت حرف مي زنم :
وقتي خواستي سبزي بخوري ؛ ضد عفوني كن بعد بخور
برو بابا دنبال كارت

بيتاب

عضو جدید

به تو عادت کرده بودم
اي به من نزديک تر از من
اي حضورم از تو تازه
اي نگاهم از تو روشن
به تو عادت کرده بودم
مثل گلبرگي به شبنم
مثل عاشقي به غربت
مثل مجروحي به مرهم
لحظه در لحظه عذابه
لحظه هاي من بي تو
تجربه کردن مرگه
زندگي کردن بي تو
من که در گريزم از من
به تو عادت کرده بودم
از سکوت و گريه شب
به تو حجرت کرده بودم
با گل و سنگ و ستاره
از تو صحبت کرده بودم
خلوت خاطره هامو
با تو قسمت کرده بودم
خونه لبريز سکوته
خونه از خاطره خالي
من پر از ميل زوالم
عشق من تو در چه حالي

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين عكس ها فوق در پايتخت حكومت اسلامي تهران گرفته شده است
به خدا سوگند اينان خطرشان از سبز ها بيشتر است
این کار خیلی زشته که عکس مردم رو بزاری و دربارشون یک مطلب سخیف بنویسی، جالبه شماهایی که دم از مکتب و دین و ادب میزنید کوچکترین اصول اخلاقی رو بلد نیستید.

جمله ی آخرت ....!!!:eek: ... واقعا آدم از بعضی تفکرات تاسف میخوره ...
یا علی
دوست من ایشون غرق در یک سری اعتقادات متحجر و پوچه و متاسفانه الان قدرت افتاده دست همچین آدمهایی
توی یکی از پست ها خوندم نوشته بود که من حالم از این دخترایی که اینجوری میپوشند بهم میخوره! خب یکی نیست بگه تو خوشت نمیاد نبین! حالا طرف لخت هم که نیامده توی خیابون! وقتی قدرت دست همچین افرادی باشه و همه چیز رو برای خودشون بخوان و به اعتقادات و سلیقه بقیه کوچکترین ارزشی قایل نباشند همین میشه که همه رو میخوان به شکل و ظاهر خودشون در بیارند.

یکی از کاربران گفت چرا اکثریت باید تابع اقلیت باشه.
درسته که این قشر در اقلیت مطلق هستند و انقدر ساده و خشک مغز هستند که با یک راهپیمایی که طرفدارانشون از کل ایران جمع شدند فکر میکنند که خیلی هستند;) دریغ از این که اگر مجوز یک راهپیمایی با ایمنی کامل برای مردم صادر بشه نه تنها خیابانهای میدان آزادی و اطرافش بلکه خیابانهای کل تهران و شهرهای دیگه پر میشه از آدم، ولی اینها قدرت دستشونه و هیچ نظر مخالفی رو چه تو مسایل سیاسی چه تو مسایل مذهبی و فرهنگی قبول نمیکنند و همه باید مثل اینها باشند تا به سعادت دنیوی و اخروی برسند ;) :)

mahzad-z

عضو جدید
:gol:سلام :gol:
دوستان یه مطلبی راجع به دنیای زنان من نوشتم که اگه براتون ممکن بود دوست دارم بخونید و نظرتون رو برام بذارید:

