Loving Geologist
عضو جدید
آخه من تازه از خواب پاش شدم دگ
ببخشید! الان اول صبحه؟
پس آخر صبح کی هس؟![]()

آخه من تازه از خواب پاش شدم دگ
ببخشید! الان اول صبحه؟
پس آخر صبح کی هس؟![]()
شما بیدار شدی؟میدونم که خیلی حجب و حیا داری ولی مطمئنا با این کارت دختر بیچاره رو دیونه کردی بابا دخترا که جزام ندارن، نه به شما نه به بعضی ها تا می بینن یه دختر تو تاکسی کنارشون نشسته فک می کنن رو مبل راحتی خونشون نشستن و دختر بیچاره باید بچسبه به در و حرص بخوره مخصوصا اگه بدریخت و بدتیپ و درکل دهاتی هم باشه که اصولا دهاتی ها اینجورین.
خسه نشی خدای نکرده ! زبونم لال! گوش شیطون کر!آخه من تازه از خواب پاش شدم دگ![]()
نه مرسی. خوب تا ساعت 3 بیدار بودم داشتم درس میخوندم آخه سکوت شب رو دوست دارم . صبحم دیر پامیشم دگ
خسه نشی خدای نکرده ! زبونم لال! گوش شیطون کر!![]()
موجِ گرانیها به پورشه پانامرا هم رسید و قیمت این ماشین از 420 میلیون به 640 میلیون رسید ، دوستان از فردا
به مدت 3 روز یعنی 4شنبه و 5 شنبه و جمعه در اعتراض به گرونیه این خودرو پورشه نمیخریم تا صدای اعتراض ما بگوش مسئولین برسه ، فقط 3 روزه دوستان ما میتونیم.![]()
موجِ گرانیها به پورشه پانامرا هم رسید و قیمت این ماشین از 420 میلیون به 640 میلیون رسید ، دوستان از فردا
به مدت 3 روز یعنی 4شنبه و 5 شنبه و جمعه در اعتراض به گرونیه این خودرو پورشه نمیخریم تا صدای اعتراض ما بگوش مسئولین برسه ، فقط 3 روزه دوستان ما میتونیم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه ببینی نفرقبلیت تنهاست و یه گوشه داره گریه میکنه چی کار میکنی؟ | زنگ تفريح | 391 | |
M | 10واکنش شیمیایی مهم که روزانه در اطراف ما رخ میدهد | زنگ تفريح | 0 |