ظرفيت تكميل است . فلش‌هايي كه براي ويروس جا ‌ندارند

anahita shams

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين روزها كمتر حافظه فلشي1 ‌را مي‌توان يافت كه ويروسي نباشد! با خواندن اين مطلب اگر از مصرف كنندگان اين نوع حافظه‌هاي جانبي باشيد حتما حرف ما را تاييد مي‌كنيد و اگر هم جزو اين دسته از كاربران نباشيد شايد اين سوال برايتان پيش آيد كه چرا اين حرف را مي‌زنيم؟ در تاييد اين سخن و در جواب به سوال شما بايد بگوييم متاسفانه بيش از 90 درصد سيستم‌عامل‌هاي كاربران فاقد ويروس‌ياب‌هاي معتبر و به‌روز است و همين عامل موجب شده است تا آلوده بودن يك رايانه سبب شود تا اكثر رايانه‌ها و همين‌طور حافظه‌هاي جانبي كه توسط كاربران مورد استفاده قرار مي‌گيرند به ويروس‌هاي مختلف آلوده شوند.

اجراي خودكار

يكي از شايع‌ترين ويروس‌هاي موجود در حافظه‌هاي فلش نيز ويروسي از نوع اتوران2‌ ‌است كه يك فايل اجرايي و يك فايل اتوران را در شاخه اصلي فلش شما كپي كرده و هرگاه روي نام فلش دوبار كليك مي‌كنيد تا محتواي آن را مشاهده كنيد، فايل حامل ويروس به اجرا درآمده و سيستم مربوطه را آلوده مي‌كند. به همين ترتيب وقتي حافظه فلش ديگري به اين سيستم متصل شود نيز قبل از هر كاري ويروس مربوطه به آلوده كردن شاخه اصلي فلش مي‌پردازد تا همين فلش رايانه‌هاي ديگر را نيز آلوده كند. به اين شكل بيش از 90 درصد از رايانه‌ها به يك ويروس آلوده شده و اين ويروس نيز با سرعتي باور نكردني بين ديگر رايانه‌ها گسترش پيدا مي‌كند.

ظرفيت تكميل!

اگر با خواندن اين مطلب قصد داريد از آلوده شدن فلش درايو خود پيشگيري كنيد يا آن را پاك‌سازي كرده‌ايد و مي‌خواهيد مانع از آلوده شدن مجدد آن شويد، بهتر است فقط از يك راه‌حل كمك بگيريد! ‌ ‌

همان‌طور كه مي‌دانيد امكان نصب ويروس‌ياب مطمئن و معتبر روي تمام رايانه‌هاي مختلفي كه ممكن است حافظه فلش خود را به آن‌ها متصل كنيد، وجود ندارد پس بايد محافظت از فلش را با خود فلش به انجام برسانيد و اين كار نيز عملي نخواهد شد مگر اين‌كه ميزان فضاي اشغال نشده در فلش را به صفر برسانيد، تا هيچ ويروس و فايل مخربي جايي براي ذخيره شدن در فلش شما در اختيار نداشته باشد.

براي انجام اين كار مي‌توانيد از نرم‌افزارهايي همچون ‌PenProtector‌ كمك بگيريد.

اين نرم‌افزار قادر است با ايجاد يك فايل مصنوعي با ميزان حجمي برابر كل فضاي خالي حافظه فلش شما، اين فضا را به صفر رسانيده، مانع از كپي ديگر اطلاعات اضافي روي آن شود. به اين ترتيب هيچ فايلي روي فلش شما كپي نخواهد شد و فلش شما در صورت اتصال به رايانه‌هاي آلوده نيز در امان است. براي خريد اين نرم‌افزار مي‌توانيد به سايت زير مراجعه كنيد:

http://penprotectorenglish.wordpress.com

پول ندهيد

همان‌طور كه متوجه شده‌ايد، اين نرم‌افزار اصلا براي دانلود آزمايشي نيز ارائه نشده است و امكان خريد آن براي كاربران ايراني وجود ندارد! پس بهتر است از روش ديگري براي به‌كارگيري اين راه حل كمك بگيريد.

براي انجام روشي مشابه به كار اين نرم‌افزار و البته به صورت رايگان، مي‌توانيد طبق مراحل زير عمل كنيد:

1– ابتدا روي درايو فلش خود راست كليك كرده و گزينه ‌Properties‌ را انتخاب كنيد.

2– به تب ‌General‌ وارد شويد و عدد مقابل عبارت ‌Free space‌ را ياد‌داشت كنيد.

3– حالا تنها كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه يك فايل مصنوعي با حجمي برابر با عدد مشاهده‌شده در مرحله 3 ايجاد كرده و آن را در فلش خود كپي كنيد. براي انجام اين كار مي‌بايد از منوي Start‌ گزينه ‌Run‌ را انتخاب كرده سپس عبارت ‌cmd‌ را در آن وارد كنيد تا پنجره ‌Command Prompt‌ باز شود.

4– حالا بايد دستور زير را تايپ كنيد.

123456789 fsutil file createnewF:\IamDummy

عدد 123456789 همان عدد مشاهده شده در مرحله 3 است و عبارت \:‌F نيز نام درايو مرتبط با حافظه فلش شما است.

5– پس از انجام موفقيت‌آميز مرحله 4 خواهيد ديد كه چراغ فلش درايو شما شروع به چشمك زدن مي‌كند و فايل مصنوعي3 ‌IamDummy‌ در آن ايجاد مي‌شود.

6– از حالا حافظه فلش شما در امان است و فضاي خالي آن نيز برابر با صفر است. چنانچه قصد داريد خودتان فايلي را روي آن كپي كنيد و از ميزان فضاي آزاد آن استفاده كنيد مي‌توانيد به‌راحتي فايل مصنوعي ‌IamDummy‌ را حذف كنيد و پس از اتمام عمليات كپي فايل‌هاي جديد مجددا يك فايل مصنوعي با توجه به ميزان فضاي خالي فلش ايجاد كنيد.

منبع:جام جم

nargil

عضو جدید
من این کارو کردم اما فایلی به این اسم ندارم و وقتی می خوام کپی کنم می گه فلش پر
چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:

anahita shams

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این کارو کردم اما فایلی به این اسم ندارم و وقتی می خوام کپی کنم می گه فلش پر
چیکار کنم ؟
این مرحله 6رو خوب دقت کردی میگه هر وقت خواستی فایل جدید کپی کنی اون فایل مصنوعیه رو حذف کن بعددوباره با توجه به اون فضای خالی که واست موند دوباره فایل مصنوعیه رو ایجاد کن

iran_it

عضو جدید
این مرحله 6رو خوب دقت کردی میگه هر وقت خواستی فایل جدید کپی کنی اون فایل مصنوعیه رو حذف کن بعددوباره با توجه به اون فضای خالی که واست موند دوباره فایل مصنوعیه رو ایجاد کن

میشه بگین وقتی چیزی رو نشون نمیده چطور پاکش کنیم. ممنون میشم