ظروف مقاوم به اشعه وجود خارجی ندارد...

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ظروف مقاوم به اشعه وجود خارجی ندارد...

طبخ غذا با حرارت خیلی زیاد به علت تخریب ساختار مولکولی آن منجر به از دست رفتن ارزش های غذایی در آن می شود.



محمد تقی انوشه،متخصص تغذیه افزود: امروزه طبخ غذا در دستگاه های جدید برای صرفه جویی در زمان و به علت عجله افراد در حاضر شدن آن همچون مايکروویوها، سولاردم، فلیور ویو و یا امثال آن بسیار مرسوم شده و همین عجله و کم صبری کار را به گرم کردن نان هم در این دستگاه ها رسانده است.



وی با اشاره به طبخ غذا ها در دستگاه های حرارتی جدید و در زمان اندک تاکید کرد: این دستگاه ها علاوه بر داشتن اشعه مضر برای طبخ غذا به دلیل داشتن حرارت خیلی زیاد هنگام پخت منجر به تغییر و نابودی ساختار مواد غذایی و به ویژه ساختمان مولکولی آب موجود در این مواد مغذی می شود که به راحتی خطر ابتلا به بیماری های نظیر انواع سرطان و یا مشابه آن را افزایش می دهند.


این متخصص تغذیه با بی اثر خواندن ظروف مقاوم به اشعه های دستگاه های غذا ساز مدرن اظهار داشت: حداقل در کشور ما چنین ظروفی تحت این عنوان وجود خارجی نداشته و همه این ها به جز تبلیغاتی دروغین برای پرکردن جیب سود جویان پس از اثبات ضرر داشتن دستگاه های مدرن طبخ غذا، چیزی نیست.


وی با اشاره به پختن غذاها به سبک سنتی گفت: در سبک سنتی ایرانی غذا با حوصله زیاد و با حرارت خیلی ملایم طبخ می شود که در این حالت علاوه بر اینکه ساختار مولکولی غذا در حرارت بالا تخریب نمی شود بلکه رنگ و بوی واقعی ارزشهای غذایی خود را نیز حفظ می کند و حتی خوشمزه و خوش طعم تر نیز می شود./ح
 
بالا