طرح ماکت!

bahare.91

عضو جدید
سلام
من ترم اولی ام..استادمون گفته برای هفته آینده یه طرح از یکی از معمار های معروف ببریم که کل نقشه ی اون ساختمان رو داشته باشه!
نگفته که چه ساختمانی فقط گفته یه طرح...از عکس ها استفاده می کنیم بعد به عنوان کار پایان ترم ماکتش رو می سازیم..من الان نمی دونم عکس ها باید از کجا باشه و چه مدلی عکس ها رو از اینترنت بگیرم..یعنی عکس هم باید داخل ساختمان باشه هم خارج..یا فقط داخل کافیه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:gol:

staidgirl

عضو جدید
بهاره جان واسه چه درسی اینو خواسته ؟؟ معمولا عکس های خارجی ساختمان رو می خوان برای حجم و کانسپتش.. تو گوگل اسم معمارای معروف و کارای معروفشونو سرچ کنی عکس و پلاناشون میاد..مثلا خانه بشار اثر فرانک لوید رایت یا ویلا ساوا اثر لوکوربوزیه یا کارهای لویی کان ، ماریو بوتا و...

amiromi

عضو جدید
سلام دوست عزیز برای ساخت ماکت، پلان ها برش ها و نقشه سه بعدی و عکس یک بنا لازمه من یک آدرس میزارم ازین طریق میتونی چندتا از کارهای معروف که نقشهای اتوکدیش هست رو دانلود کنی و عکسه شو از نت بگیری.در ضمن اینا رو از هیچ سایتی جزین نمیتونی پیدا کنی.امیدوارم به دردت بخوره موفق باشین
کلیک کنید

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
سلام عزیزم سایت great buildings حتما کمکت میکنه. کافیه تو قسمت Name of Architect اسم یکی از معمارهای معروف زیر رو بنویسی کارا شون رو برات میاره . اول کار یه معمار رو انتخاب کن اگه نقشه هاش کافی نبود تو گوگل اسم ساختمونو سرچ کنی پیدا میکنی .واسه ساخت ماکت هم باید مدل سه بعدی ساختمونی روکه انتخاب کردی از sketchup.google.com/3dwarehouse دانلود کنی بعد با نرم افزار اسکچاپ اندازه های ساختمونو دربیاری.واما اسم چند تا معمار :
Frank Lloyd Wright , Louis I.Kahn , Ludwig Mies Vonder Rohe, Richard Meier, Tadao Ando , Mario Botta

آخرین ویرایش:

bahare.91

عضو جدید
برای درس درک و بیان محیط....!
به نظرتون اگه یه کار سنگین بردارم برای پایان ترم سنگین نیست؟!!
البته استاد گفته چند تا ماکت درست می کنیم ولی یکی می مونه واسه پایان ترم!

بالا