#& طرفداران بارسلونا &#

Dear.Doctor

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

Dear.Doctor

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ما به خاطر برد ها و قهرمانی ها طرفدار بارسا نیست

عشق است بارسلونا

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بارسلونا چرا اینطوری سست و بی اراده بازی کرد ؟:(

مثل اینکه مثل سرخابیهای ایران تبانی کرده باشند :razz:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خداييش روتون ميشه چيزي بگين نه خداييش!
اصلا 99 درصد بازي دست بارسا ولي كي برد؟؟؟

حالا همه با هم طرفدار چلسي براي بازي با رئال البته اگه شانس بياره و صعود كنه

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته بارسلون همیشه بارسلون بوده و خواهد بود و دوران افتخار اون رو پایانی نیست ولی پپ واقعا یک اسطوره و یک شخصیت به تمام معنا بود که شاید هیچگاه مشابهش در این پست پیدا نشود
میدونم فاروم فارسی نمی خونه و هیچگاه این پیام رو نمیخونه ولی از همینجا میگم که امیدوارم دوباره روزی برگردد و همچنین مطمئنم و یا حداقل امیدوارم سالها بعد دوباره به خانه اش برگردد مرد روزهای 5 گل و 6 گل

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
گویا میخواد یکسالی رو فقط استراحت کنه.
کسی که از بچگی تو لاماسیا بزرگ شده بعید میدونم جای دیگه بره.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
گفتن که میخواد بشه مربی تیم ملی انگلیس.:w05:

اصلا نمیشه بارسا رو بدون پپ تصور کرد...:cry:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیشب چنان بهت و شوکی گرفته ام که به فکرم اومد پپ با 4-5 سال الان رفتنش چنین شده وای خدای نکرده اگه یه روز بیدار بشیم و اخبار بگه سرالکس فرگوسن دیشب ... یا به طور ناگهانی از سرمربیگری بازنشسته بشه دنیای فوتبال به چه وضعی می افته

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
به بهانه پایان حضور گواردیولا در بارسلونا
خداحافظی در هوای ابری نیوکمپ؛ "پپ" قضاوت را به تاریخ سپرد
خبرگزاری فارس: خداحافظی "پپ بزرگ" با نیوکمپ سه‌گانه‌ای دردناک برای بارسا بود که روز گذشته اتفاق افتاد.

به گزارش خبرگزاری فارس، جوزپه گواردیولا روز گذشته پس از پایان تمرین بارسا در کنفرانس خبری که به‌طور زنده از 10 شبکه اسپانیا پخش می‌شد، اعلام کرد در پایان این فصل از بارسلونا جدا خواهد شد و دراین‌باره با روسل نیز صحبت کرده است.
بلافاصله پس از اظهارات "پپ" جانشین این مربی اسپانیایی تیتو ویلانووا معرفی و هدایت کاتالان‌ها به دستیار و یار قدیمی گواردیولا سپرده شد.
"پپ" در سال 2008 جانشین فرانک ریکارد هلندی به عنوان سرمربی بارسا معرفی شد و دوران مربی‌گری وی با خروج ستارگانی مانند رونالدینیو، دکو، زامبروتا، ادمیلسون و .. همراه بود.
گواردیولا که خود فرزند لامسیا به شمار می‌رود سیاست بارسا را بیش از پیش بر پرورش استعدادهای جوان و حضور آن‌ها در تیم اصلی کاتالان‌ها بنا نهاد و ستارگانی مانند جفرن، بویان کرکیچ، پدرو رودریگز، تیاگو و ... را وارد نیوکمپ کرد.
پپ در مدت حضور 4 ساله خود در بارسا از 16 جام ممکن 13 قهرمانی را برای بارسا به ارمغان آورد و توانست این تیم اسپانیایی را به عنوان برترین تیم فوتبال جهان معرفی کند.
او با شعار "تیکی تاکا"آمد و با ارائه فوتبالی چشم‌نواز و به‌دور از حاشیه با حضور ستارگانی مانند، مسی، ژاوی، اینیستا، پویول، بوسکتس و ... باعث نفوذ آبی‌و اناری‌ها در قلب‌ها شد.
گواردیولا در اولین فصل حضورش به عنوان مربی اولین سه‌گانه خود را فتح کرد و موفق شد قهرمانی لالیگا، کوپا دل‌ری و لیگ قهرمانان اروپا را از آن خود کند و به عنوان جوان‌ترین مربی فاتح لیگ قهرمانان معرفی شد.
پس از آن باز هم پپ، دو بار دیگر قهرمانی لالیگا را به دست آورد و سه سال پی‌درپی (2009، 2010 و 2011 )سوپر جام اسپانیا را از آن خود کرد.
هافبک خلاق سال های نه چندان دور بارسا در سال 2011 روی نیمکت کاتالان ها شگفتی ساز و در یک سال 11 جام قهرمانی را به کارنامه افتخاراتش اضافه کرد.
بارسا با هدایت این مربی دومین عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان را در سال 2011 با شکست منچستریونایتد به دست آورد و سوپر جام اروپا را نیز در سال‌های 2009 و 2011 فتح کرد.
گواردیولا در 2 جام باشگاهی جهان نیز 2 قهرمانی در سال‌های 2009 و 2011 کسب کرد تا تمامی رکوردها را بشکند و هواداران کاتالان‌ را در مدت 4 سال حضورش از قهرمانی سیرآب کند.