دنیای زنان
به نظر می رسد در کنار معنای زیبایی که از واژه مادر می شود و بارها این کلمه در بین اهل خاص و عام تکریم شده است، اما معنای خوشی از واژه زن استعمال نشده است. نه اینکه بخواهم از دیدگاه فمنیستی به ماجرا نگاه کنم و یک تفسیر شخصی ارائه دهم ولی واقعیت این است که گاهی، برخی افراد به نحو بدی در بعضی مسائل با زن برخورد می کنند.
ایران اگرچه امروز تحت عنوان ایران اسلامی خوانده می شود و خیلی به قوانین و قواعد اسلام که جایگاه زن در آن تکریم شده ، پایبند است. اما انچه که خیلی ذهن را به خود مشغول می کند، فکر نادرست برخی مردان و گاهی حتی زنان است که نشان می دهد ما به باور غلطی از واژه زن دست یافته ایم. گاهی اگرچه زنان را تایید می کنند و به حضور پررنگ آنها در جامعه اعتقاد داریم، اما هنوز هم در نهایت تصویری که مردان از بسیاری از زنان به عنوان انسان های به واقع فرومایه ترسیم می کنند، موجوداتی ناقص العقل، جبارمنش، عاطل و باطل، دارای علایق پیش و پا افتاده و بچگانه، و ندانم کار که صرفاً برای ارضای هوس های مردان تعلیم دیده اند، است. در اروپا هم درست مانند ایران 50 سال پیش، یا گاهی ایران معاصر در مورد زنان فکر می کردند. اما حتی اگر زنان از بعضی از جهات نسبت به مردان ضعیف تر باشند، این به هیچ وجه دلیل بر عیب و نقص ایشان نیست، زیرا ارزش حقیقی زنان با زدن انگ فرومایگی بر آنان کم نمی شود.
تاکید مردان بر این فرومایگی و ناتوانی در سالها پیش موجب اصرار زنان به حضور بیشتر در جامعه و انجام دادن کارهای به گفته ی عام، مردانه شد. ظرافت زنان را نباید فرومایگی تعبیر کرد که چنین واژه ای بسیار غلط می باشد. اگرچه به نظر خیلی از دانشمندان ما زن بودن را یاد می گیریم، اما رفتار نادرست گروهی از مردان منجر شد تا امروز علیرغم آن ظرافت زنانه که خداوند در وجود زن به ودیعه نهاده، زنان به کارهای سخت و مردانه ای چون مهندسی معدن و خیلی کارهای دیگر بروند، امروز مردان بیکاری برخی از پسران و مردان جوان را معلول حضور بیش از پیش زنان در عرصه جامعه می دانند؛ که بازهم چنین فکری نادرست است و می تواند در آینده مشکل باشد.
زنان و دختران با حضور حداکثری خود در دانشگاه ها و کسب نمرات و رتبه های برتر عقل سلیم و شعور علمی خود را اثبات کردند و با اشتغال به کارهای سخت، توانایی خود را در جامعه به باور رسانده اند.
گذشته از دوره های تاریخی مادرسالاری که اسناد و مدارک آنها وجود دارد و جامعه های کوچک مادرسالاری که هنوز هم برجامانده، اما در گذشته نه چندان دور خود ما در همین ایران عزیزمان، در روستاها و حتی گاهی شهرها زنان پابه پای مردان خود گام برداشته اند و برای سلامتی و تامین غذای خانواده خود تلاش کرده اند. که به نظر می رسد به چشم برخی مردان دیده نشده اند، تا اینکه امروز موجب نارضایتی برخی مردان شده اند. به نظر می رسد فعالیت یا عدم فعالیت زنان در هر دو حالت نارضایتی مردان را به همراه دارد که این امر به نظر زنان زیاد چشمگیر نبوده و آنان هر روز بیشتر و فعال تر از دیروز در جامعه حاضر شدند.

آخرین ویرایش:

milad3297

عضو جدید
3 تو ميگويي :
خير.....
افتاد ....
خيلي وقته افتاده . اما جواب صحبتات:1-نژاد پرستانه چون هر كي مثل شما فكر نكنه خونش حلاله.
2- اين حرفت توهينه تو حق نداري در مورد ديگران اين حرفو بزني.
3-قانون مملكتو اكثريت تعيين ميكنن نه يه عده چماق به دست.
4- حق هم ندارين بفرستين. جهنم هم بخاطر شما كسي رو قبول نمي كنه. اول از همه هم بايد فكراي مسموم ضد عفوني بشن .
5- اگه تو تركيه و فرانسه داشتن حجاب رو رد ميكنن صداو سيماي ميلي شما روزها حنجرشو پاره ميكنه . زور غلطه چه اينوري چه اونوري.:smile:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای محترم ، تربیت فقط به فحس ندادن نیست ! متاسفانه توی جامعه ما عادی شده که همه به هم توهین می کنن برای همین شما هم متوجه توهینی که توی کلامتون هست نشدید!!!!

من و خانواده ام دو هفته تمام دغدغه مون انتخابات بود و بررسی کردیم پای صحبت های همه بدون قضاوت نشستیم ، اکثر کسایی رو که می شناسم با بینش رای دادند! چون نظاممون و اسلام برامون مهم بود! من خودم دور قبل به اقای احمدی نژاد رای ندادم ولی این دوره با بررسی ایشون رو انتخاب کردم ! الان هم تعصبی روی ایشون ندارم و اشتباهات دولتشون رو قبول دارم !

حالا شما بفرمایید چقدر روی کاندیداتون و سایر کاندیداها بررسی کردید؟ انصافا چقدر وقت برای مطالعه و بررسی روی انتخابات ریاست جمهوری گذاشتید؟
خب شما جزو اون درصدی که با منطق و جستجو رای دادید ما که نگفتیم همه به خاطر مسائل مادی رای دادن

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشيد بنده جزو سبزها نيستم و به موسوي هم راي ندادم بخاطر اينكه عقيده دارم موسوي و رفسنجاني هم مثل احمدي نژاد جزو همين شجره خبيثه هستند .

