:biggrin:............... گاهی وقتا فرصت جست و جو رو به آدم نمیده
Nilpar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 29, 2012 #32 kabviz گفت: باحال بوووووووووووووود ... مرسی کلیک کنید تا باز شود... مرسی از تو دوست من...شرمنده تشکر ندارم.
kabviz گفت: باحال بوووووووووووووود ... مرسی کلیک کنید تا باز شود... مرسی از تو دوست من...شرمنده تشکر ندارم.
Nilpar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 29, 2012 #33 ICE-G گفت: ............... گاهی وقتا فرصت جست و جو رو به آدم نمیده کلیک کنید تا باز شود... ...اخه میدونه کلا سرعتا بالاست واسه همین میخواد به زحمت نیوفتیم!!!
ICE-G گفت: ............... گاهی وقتا فرصت جست و جو رو به آدم نمیده کلیک کنید تا باز شود... ...اخه میدونه کلا سرعتا بالاست واسه همین میخواد به زحمت نیوفتیم!!!
Mute عضو جدید کاربر ممتاز Jul 30, 2012 #34 Nilpar گفت: فاصله بين دو جستجو 60 ثانيه است . لطفا 1 ثانيه ديگر مجدد سعي كنيد خب حالا نمیشه از این 1 ثانیه شما چشم بپوشی؟ 1 ثانیه بعد ممنون چيزي براي نمايش پيدا نشد . واقعا ممنون لطفا مجدد سعي كنيد اگه چیزی پیدا نشد که پس واسه چی مجدد سعی کنم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اینا از پلیس راهنمایی رانندگی م سخت گیر ترن!! میگم واسه جستجوی سایت،به امضات 100% عمل کن..ممنون که نشد جواب!!
Nilpar گفت: فاصله بين دو جستجو 60 ثانيه است . لطفا 1 ثانيه ديگر مجدد سعي كنيد خب حالا نمیشه از این 1 ثانیه شما چشم بپوشی؟ 1 ثانیه بعد ممنون چيزي براي نمايش پيدا نشد . واقعا ممنون لطفا مجدد سعي كنيد اگه چیزی پیدا نشد که پس واسه چی مجدد سعی کنم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اینا از پلیس راهنمایی رانندگی م سخت گیر ترن!! میگم واسه جستجوی سایت،به امضات 100% عمل کن..ممنون که نشد جواب!!
Nilpar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 30, 2012 #35 Mute گفت: اینا از پلیس راهنمایی رانندگی م سخت گیر ترن!! میگم واسه جستجوی سایت،به امضات 100% عمل کن..ممنون که نشد جواب!! کلیک کنید تا باز شود... به مشت وصال نمیده با لگدو پتک و بیل حل میشه
Mute گفت: اینا از پلیس راهنمایی رانندگی م سخت گیر ترن!! میگم واسه جستجوی سایت،به امضات 100% عمل کن..ممنون که نشد جواب!! کلیک کنید تا باز شود... به مشت وصال نمیده با لگدو پتک و بیل حل میشه