*دوران بازیگری
جوزپه گواردیولا در محله سانتاپدرو بارسلونا در ایالت کاتالونیا به دنیا آمد. در 13 سالگی به لاماسیا، مدرسه فوتبال بارسلونا پیوست و در سال 1990 اولین بازی خود برای تیم اصلی این باشگاه را انجام داد.
او که با شاگردی در مکتب یوهان کرویف، اسطوره فوتبال هلند و باشگاه‌های آژاکس و بارسلونا، به تدریج جایگاه محکم خود را در ترکیب اصلی یافت، در 12 سال حضور در بارسلونا، 16 عنوان قهرمانی را به دست آورد.
پپ هافبکی تکنیکی و خلاق بود و به جای گلزنی بیشتر به عنوان سازنده ظاهر می‌شد.
او تا سی سالگی‌ در بارسلونا بازی کرد و در حالی که باشگاه‌های متعددی نظیر منچستریونایتد، لیورپول، تاتنهام، اینتر و آث میلان خواستار به خدمت گرفتن او بودند به ایتالیا رفت و در برشیا و سپس رم بازی کرد.
وی پس از حضور در کالچو راهی الاهلی قطر شد و آخرین سال بازیگری خود را در سال 2006 در باشگاه دورادوس مکزیک سپری کرد.
گواردیولا در مدت 9 سال حضور در میان ماتادورها، 47 بازی برای تیم ملی اسپانیا انجام داد و 5 گل به ثمر رساند.
گواردیولا در المپیک 1992 بارسلون نیز کاپیتان تیم المپیک اسپانیا بود وتوانست عنوان قهرمانی را بدست آورد.

* تاثیر گواردیولا بر تیم ملی فوتبال اسپانیا
نادیده‌گرفتن نقش پپ در تیم‌ملی فوتبال اسپانیا بزرگترین خیانتی است که هواداران فوتبال می‌توانند درباره این مربی داشته باشند.
شاکله اصلی بارسا و بازیکنانی که ستون فقرات ماتادورها را تشیکل می‌دهند بیش از پیش نقش پررنگ پپ را نمایان می‌کند.
قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 همراه با اوج‌گیری بارسا بود و قهرمانی این تیم در جام‌جهانی 2010 همزمان با دوران شکوفایی کاتالان‌ها بود.
اگرچه نباید از نقش بازیکنان ملی‌پوش غیربارسایی فوتبال اسپانیا چشم‌پوشی کرد؛ اما کمتر هوادار با انصافی در فوتبال جهان وجود دارد که نقش پررنگ بازیکنانی مانند پویول، پیکه، اینیستا، ژاوی، بوسکتس که ستون فقرات اصلی ماتادورها را تشکیل می‌دهند نادیده بگیرد.
*نقش سمبل کاتالان در احیای بازیکنان بارسا
بدون شک نقش پررنگ پپ در بارسا نه ‌تنها در اذهان باقی خواهد ماند، بلکه این مربی جوان که هوادارانش او را سمبل کاتالان می‌دانند در معرفی و احیای بازیکنان جوان بسیار پررنگ است.
حضور تقریبا همیشگی "مسی" در جمع فوتبالیست‌های مدعی کسب توپ طلا و دریافت متوالی و سه‌ساله این عنوان توسط این مهاجم آرژانتینی، ارتباط تنگاتنگی با حضور پپ دارد.
کدام فوتبالدوسیتی است که بازی‌های چشم‌نواز لیونل بارسا را نپسندد و او را دوست نداشته باشد، اما در مقابل مسی آرژانتین، آیا محبوبیت مسی بارسا را داشت؟
احیای بازیکنانی نظیر ژاوی و اینیستا که هرکدام کاندیدای دریافت توپ طلا بودند، تفاوت طعنه‌آمیز پپ با سایر مربیان جهان رانشان می‌دهد.
آن جا که ژاوی بهترین بازی‌ساز فوتبال جهان اعتراف می‌کند تاکتیک‌های مربیان سابق بارسا او را به بازیکنی بی‌مصرف مبدل کرده بود (سرطان بارسا) و نمی‌توانسته کیفیت بالای خود را نشان دهد به طور مستقیم نقش پر رنگ "پپ بزرگ " نمایان می‌شود.