اين از ذهن بيمار شماست كه هر كس كه مخالف احمدي نژاد است را طرفدار موسوي مي پنداريد .

معلومست كه عملي شدن شعارهاي احمدي نژاد به كندي پيش مي رود به خاطر :
1 - گند كارهاي زمان سازندگي رفسنجاني وعقب مادگي خاتمي وكارشكني سبزي ها از چندين سال وتا حالا
2 - از بعد از انتخابات وتا حالا دائماً وبه طور پيوسته اين فتنه ؛ اغتشاشگري وآشوب وجود دارد
3 زنبور عسل سراغ شهد گياهان مي رود وتا عسل توليد كند ولي مگس سراغ زباله ها ميرود وتا

دقيقا درست ميفرمائيد . همه اين تخلفات در گذشته انجام شد و امروزه هم كماكان ادامه دارد . چرا احمدي نژاد علي رغم اونهمه شعارهائي كه داد در طي پنج سال كه از رياست جمهوري او ميگذره حتي يك اقازاده دزد را دستگير نكرده و به ملت معرفي نكرده است ؟؟ چرا كماكان اقازاده ها بر جان و مال اين ملت بينوا مسلطند ؟؟ چرا اقتصاد كشور رو به ويراني ميرود ؟؟

جواب ساده است !

چاقو كه دسته خودش رو نمي برد !!

احمدي نژاد و دارو دسته اش دنباله رو همان رفسنجاني و قبلي ها هستند منتهي با سياست ديگري

اگر باور نداريد تا زمان رياست جمهور بعدي صبر كنيد . شرط ميبندم رئيس جمهور بعدي هزار تا مدرك و سند از بي كفايتيها و دزدي هاي دارو دسته احمدي نژاد رو خواهد كرد و بعدي هم همينطور و اين سير تسلسل باطل همچنان ادامه خواهد داشت .

مشكل فقط از رفسنجاني و احمدي نژاد نيست . خانه از پاي بست ويران است !!! :cool: :cool:

آخرین ویرایش:

rende alamsoz

عضو جدید
[FONT=&quot]کاسيات عاريات[/FONT][FONT=&quot] در آخر الزمان.[/FONT]

[FONT=&quot]شيخ يوسف بن عبدالله بن يوسف الوابل[/FONT]​

[FONT=&quot]يکي ديگر از نشانه‌هاي آخرالزمان خارج شدن زنان از آداب اسلامي با آشکار کردن زينت، مو و بدن و پوشيدن لباس‌هايي است که عوراتشان را پنهان نمي‌کنند عبدالله بن عمر مي‌گويد از پيامبر خدا - صلى الله عليه وسلم- شنيدم فرمودند: «سيکون في آخر أمتي رجال يرکبون على السروج، کأشباه الرجال، ينـزلون على أبواب المساجد، نساؤهم کاسيات، عاريات على رؤوسهم کأسنمة البخت العجاف العنوهن فإنهنّ ملعونات، لو کانت وراءکم أمة من الأمم لخدمن نساءکم نساءهم کما يخدمنّکم نساء الأمم قبلکم» «رواه امام احمد»(1).«در امت آخر الزمان مرداني پيدا مي‌شوند بر زين‌هايي مانند رحال شترها سوار هستند و جلو درب مساجد پياده مي‌شوند. زنانشان لباس بر تن دارند اما در واقع لختند روي سر آنها مانند کوهان شترِ لاغر اندام است بر آنان نفرين کنيد، آنان نفرين شده هستند اگر بعد از شما امت ديگر مي‌بود زنان شما به زنان آنان خدمت مي‌کردند همانطور که زنان امت‌هاي گذشته به شما خدمت مي‌کنند». حاکم در روايتي(2) آورده است: «سيكون في آخر هذه الأمة رجال يركبون على المياثر حتى يأتوا أبواب مساجدهم نساؤهمکاسيات عاريات»«در نسل‌هاي آخر اين امت مرداني هستند که سوار بر زين‌هاي بزرگ مي‌شوند تا اينکه جلو درب مساجد پياده مي‌شوند. زنانشان گرچه لباس بر تن دارند ولي اندام آنها آشکار است. [/FONT]​

[FONT=&quot]از ابوهريره روايت شده است گفت: «از جمله نشانه‌هاي قيامت.... اين است که لباسهايي درست مي‌شودکه زنان آن را مي‌پوشند ولي در عين حال لختند»(3). [/FONT]​

