سالاد فصل با لوبیا چیتی
سالاد فصل با لوبیا چیتی
سلام
سالاد فصل با لوبیا چیتی
کاهو خرد شده یک کاسه آش خوری
کلم خرد شده یک کاسه آش خوری
پیاز یک عدد متوسط
گوجه فرنگی یک عدد متوسط
خیار دو عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
فلفل سبز دلمه ای یک عدد متوسط
قارچ چهارعدد بزرگ
لوبیا چیتی پخته شده یک لیوان
ماست غلیظ یک لیوان
سرکه یک چهارم استکان چایخوری(از میزان کم شروع کنید چون بستگی به ترشی سرکه داره) (سرکه سیب طعم بهتری داره)
در صورتی که رژیم ندارید یک چهارم استکان روغن زیتون طعم سس رو فوق العاده می کنه )
نمک فلفل قرمز و میزان بسیار کمی شکر (با احتیاط و به میزان دلخواه اضافه کنید تا طعم سس خراب نشود)
طرز تهیه:ماست و نمک و فلفل وشکر و سرکه رو خوب به هم می زنیم . اگر از روغن زیتون می خواهیم استفاده کنیم باید کاملا با این مخلوط هم بزنیم ولی تا آخرین مرحله یک قاشق مربا خوری یا چای خوری متناسب با ظرف سس در آن قرار داشته باشد تا روغن رو با سس مخلوط کنیم . می تونیم کمی آب لوبیا پخنه رو به سس اضافه کنیم
این سالاد سس اش هست که اهمیت زیادی داره و اون رو رژیمی اش می کنه مقوی هم هست چون توش لوبیا چیتی پخته داره و حاوی پروتئین فراوان هست . اگه سالاد با کلم درست بشه حاوی مقدار زیادی کلسیم هم هست . کاهو و کلم رو جداگانه خرد می کنیم و در دو طرف یک دیس گود می ریزیم . اول لوبیا پخته رو با سلیقه روی کلم و کاهو قرار می دیم ، بعد هویج رو که قبلا رنده کرده و قارچ ها رو به صورت طولی برش دادیم ،و همینطور گوجه فرنگی و خیار ها و فلفل سبز و پیاز رو که حلقه حلقه ردیم روی کاهو و کلم خرد شده که قبلا با لوبیا تزیین شده زینت می دیم تا هر کی هر چی دوست داشت وهر مقدار که خواست برداره.جدا قرار دادن سبزیجات سالاد از این نظر اهمیت داره که اگه کسی چیزی رو دوست نداشت چیزی دور ریخته نمیشه و مهم تر این که شکل سالاد خیلی قشنگ تر و اشتها آورتره
در پایین تصاویری از تزیین سالاد رو براتون گذاشتم تا اهمیت تزیین بیشتر ثابت بشه
منابع تصاویر:
http://parisachef.loxblog.com
http://www.forum.98ia.com
http://www.taknaz.ir
http://ghazayeziba.blogfa.com