طرفدار کدام باشگاه اروپایی هستید؟(بارسا. منچستر. لیورپول. رئال. میلان یا ... کدام تیم محبوبتره؟)

طرفدار کدام باشگاه اروپایی هستید؟(بارسا. منچستر. لیورپول. رئال. میلان یا ... کدام تیم محبوبتره؟)

• مجموع رای دهندگان
    386

khooshe

مدیر بازنشسته
بابا یه دونه گل آفساید زدن که دیگه این حرفا رو نداره! :D
خدایی حق بارسا نبود ببره.
نمیگم حق رئال بود چون نیمه دوم خیلی بد بودن.
ولی در کل عشق است رئال!:heart:
آره خدا وکیلی ......
یه گل آفساید زدن که این حرفا رو نداره.....
همچین می گن با 10 نفر سوراخشون کردیم انگار 10 تا زدن....
تازه اینو هم بهش می گن برد نامردی.....اینم خوشحالی داره؟
بعدشم من نمی دونم چرا اینجا هیچکی حرفی از پویول نمی زنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پویول نبود که 3تا خورده بودین......
این احمقم که کریم و رائولو گذاشته بیرون.....بعدشم کریسو کشید بیرون....
ما به احمقیت پلگرینی باختیم وگرنه.............
هی ما به این ناداوری ها عادت دیرینه داریم......
یکیش همین بازیه استقلال....
در هر صورت عشق است رئال...

khooshe

مدیر بازنشسته
خدا رو شکر چلسی برد.......................
به این می گن تیم ....
جای هیچ بحثی نذاشت.....
همچین ونگر داشت نگاه می کرد تا ببینه چه خاکی واسه بازیه برگشت باید بریزه تو سرش:lol:

به دروگبا می گن مهاجم....

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتونو الکی آزار ندین:smile:
بارسلونایی که گواردیولا رهبرشه و بازیکنانی چون پویول ،مسی،هانری،زلاتان و.... داره هیچکی رقیبش نمی شه:victory:
تیماتون فعلا می تونن زنگ تفریحش باشن;)

khooshe

مدیر بازنشسته
خودتونو الکی آزار ندین:smile:
بارسلونایی که گواردیولا رهبرشه و بازیکنانی چون پویول ،مسی،هانری،زلاتان و.... داره هیچکی رقیبش نمی شه:victory:
تیماتون فعلا می تونن زنگ تفریحش باشن;)
با این همه مهره ی خوب فعلا که با نامردی رئالو برده......:lol:

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این همه مهره ی خوب فعلا که با نامردی رئالو برده......:lol:
khoosheنداشتیما!هرجا می بازین می گین نامردیه!آفسایده!پنالتی مون؟؟دفاعشون خوب بود!!!مهاجمشون گل زد!!! دااااااااااور ... وای نگو ....
توروخدا واقع بین باشین بله بارسا نیمه اول خوب بازی نکرد ولی نیمه دوم همون بارسا (هرچندهمیشگی نه)شد و نیمه مربی ها رو گواردیولای بزرگ برد با یک تعویض عالی:victory:

حالا نمی دونم چه خبره هرچی استقلالیه دو آتیشه اس طرفدار رئاله!!نکنه اونقدر 6تا گل به دهنتون مزه کرده که هر تیمی 6تایی می شه می شین طرفدارش؟؟
نه دیگه از اون خبرا نیس الان گل گرونه هاااااااا:smile:

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اف سی بارسلونا که خیلیها حتی 10 نفره هم نمی تونن بهش گل بزنن و میبازن در مقابلش
اف سی بارسلونا
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

این دیگه خیلی مسخره اس!رئال باید دیگه چه کار می کرد بارسلون رو تو نیوکمپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بهترین بازیکن زمین پویول چه معنی داره ؟یعنی اگه نبود سوراخ سوراخ سوراخ می شد بارسلون که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تازه تابلو گل بارسا آفساید بود!!!!بازهم مهم نیس تو سانتیاگو هر کاری که تو نیوکمپ نکرد رئال تلافی شو سر بارسا در میاره;)

khooshe

مدیر بازنشسته
khoosheنداشتیما!هرجا می بازین می گین نامردیه!آفسایده!پنالتی مون؟؟دفاعشون خوب بود!!!مهاجمشون گل زد!!! دااااااااااور ... وای نگو ....
توروخدا واقع بین باشین بله بارسا نیمه اول خوب بازی نکرد ولی نیمه دوم همون بارسا (هرچندهمیشگی نه)شد و نیمه مربی ها رو گواردیولای بزرگ برد با یک تعویض عالی:victory:

