طرح تجزیه آذربایجان ایران در نشست بروکسل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wasper

عضو جدید
نقشه سرزمین‌های ایرانی در سال 1814(پس از قرارداد گلستان که بخش عمده قفقاز از ایران جدا شد)

نقشه تجزیه ایران در قرارداد 1907(که خوشبختانه عملی نشد)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست می گه دوستهای ترک من در دانشگاه هم سرکلاس نرفتند و اعتصاب کردند در تهران. خوب یادمه. من هم دو رگه هستم. البته فارس و روس ولی خودم رو ایرانی می دونم. بعد هم ما فارسها باید قبول کنیم که الان ار 75 میلیون جمعیت ایران چهل میلیون نفر ترک هستند و این درست نیست براشون این همه حرف بزنیم.
تبعیض در حق ترکها وجود داره. نمو نه اش ، یکی از همکلاسیهای خودم برای کار در صدا و سیما رفته بود. برای مجری دنبال قوق و لیسانس و دکتری خوش قیافه و خوش صدا می چرخیدن. اونم از هر نظر عالی بود، ترک بود اما لهجه نداشت ، در امتحان و مصاحبه هم قبول شد اما وقت امضای قرار داد، بالای قرار داد نوشته بودند
" من ایرانیم، من فارسم و ...."
امضا نکرده بود امده بود بیرون. معنی نداره که فقط فارسها در شبکه های سراسری مجری باشند. این یک نوع تبعیض دیگه، مگه تبعیض چیه؟!
چهل میلیون که نیستن... ولی اولا کی گفته فقط فارسا تو صدا و سیما مجرین؟ ثانیا مگه تبعیض برای سایر اقوام وجود نداره؟... به هر حال زبان رسمیه ایران فارسیه چه خوششون بیاد یا نه... ولی اگه اون فرم قرار دادی که شما میگید اینجوری باشه کار درستی کرد که امضاش نکرده، شاید همون جمله اولش بسنده میکرد

wasper

عضو جدید
نقشه تجزیه ایران و تبدیل آن به ایرانستان توسط پدر تجزیه ایران برنارد لوییس(1978)

توضیح نقشه شماره5:نقشه تجزیه ایران توسط رالف پیترز

wasper

عضو جدید
زمان مبارزه با ايرانيت و شيعه در سرزمينهاي آران رو بپايان است
پایداری مردم مسلمان " آران " جمهوری آذربایجان " مجعول" به ثمر نشست
این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد

خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان : پایداری مردم مسلمان و دیندار جمهوری آذربایجان در برابر زیاده خواهی حاکمیت این جمهوری به ثمر نشست .
به گزارش خبرگزاری آران به نقل از رسانه های این جمهوری ، بالاخره بعد از چندین ماه پایداری مردم متدین و دینداران جمهوری آذربایجان در مقابل حکم ظالمانه دادگاه باکو مبنی بر تخریب مسجد گونشلی که به بهانه های پیش پا افتاده صادر شده بود ، این حکم لغو و از تخریب قریب الوقوع آن ممانعت بعمل آمد .
مسئله ای که در این قضیه کاملا آشکار است اینکه اولا مردم جمهوری آذربایجان که اکثریت قریب به اتفاق آنها را اهل تشییع تشکیل می دهد کماکان از مومنین برحق و راستین اسلام ناب هستند . در ثانی این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد و مطلب آخر اینکه در این قضیه نقش مرجعیت و روحانیت متدین که از صدر اسلام در برهه های حساس به داد دین و مسلمین رسیده اند کاملا مشهود است .
خبرگزاری آران به نوبه خود ضمن شکر گزاری به درگاه ایزد متعال در این پیروزی ، از نقش سازنده و موثر تک تک افراد و احزاب این جمهوری و افرادی که در خارج از این جمهوری در این قضیه نقش مثبت از خود نشان دادند تقدیر و تشکر می کند .

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
........

........

متاسفانه بازهم اصل مطلب رفت به حاشیه اتفاقی که همیشه تکرار میشه .

