طرز تهیه پاستیل

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع ایمیل :طرز تهیه پاستیل




مواد لازم :


[SUP]پكتين[/SUP][SUP] 10 گرم[/SUP]
[SUP]پودر تارتار[/SUP][SUP] 10 گرم[/SUP]
[SUP]گلوكز مايع[/SUP][SUP] 100 گرم[/SUP]
[SUP]شكر[/SUP][SUP] 450 گرم[/SUP]
[SUP]آب[/SUP][SUP] 500 ميلي ليتر[/SUP]
[SUP]شكر اضافي[/SUP][SUP] 12 گرم[/SUP]
[SUP]اسانس دلخواه و رنگ مجاز[/SUP][SUP] به ميزان لازم[/SUP]



[SUP]طرز تهيه:[/SUP]
[SUP]ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود[/SUP]
[SUP]سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است[/SUP]
[SUP]در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم[/SUP]
[SUP]سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم [/SUP]
[SUP]بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم30[/SUP]
[SUP]دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود[/SUP]


[SUP]منبع ... گروه اینترنتی تالاب[/SUP]
 

Similar threads

بالا