حالا نمی دونم چه خبره هرچی استقلالیه دو آتیشه اس طرفدار رئاله!!نکنه اونقدر 6تا گل به دهنتون مزه کرده که هر تیمی 6تایی می شه می شین طرفدارش؟؟
نه دیگه از اون خبرا نیس الان گل گرونه هاااااااا:smile:
آرمان خان به خدا اول فکر کردم که فقط من دارم می گم آفسایده نه به خدا چند ساعت پیش داشتم اخبار ورزشیه15-13رو می دیدم گفت روزنامه ی آس اسپانیا گل بارسلونا رو آفساید اعلام کرد......
بعدشم قبول نداری پویول بهترین بود....خوب اگه اون نبود که بقیه مدافعا انقدر غیرت نداشتن که برن روی پای رئالیا.......
بعدشم کی گفته هر کی اس اسیه رئالیم هست دوست خودم محمد حسین(civil boy)که بارساییه تیره یه اس اسیه تیره یا afshiiiinهم که اس اسیه بارسایییه..... یا همین اقا میلاد که توی کل کل با هم می کلیم الان رئالییه و با همییم.....حرفا می زنیا آرمان خان....
تازه بازیه برگشت مونده....تو نیوکمپ....

farizin

عضو جدید
زنده باد کهکشانی ها:heart::heart:
و زنده باد طرفدارای
رئال مادرید:gol::gol::gol:
کاتالان های عزیز..اگه پویول نبود آبکش شده بودین :biggrin:
ضمناً کمک داور گل ابراهیموویچ رو با خوشبینی آفساید اعلام نکرد:mad:
بازی برگشت حسابتون رو میرسیم
:razz:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گل سوم بازی رفت آفساید بود پنالتی برگشت هم که اصلا پنالتی نبود.

پنالتی اره یکم داور سختگیرانه تصمیم گرفت.ولی گل پاتو چی؟اون که سالم بود_بازی برگشت رو میگما)
گل سوم میلانو نمیدونم .شاید

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوی هوی شیش تاییا :biggrin:
اینم دقیقترین و بهترین تصویر برای اثبات سالم بودن گل حالا هر کی باز میگه افساید بود یا بره تو اطلاعات داوریش تجدید نظر کنه یا وقت چشم پزشکی بگیره :

khooshe

مدیر بازنشسته
آفساییییییییییییییییییییی ده...

آفساییییییییییییییییییییی ده...

اینم دقیقترین و بهترین تصویر برای اثبات سالم بودن گل حالا هر کی باز میگه افساید بود یا بره تو اطلاعات داوریش تجدید نظر کنه یا وقت چشم پزشکی بگیره :

داداش یه سری به روزنامه آس اسپانیا بزن اونجا گلشو آفساید اعلام کرده.....
تو همین صحنه هم معلومه که آفسایده....

miladmh

عضو جدید
پنالتی اره یکم داور سختگیرانه تصمیم گرفت.ولی گل پاتو چی؟اون که سالم بود_بازی برگشت رو میگما)
گل سوم میلانو نمیدونم .شاید

درسته گل پاتو درست بود ولی اگر داور پنالتی نمی گر فت جریان بازی تغییر میکرد و شاید اون گل هم زده نمیشد.

miladmh

عضو جدید

ارشناس داوري اسپانيا گل به ثمر رسيده توسط مهاجم سوئدي بارسلونا را آفسايد دانست. خوان مويسس يورنس كارشناس داوري روزنامه آس اسپانيا صحنه به ثمر رسيدن بسيار مشكوك توصيف كرد و نوشت: در لحظه ارسال توپ براي زلاتان نيمي از بدن او در منطقه آفسايد است و يك قدم جلوتر از مدافع بارسلونا حركت مي‌كند. داور اين ديدار اگر اعلام آفسايد مي‌كرد هيچ انتقادي صورت نمي‌گرفت چرا كه دقيقا طبق قانون عمل كرده بود اما با اعلام نكردن آفسايد اين بازي بزرگ را به جنجال كشيد.
يورنس افزود: در بازبيني بازي مشخص است كه كمك داور بازي 3 تا 4 قدم عقب تر از زلاتان ابراهيموويچ حركت مي‌كند و تماشاي اين صحنه‌ها براي داوران حرفه‌اي فوتبال اسپانيا تاسف برانگيز است

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش یه سری به روزنامه آس اسپانیا بزن اونجا گلشو آفساید اعلام کرده.....
تو همین صحنه هم معلومه که آفسایده....

من چیکار به روزنامه ا اس دارم حالا گیرم منم 4 تا روزنامه پیدا کردم که گفتن افساید نبود قبول میکنی؟ من اینجا تصویر ثابت شده گل رو برات گذاشتم که میتونی یه خط کش بذاری و نگاه کنی و اگه بازم میگی افسایده دیگه حرفی نیست
ضمنا در جواب اون یکی دوستمونم که از یه کارشناس نقل قول کرده باید بازم ارجاع بدم به عکس که کمک داور اون بالا درست در خط افساید و برابر با دفاع رئال و زلاتان دیده میشه و نیم قدم هم عقب جلو نیست چه برسه دو سه قدم بازم هر کی میخواد خودش خط کش بذاره ببینه
دوستان شاید در نگاه اول دچار خطای دید شوند ولی یه چند دقیقه روی عکس تمرکز کنید و زلاتان رو با مدافع وسطی رئال مقایسه کنید نه مدافع پایینی که عقب تره حتی خط فاصله روی زمین هم اون سایه روشنش کاملا نشون میده که هر دو عقب خط هستند و برابر
بازم هر کی به خودش
ضمنا در اخر گیرم که افساید بود تونستیم زدیم شما چرا به تیم 10 نفره در نیم ساعت نتونستید گل بزنید در مورد پویولم هر چی بگید باز برای ما افتخاره که چنان مدافعی داریم شما بسوزید که مهاجمی در حد پویول ندارید که ازش رد بشه

