چهل میلیون که نیستن... ولی اولا کی گفته فقط فارسا تو صدا و سیما مجرین؟ ثانیا مگه تبعیض برای سایر اقوام وجود نداره؟... به هر حال زبان رسمیه ایران فارسیه چه خوششون بیاد یا نه... ولی اگه اون فرم قرار دادی که شما میگید اینجوری باشه کار درستی کرد که امضاش نکرده، شاید همون جمله اولش بسنده میکرددرست می گه دوستهای ترک من در دانشگاه هم سرکلاس نرفتند و اعتصاب کردند در تهران. خوب یادمه. من هم دو رگه هستم. البته فارس و روس ولی خودم رو ایرانی می دونم. بعد هم ما فارسها باید قبول کنیم که الان ار 75 میلیون جمعیت ایران چهل میلیون نفر ترک هستند و این درست نیست براشون این همه حرف بزنیم.
تبعیض در حق ترکها وجود داره. نمو نه اش ، یکی از همکلاسیهای خودم برای کار در صدا و سیما رفته بود. برای مجری دنبال قوق و لیسانس و دکتری خوش قیافه و خوش صدا می چرخیدن. اونم از هر نظر عالی بود، ترک بود اما لهجه نداشت ، در امتحان و مصاحبه هم قبول شد اما وقت امضای قرار داد، بالای قرار داد نوشته بودند
" من ایرانیم، من فارسم و ...."
امضا نکرده بود امده بود بیرون. معنی نداره که فقط فارسها در شبکه های سراسری مجری باشند. این یک نوع تبعیض دیگه، مگه تبعیض چیه؟!
این که کشور جعلی اذربایجان سعی در تفرقه بین مردم اذربایجان و سایر نقاط ایران داره و داره تاریخ ایران تحریف میکنه.این به نظرت غیر واقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست می گه دوستهای ترک من در دانشگاه هم سرکلاس نرفتند و اعتصاب کردند در تهران. خوب یادمه. من هم دو رگه هستم. البته فارس و روس ولی خودم رو ایرانی می دونم. بعد هم ما فارسها باید قبول کنیم که الان ار 75 میلیون جمعیت ایران چهل میلیون نفر ترک هستند و این درست نیست براشون این همه حرف بزنیم.
تبعیض در حق ترکها وجود داره. نمو نه اش ، یکی از همکلاسیهای خودم برای کار در صدا و سیما رفته بود. برای مجری دنبال قوق و لیسانس و دکتری خوش قیافه و خوش صدا می چرخیدن. اونم از هر نظر عالی بود، ترک بود اما لهجه نداشت ، در امتحان و مصاحبه هم قبول شد اما وقت امضای قرار داد، بالای قرار داد نوشته بودند
" من ایرانیم، من فارسم و ...."
امضا نکرده بود امده بود بیرون. معنی نداره که فقط فارسها در شبکه های سراسری مجری باشند. این یک نوع تبعیض دیگه، مگه تبعیض چیه؟!
زمان مبارزه با ايرانيت و شيعه در سرزمينهاي آران رو بپايان است
پایداری مردم مسلمان " آران " جمهوری آذربایجان " مجعول" به ثمر نشست
این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد
خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان : پایداری مردم مسلمان و دیندار جمهوری آذربایجان در برابر زیاده خواهی حاکمیت این جمهوری به ثمر نشست .
به گزارش خبرگزاری آران به نقل از رسانه های این جمهوری ، بالاخره بعد از چندین ماه پایداری مردم متدین و دینداران جمهوری آذربایجان در مقابل حکم ظالمانه دادگاه باکو مبنی بر تخریب مسجد گونشلی که به بهانه های پیش پا افتاده صادر شده بود ، این حکم لغو و از تخریب قریب الوقوع آن ممانعت بعمل آمد .
مسئله ای که در این قضیه کاملا آشکار است اینکه اولا مردم جمهوری آذربایجان که اکثریت قریب به اتفاق آنها را اهل تشییع تشکیل می دهد کماکان از مومنین برحق و راستین اسلام ناب هستند . در ثانی این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد و مطلب آخر اینکه در این قضیه نقش مرجعیت و روحانیت متدین که از صدر اسلام در برهه های حساس به داد دین و مسلمین رسیده اند کاملا مشهود است .
خبرگزاری آران به نوبه خود ضمن شکر گزاری به درگاه ایزد متعال در این پیروزی ، از نقش سازنده و موثر تک تک افراد و احزاب این جمهوری و افرادی که در خارج از این جمهوری در این قضیه نقش مثبت از خود نشان دادند تقدیر و تشکر می کند .