[FONT=&quot]اين احاديث از معجزات پيامبر گرامي -صلى الله عليه وسلم- به حساب مي‌آيند زيرا تمام آنها قبل از ما و همچنين امروز بيشتر از گذشته تحقق يافته‌اند(4). [/FONT]​

[FONT=&quot]پيامبر گرامي اين نوع زنان را «کاسيات عاريات» ناميده است زيرا لباس مي‌پوشند ولي چون لباس‌ها شفاف و ناز کند بدن آنان را نمي‌پوشاند مانند اغلب لباس زنان امروزي(5). [/FONT]​

[FONT=&quot]برخي گفته‌اند «کاسيات عاريات» يعني لباس‌ها بدن را مي‌پوشانند ولي آنقدر تنگ و چسبان هستند تمام مفاتن بدن زن از جمله پشت و سينه, برجسته و آشکارند و يا قسمتي از بدنش را لخت مي‌کند تا بر اساس آن قسمت‌هاي ديگر بدنشان حدس زده شود(6). [/FONT]​

[FONT=&quot]ابوهريره -رضی الله عنه- مي‌گويد پيامبر خدا -صلى الله عليه وسلم- فرمودند: «صنفان من أهل النار لم أرهما: قوم معهم سياط کأذناب البقر يضربون بها الناس ونساء کاسيات عاريات مميلات مائلات رؤوسهنّ کأسنمة البخت المائلة لا يدخلن الجنة ولا يجدن ريحها وإن ريحها ليوجد من مسيرة کذا و کذا»(7). [/FONT]​

[FONT=&quot]«دو صنف از انسان‌ها جزو اهل جهنم هستند تاکنون آنها را نديده بودم. افرادي که شلاقي مانند دم گاو در دست دارند و با آن مردم را مي‌زنند. و زناني پوشيده از لباس ولي در عين حال لخت و عريانند آنان از طاعت خدا بدورند و با بي‌حجابي خود را به طرف مردان سوق مي‌دهند. سر آنان مانند کوهان شتر لاغر اندام است. به بهشت وارد نمي‌شوند و بوي آنرا نيز حس نمي‌کنند در صورتي که بوي بهشت از فاصله فلان و.... حس مي‌شود». [/FONT]​

[FONT=&quot]«مميلات مائلات رؤوسهن کأسنمة البخت المائلة» بيان کرده است همان صفاتي که امروز مشاهده مي‌شوند درست مثل اينکه پيامبر خدا به زمان ما مي‌‌نگريسته و آن را برايمان توصيف مي‌کرده است. [/FONT]​

[FONT=&quot]در عصر ما مکان‌هايي براي آرايش موهاي زنان با مدلهاي گوناگون به نام (کوافير) ساخته شده است که مرداني بر آن مشرفند و گرانترين قيمت‌ها را دريافت مي‌کنند. بلکه بسياري از زنان به موهاي طبيعي خود اکتفا نمي‌کنند بلکه به موهاي مصنوعي پناه مي‌برند و آن را به موهاي خودشان پيوند مي‌زنند تا جذابيت و زيبايي آن بيشتر گردد و مردان بيشتر مجذوب آن شوند(8).[/FONT]

[FONT=&quot]المرجع: علامات الساعة: للشيخ يوسف بن عبدالله بن يوسف الوابل- برگرفته ازاهل سنت.[/FONT]

[FONT=&quot](1) «مسند احمد» (12/36 (حدیث 7083) تحقیق: احمد شاکر او می‌گوید: حدیث صحیح الاسناد است).[/FONT]

[FONT=&quot](2)«مستدرک حاکم» (4/436) او می‌گوید: این حدیث صحیح و مطابق شرط شیخین است [/FONT]

[FONT=&quot]در صحیحین روایت نشده است.[/FONT]

[FONT=&quot](3)هیثمی می‌گوید: بعضی از آن در حدیث صحیح آمده است «مجمع الزوائد» (7/327).[/FONT]

[FONT=&quot](4)«شرح نووی بر مسلم» (17/190).[/FONT]

[FONT=&quot](5)«الحلال و الحرام» یوسف قرضاوی (ص 83).[/FONT]

[FONT=&quot](6)«شرح نووی بر مسلم» (17/190).[/FONT]

[FONT=&quot](7)«شرح نووی مسلم» (17/191) باب جهنم أعاذنا الله منها.[/FONT]

[FONT=&quot](8)«الحلال و الحرام» یوسف قرضاوی (ص 84).[/FONT]

[FONT=&quot]-------------------------------------[/FONT]

سلام
اصل مطلب درست ولي ابوهريره از افراد موثق جهت روايت احاديث نيست
او در جعل احاديث عليه اهلبيت وبه نفع بنياميه سوابق سياهي دارد دقت كنيم

بالا