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شهروز خان سلام.به نظر من بدنه زلاتان تو افسایده.(البته نظر منه)
این از اون صحنه های سخت داوریه.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهروز خان سلام.به نظر من بدنه زلاتان تو افسایده.(البته نظر منه)
این از اون صحنه های سخت داوریه.
البته من به نظر همه احترام میذارم اما سوای توصیه فیفا که در چنین شرایطی بذارید بازی ادامه پیدا کنه من به نظرم میاد که با اون بازیکن مدافع وسطی برابر هستند
اما در پست قبلی هم گفتم شاید نحوه عکس و زاویه باعث خطای دید شود در نتیجه از دوستانی که تو فتوشاپ و سایر نرم افزارهای مربوط تخصص دارن خواهش میکنم اگه وقت داشتن و خواستن ثابت کنند افسایده یا نه این عکس رو از زاویه ای ببرند که عرض عکس موازی با خط سایه روشن زمین باشه (اگه دقت کنید خط روی زمین که بازیکنان درست پشتش هستند زاویه دار است و با عرض عکس موازی نیست) و اونوقت شاید دقیقتر بشه نظر داد چون اینطوری عکس جوری چرخش داره که شاید چندان قابل اطمینان نباشه اگه دقت کنید در پایین عکس بین خط سایه روشن چمن و انتهای عکس حدود یک سانت فاصله هست ولی در بالا نزدیک سه سانت و اینطوری هر چه به پایین تر بیایم که زلاتانم اونجاست جلوتر به نظر میاد
بازم ما عکس رو گذاشتیم و میگیم که افساید نیست هر کی هم با دلیل میگه افسایده استقبال میکنیم

khooshe

مدیر بازنشسته
در مورد الکلاسیکو باید بگم اگه بوسکتس اخراج نمی شد حتما بارسا 2 - 3 تا گل بیشتر می زد ...
رئال شانس آورد بوسکتس اخراج شد
.
.
در مورد الکلاسیکو باید بگم....اگه پویول به جای بوسکتس اخراج می شه....3تا گل خورده بودین.....:lol:
بارسا هم شانس آورد گل آفسایدش درست اعلام شد....

khooshe

مدیر بازنشسته

من چیکار به روزنامه ا اس دارم حالا گیرم منم 4 تا روزنامه پیدا کردم که گفتن افساید نبود قبول میکنی؟ من اینجا تصویر ثابت شده گل رو برات گذاشتم که میتونی یه خط کش بذاری و نگاه کنی و اگه بازم میگی افسایده دیگه حرفی نیست
ضمنا در جواب اون یکی دوستمونم که از یه کارشناس نقل قول کرده باید بازم ارجاع بدم به عکس که کمک داور اون بالا درست در خط افساید و برابر با دفاع رئال و زلاتان دیده میشه و نیم قدم هم عقب جلو نیست چه برسه دو سه قدم بازم هر کی میخواد خودش خط کش بذاره ببینه
دوستان شاید در نگاه اول دچار خطای دید شوند ولی یه چند دقیقه روی عکس تمرکز کنید و زلاتان رو با مدافع وسطی رئال مقایسه کنید نه مدافع پایینی که عقب تره حتی خط فاصله روی زمین هم اون سایه روشنش کاملا نشون میده که هر دو عقب خط هستند و برابر
بازم هر کی به خودش
ضمنا در اخر گیرم که افساید بود تونستیم زدیم شما چرا به تیم 10 نفره در نیم ساعت نتونستید گل بزنید در مورد پویولم هر چی بگید باز برای ما افتخاره که چنان مدافعی داریم شما بسوزید که مهاجمی در حد پویول ندارید که ازش رد بشه
مهندس
روزنامه آس اسپانیا رو با خبر ورزشی یا این روزنامه درپیتای خودمون یکی نکن......
روزنامه های اونا سنده نه مثل ما که مصاحبه های خیالی و خبرای دروغین می نویسن....
تصویر شما نادرسته.....یعنی برای فهمیدن آفساید بودن یا نبودن نادرسته.....چون کاملا باید از کنار باشه......ولی به نظر من از همین تصویر نادرستم می شه فهمید که زالاتان یه نیم تنه اش جلو هه......

بعدشم ما مگه چی گفتیم بقول داداش خودم(محمد حسین)که اینجا نیست....می گه پویول یه بازیکن با غیرته....راستم می گه......من که رئالیم واقعا قبول دارم.....
به نظر من پویول یه چیزی تو مایه های جان تریه......
وبازم بقول داداشم اگه ما یکی مثل پویولو داشتیم الان جام جهانی بودیم....