البته اینجا با این جماعت (از هر دو طرف) نمیشه بحث کرد... ظاهرا یکیم این وسط گزارش رد میکنه و پستا دونه دونه حذف میشن (ما هم که نمیدونیم کیه...)
یادمه یه ماهه پیش این دوستان ترکمون در جوابه مدیر تالار که پستاشونو حذف میکرد میگفتن آه اینه معنی دیکتاتوری و شوونیسم فارس..
حالا ما باس چی بگیم؟
جنابه zamanyad فک نمیکنی بحثو همینجا خاتمه ش بدیم بهتره.. چون به غیر از کدورت چیزی بدنبال نداره
این که کشور جعلی اذربایجان سعی در تفرقه بین مردم اذربایجان و سایر نقاط ایران داره و داره تاریخ ایران تحریف میکنه.این به نظرت غیر واقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادر پایتخت نشین بنده مشکل کشور ما جای دیگری است
اگر شما خودتان را جای من میگذاشتید و این تاپیک را دنبال میکردید قطعا شما هم افسوس میخوردید
بزرگوار نمیدونم چرا شما همش میخواین من خودمو جایه شما بزارم تا به اصل مطلب واقف بشم.. به والله این پایتخت اون چیزی نیست که شما تصور میکنین. فک میکنین پامونو انداختیم رو اون پامون خیلیم خوشحالو خوشبختیم و فقط کارمون شده مسخره کردن ملت... چه حرفیه اخه.
همین خانومه E.lahe (یا به قوله wasper همین babak.php ) در یه جایی گفتن ترو خشک با هم میسوزه . یعنی منی که به قوله دوستان نه نژاد پرستمو نه چیزی از این بحثا میدونم هم محکومم... در جایی دیگه دوستان منشور کوروش رو هدف قرار دادن و چیزیکه همه جهان روش صحه گذاشتنو زیر سوال بردن، و در جایی دیگه فردوسی بزرگ رو پیر خرفت خطاب کردنو اشعارشو برگرفته از یه شاعر عرب دونستن و باز جالب تر اینکه اگه یه دوست اذری میگفت ماست سیاهه بقیه اذریها هم به حمایت اون میگفتن بله سیاهه... شاید این بحثا باعث شده نسبت به شما بدبین باشم و فک کنم همون چیزی رو میخواین بگین که این دوستان میگن . وگرنه همه اقوام برای همه عزیزن و کسی برتری نسبت به قومیتی نداره، حالا اگه این وسط سیاست دولت یا رژیم اشتباه بوده من باید چوبشو بخورم؟
معذرت میخوام هیچ ... نمیتونن بکنن . ایده های تجزیه طلبانه توی این عصر دیگه دموده ومنسوخ شده تازه مگه آذری های ما همچین اجازه ای رو میدن ؟ توی دهنشون میزنن .اینام اومدن از آب گل الود ماهی بگیرن بوی کباب بهشون خورده نمیدونن خرداغ میکنن . آذربایجان محل انسانهای ایرانی وشریفیه که همیشه قلبشون برای ایران تپیده .
رویه ما اینه کسی نگاه چپی به مملکت بکنه( سوای گرایش سیاسی رنگ نژاد و سایر تقسیم بندی هایی که سعی در دور کردن مردم از هم داره ) کاری میکنیم که رستم حسودی کنه که چرا در رکاب ما نیست. هر که با امت مهدی در افتد ور افتد
نه من هم فکر نمی کنم الکی باشه!مگه الکیه یه تیکه از یه کشور رو کندن و به اسم خود درآوردن.
نه من هم فکر نمی کنم الکی باشه!مگه الکیه یه تیکه از یه کشور رو کندن و به اسم خود درآوردن.
1) کشور آذربایجان مورد تائید و احترام بیش از 183 کشور دنیاست! و همه دنیا به رسمیت می شناسند!این که کشور جعلی اذربایجان سعی در تفرقه بین مردم اذربایجان و سایر نقاط ایران داره و داره تاریخ ایران تحریف میکنه.این به نظرت غیر واقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به امید باز پسگیری خاک ایران و بازگرداندن قسمت شمالی اذر بایجان
الهی امین
behtare u ehterame khodeto nigar dari
garar nist har torki ke az hogHoghesh defa mikone pan torkism bashe
gheyrate torka shohreye amo khase
age bekhan kari anjam bedan motmaenan u nemitonin jelodareshon bashin
be tarikh rojoo koni motavajehe in mozo mishin