*مربی که پیروزی به هر قیمتی را دوست ندارد
برای گواردیولا زدن گل مهم‌تر از گل خوردن است. او از آن دست مربیانی است که ترکیب تیمش را از حمله به دفاع می‌چیند. او بارها در مصاحبه‌اش عنوان کرده که پیروزی به هر قیمتی را دوست ندارد و فقط در شرایطی از برد تیمش لذت می‌برد که این اتفاق با یک بازی زیبا و هجومی رخ داده باشد.
پپ‌ معتقد است که بهترین مربی دنیا نیست و این شاید یکی از تفاوت‌های عمده وی با سایر مربیان مطرح جهان باشد.

او چه پس از شکست و چه پس از پیروزی به تیم حریف احترام می‌گذارد، برد را به بازیکنانش نسبت می‌دهد و مسئولیت تمام شکست‌ها را می‌پذیرد و هیچ وقت چاشنی شانس و بداقبالی را باعث مغلوب شدن تیمش ندانست و کمتر موضع تاثیرگذاری داوری را در بازی‌های تیمش به رخ حریفان کشید.

* 3 گانه‌ای دردناک که نیوکمپ را غرق در سکوت کرد
حالا کاتالان‌ها در فاصله تنها یک هفته همه چیز خود را از دست رفته می‌بینند.
آن‌ها آخرین ال‌کلاسیکوی فصل را مقابل مادرید واگذار کردند، در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا از رسیدن به فینال بازماندند و حالا سرمربی شیک‌پوش و متشخص خود را از دست داده‌اند.

قطعاً خداحافظی "پپ بزرگ" با نیوکمپ سخت‌تر از تمامی شکست‌های این تیم خواهد بود و حالا کاتالان باید با سمبل خود شاید در جشن قهرمانی کوپا دل‌ری خداحافظی کند.
گواردیولا در 2 مسابقه اخیر برابر رئال مادرید و چلسی در نیوکمپ دقایق تلخی را تجربه کرد.شکست در ال‌کلاسیکو و ناکام شدن برابر چلسی، کاری کرد که چهره محبوب مردان کاتالان بار سفر را بسته و از بارسلونا خداحافظی کند، اما در همین هوای ابری، کارنامه گواردیولا بیانگر همه چیز است و بعدها تاریخ راحت‌تر می تواند در مورد این مربی قضاوت کند.
خداحافظ سمبل کاتالان

