آره خدا وکیلی ......بابا یه دونه گل آفساید زدن که دیگه این حرفا رو نداره!
خدایی حق بارسا نبود ببره.
نمیگم حق رئال بود چون نیمه دوم خیلی بد بودن.
ولی در کل عشق است رئال!![]()
با این همه مهره ی خوب فعلا که با نامردی رئالو برده......خودتونو الکی آزار ندین
بارسلونایی که گواردیولا رهبرشه و بازیکنانی چون پویول ،مسی،هانری،زلاتان و.... داره هیچکی رقیبش نمی شه
تیماتون فعلا می تونن زنگ تفریحش باشن![]()
khoosheنداشتیما!هرجا می بازین می گین نامردیه!آفسایده!پنالتی مون؟؟دفاعشون خوب بود!!!مهاجمشون گل زد!!! دااااااااااور ... وای نگو ....با این همه مهره ی خوب فعلا که با نامردی رئالو برده......![]()
فقط اف سی بارسلونا که خیلیها حتی 10 نفره هم نمی تونن بهش گل بزنن و میبازن در مقابلش
اف سی بارسلونا
باز هم رئال به داور باخت مثل بازی با میلان ولی با این وجود رئال قهرمان میشه
آرمان خان به خدا اول فکر کردم که فقط من دارم می گم آفسایده نه به خدا چند ساعت پیش داشتم اخبار ورزشیه15-13رو می دیدم گفت روزنامه ی آس اسپانیا گل بارسلونا رو آفساید اعلام کرد......khoosheنداشتیما!هرجا می بازین می گین نامردیه!آفسایده!پنالتی مون؟؟دفاعشون خوب بود!!!مهاجمشون گل زد!!! دااااااااااور ... وای نگو ....
توروخدا واقع بین باشین بله بارسا نیمه اول خوب بازی نکرد ولی نیمه دوم همون بارسا (هرچندهمیشگی نه)شد و نیمه مربی ها رو گواردیولای بزرگ برد با یک تعویض عالی
حالا نمی دونم چه خبره هرچی استقلالیه دو آتیشه اس طرفدار رئاله!!نکنه اونقدر 6تا گل به دهنتون مزه کرده که هر تیمی 6تایی می شه می شین طرفدارش؟؟
نه دیگه از اون خبرا نیس الان گل گرونه هاااااااا
میشه بگی بازی با میلان کجاش به داوری باخت؟
گل سوم بازی رفت آفساید بود پنالتی برگشت هم که اصلا پنالتی نبود.
داداش یه سری به روزنامه آس اسپانیا بزن اونجا گلشو آفساید اعلام کرده.....هوی هوی شیش تاییا
اینم دقیقترین و بهترین تصویر برای اثبات سالم بودن گل حالا هر کی باز میگه افساید بود یا بره تو اطلاعات داوریش تجدید نظر کنه یا وقت چشم پزشکی بگیره :
![]()
پنالتی اره یکم داور سختگیرانه تصمیم گرفت.ولی گل پاتو چی؟اون که سالم بود_بازی برگشت رو میگما)
گل سوم میلانو نمیدونم .شاید
هوی هوی شیش تاییا
اینم دقیقترین و بهترین تصویر برای اثبات سالم بودن گل حالا هر کی باز میگه افساید بود یا بره تو اطلاعات داوریش تجدید نظر کنه یا وقت چشم پزشکی بگیره :
![]()
درسته گل پاتو درست بود ولی اگر داور پنالتی نمی گر فت جریان بازی تغییر میکرد و شاید اون گل هم زده نمیشد.
داداش یه سری به روزنامه آس اسپانیا بزن اونجا گلشو آفساید اعلام کرده.....
تو همین صحنه هم معلومه که آفسایده....
هوی هوی شیش تاییا
![]()
البته من به نظر همه احترام میذارم اما سوای توصیه فیفا که در چنین شرایطی بذارید بازی ادامه پیدا کنه من به نظرم میاد که با اون بازیکن مدافع وسطی برابر هستندشهروز خان سلام.به نظر من بدنه زلاتان تو افسایده.(البته نظر منه)
این از اون صحنه های سخت داوریه.
در مورد الکلاسیکو باید بگم....اگه پویول به جای بوسکتس اخراج می شه....3تا گل خورده بودین.....در مورد الکلاسیکو باید بگم اگه بوسکتس اخراج نمی شد حتما بارسا 2 - 3 تا گل بیشتر می زد ...
رئال شانس آورد بوسکتس اخراج شد
.
.
![]()
مهندس![]()
من چیکار به روزنامه ا اس دارم حالا گیرم منم 4 تا روزنامه پیدا کردم که گفتن افساید نبود قبول میکنی؟ من اینجا تصویر ثابت شده گل رو برات گذاشتم که میتونی یه خط کش بذاری و نگاه کنی و اگه بازم میگی افسایده دیگه حرفی نیست
ضمنا در جواب اون یکی دوستمونم که از یه کارشناس نقل قول کرده باید بازم ارجاع بدم به عکس که کمک داور اون بالا درست در خط افساید و برابر با دفاع رئال و زلاتان دیده میشه و نیم قدم هم عقب جلو نیست چه برسه دو سه قدم بازم هر کی میخواد خودش خط کش بذاره ببینه
دوستان شاید در نگاه اول دچار خطای دید شوند ولی یه چند دقیقه روی عکس تمرکز کنید و زلاتان رو با مدافع وسطی رئال مقایسه کنید نه مدافع پایینی که عقب تره حتی خط فاصله روی زمین هم اون سایه روشنش کاملا نشون میده که هر دو عقب خط هستند و برابر
بازم هر کی به خودش
ضمنا در اخر گیرم که افساید بود تونستیم زدیم شما چرا به تیم 10 نفره در نیم ساعت نتونستید گل بزنید در مورد پویولم هر چی بگید باز برای ما افتخاره که چنان مدافعی داریم شما بسوزید که مهاجمی در حد پویول ندارید که ازش رد بشه
واسه ختم کلام بیشتر....واسه ختم کلام ...
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی 10 باشگاه ثروتمند جهان | فوتبال جهان | 0 | |
![]() |
باشگاه بايرن مونيخ صاحب مسجد میشود | فوتبال جهان | 16 |