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خطاب به چلسی، من‌یونایتد، من‌سیتی، آرسنال و ‌لیورپول
گواردیولا: اگر مرا می‌خواهید، یک سال منتظر بمانید!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال بارسلونا خطاب به تیم‌هایی که خواهانش هستند، گفت که یک سال منتظرش بمانند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌میل، پپ گواردیولا روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی با حضور ساندرو روسل، رئیس و آندونی زوبی زاره‌تا، مدیر ورزشی بارسا، اعلام کرد در پایان فصل جاری از جمع آبی و اناری‌پوشان جدا می‌شود.
پیش از اعلام این تصمیم مربی 41 ساله منابع رسانه‌ای احتمال می دادند وی سرمربی یکی از تیم‌های چلسی، منچسترسیتی، منچستریونایتد، لیورپول ، آرسنال یا تاتنهام شود اما پپ در حاشیه این جلسه خبری عنوان کرد خواهان استمرار فوری فعالیت حرفه ای خویش نیست و به استراحتی یک ساله می‌اندیشد.
گواردیولا گفت: احساس می کنم خسته و تخلیه شده ام. نیاز است یک سال استراحت کنم تا دوباره انرژی خودم را بازیابم. چهار سال تمام در بالاترین فشار کاری مسئولیت بارسا در اختیار داشتم. در زندگی گاهی اوقات باید وقفه‌ای برای بازیابی توان ایجاد کرد. دیر یا زود برمی گردم اما اکنون توان خودم را برای فعالیت حرفه‌ای کافی نمی بینم.
وی در مورد شایعاتی که در مورد ملاقاتش با رومن آبراموویچ، مالک روسی چلسی شنیده می شد، اظهار داشت: ملاقاتی میان من و آبراموویچ وجود نداشته است. اگر این کار را می کردم، در اصل به بارسا جفا کرده بودم. نمی خواستم خللی در احساساتم در قبال بارسا قبل از چنین تصمیمی ایجاد شود.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش آبی و اناری پوشان به خبر جدایی گواردیولا
مسی: صمیمانه از پپ تشکر می‌کنم/فابرگاس: پپ قهرمان کودکی‌هایم بود
خبرگزاری فارس: ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا در واکنش به خبر جدایی گواردیولا از این تیم گفت: از اعماق قلبم و با همه وجود از پپ به خاطر تمام این سال‌ها تشکر می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس خبر تصمیم پپ گواردیولا برای جدایی از بارسلونا روز گذشته از طریق وی در کنفرانس خبری اعلام شد تا واکنش‌های زیادی در پی داشته باشد. بازیکنان بارسلونا هر یک در صفحات اجتماعی خود نسبت به این خبر واکنش نشان دادند.
لیونل مسی در خصوص خداحافظی گواردیولا از باشگاه بارسلونا نوشت: می‌خواهم از اعماق قلبم و با همه وجودم از پپ به خاطر همه چیز تشکر کنم.
ستاره 24 ساله بارسا در ادامه نوشت: به خاطر تأثیر زیادی که این خبر بر روی من گذاشت، ترجیح دادم در کنفرانس خبری پپ حاضر نشوم؛ زیرا می‌دانم آنها منتظر مشاهده ناراحتی در چهره بازیکنان هستند.
بیش از 100 هزار هوادار با کلیلک بر روی این نوشته حمایت خود را از وی اعلام کردند.

جرارد پیکه که دو روز پیش از بیمارستان مرخص شد نیز با تمجید از سرمربی خود گفت: سپاس بسیار برای پپ به خاطر هرچه به ما ارزانی کرد.
سسک فابرگاس که سال گذشته از آرسنال به بارسا پیوست، نوشت: یک سال با پپ بودم، اما بسیار بیشتر به نظر می‌رسد. پپ قهرمان کودکی‌هایم بود.
فابرگاس گفت: برای تیتو آرزوی بهترین‌ها را در این موقعیت جدید دارم.

کارلوس پویول نیز خطاب به سرمربی 41 ساله خود نوشت: شما راه را به ما نشان دادید.

آندرس اینیستا نیز اعلام کرد: امروز سرمربی به ما این خبر ناراحت کننده را داد و ما فقط می‌خواهیم از او و تیمش برای این سال‌ها تشکر کنیم.
دنی آلوز نیز نوشت: تصمیم گواردیولا روز غم‌انگیزی را برای من رقم زد. او همیشه مانند فرزندانش با ما رفتار می‌کرد.

sina_setareh

عضو جدید
اومدم اینجا که بگم فقط رئال مادرید
بارسا هنوز خیلی پایین تر از ما است
زنده باد رئال

901010

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط بارسا رو عشق است
همشون مسی، ژاوی، اینیستا و پیکه;)

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دنیا تکه...باااااااااااااااااارسلونا.............
مسی_ ژاوی_اینیستا
کنارهم یه تیمن;)

sina_setareh

عضو جدید
آخه من به شماها چی بگم
فعلا که این فصل تا مربیتون دید دیگه نمیتونه کاری کنه سریع فرار کرد:biggrin:
مسی هم که تو جام جهانی خراب کرد
محض اطلاع تو همین رقابت یورو تمام بازیکنان رئال مادرید تیمهاشون تو جام تا دور یک چهارم باقی موندن

sara_93

عضو جدید
همشون معرکه هستن ... ژاوی.اینیستا.مسی.پیکه.ویا... همشون ... من عاشق بارسام;)

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه من به شماها چی بگم
فعلا که این فصل تا مربیتون دید دیگه نمیتونه کاری کنه سریع فرار کرد:biggrin:
مسی هم که تو جام جهانی خراب کرد
محض اطلاع تو همین رقابت یورو تمام بازیکنان رئال مادرید تیمهاشون تو جام تا دور یک چهارم باقی موندن

اینجا واسه طرفداران بارساست ....
کارشناسی فوتبال تو تاپیک های دیگه هم هست مهندس عزیز .