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که کشور جعلی اذربایجان سعی در تفرقه بین مردم اذربایجان و سایر نقاط ایران داره و داره تاریخ ایران تحریف میکنه.این به نظرت غیر واقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه من به تو چی بگم؟؟
اصلا به هیچ وجه نمیشه با تو بحث کرد

بابک حرف خوبی بهت زد حقته;)

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست می گه دوستهای ترک من در دانشگاه هم سرکلاس نرفتند و اعتصاب کردند در تهران. خوب یادمه. من هم دو رگه هستم. البته فارس و روس ولی خودم رو ایرانی می دونم. بعد هم ما فارسها باید قبول کنیم که الان ار 75 میلیون جمعیت ایران چهل میلیون نفر ترک هستند و این درست نیست براشون این همه حرف بزنیم.
تبعیض در حق ترکها وجود داره. نمو نه اش ، یکی از همکلاسیهای خودم برای کار در صدا و سیما رفته بود. برای مجری دنبال قوق و لیسانس و دکتری خوش قیافه و خوش صدا می چرخیدن. اونم از هر نظر عالی بود، ترک بود اما لهجه نداشت ، در امتحان و مصاحبه هم قبول شد اما وقت امضای قرار داد، بالای قرار داد نوشته بودند
" من ایرانیم، من فارسم و ...."
امضا نکرده بود امده بود بیرون. معنی نداره که فقط فارسها در شبکه های سراسری مجری باشند. این یک نوع تبعیض دیگه، مگه تبعیض چیه؟!

بله دوست عزیز اصلا معنی نداره

حالا ببینید اینها با این کارهاشون این مملکت رو به کجا میکشونن
وقتی چند تا ادم از خود راضی بیسواد میاد سر کار و شروع میکنن به ابراز عقیده شخصی همین اتفاقات میفته

اگر در تاپیک ها دقت کنید هر بار فارسی امده در مورد این مساله خواسته نظری بده جوری حرفشو بیان کرده که مثل این که اصلا قومیت های دیگه ای ما تو مملکت نداریم و باز هم سعی در سرکوبی کرده اند

حالا اینها به قولی مهندسین این مملکت هستند وای بر ......

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینجا با این جماعت (از هر دو طرف) نمیشه بحث کرد... ظاهرا یکیم این وسط گزارش رد میکنه و پستا دونه دونه حذف میشن (ما هم که نمیدونیم کیه... :D)
یادمه یه ماهه پیش این دوستان ترکمون در جوابه مدیر تالار که پستاشونو حذف میکرد میگفتن آه اینه معنی دیکتاتوری و شوونیسم فارس..
حالا ما باس چی بگیم؟
جنابه zamanyad فک نمیکنی بحثو همینجا خاتمه ش بدیم بهتره.. چون به غیر از کدورت چیزی بدنبال نداره

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان مبارزه با ايرانيت و شيعه در سرزمينهاي آران رو بپايان است
پایداری مردم مسلمان " آران " جمهوری آذربایجان " مجعول" به ثمر نشست
این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد

خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان : پایداری مردم مسلمان و دیندار جمهوری آذربایجان در برابر زیاده خواهی حاکمیت این جمهوری به ثمر نشست .
به گزارش خبرگزاری آران به نقل از رسانه های این جمهوری ، بالاخره بعد از چندین ماه پایداری مردم متدین و دینداران جمهوری آذربایجان در مقابل حکم ظالمانه دادگاه باکو مبنی بر تخریب مسجد گونشلی که به بهانه های پیش پا افتاده صادر شده بود ، این حکم لغو و از تخریب قریب الوقوع آن ممانعت بعمل آمد .
مسئله ای که در این قضیه کاملا آشکار است اینکه اولا مردم جمهوری آذربایجان که اکثریت قریب به اتفاق آنها را اهل تشییع تشکیل می دهد کماکان از مومنین برحق و راستین اسلام ناب هستند . در ثانی این مسئله اثبات کرد که در صورت مقاومت در برابر هرگونه حکم ظالمانه ، حتما نتیجه ای مطلوب و بهتر از تسلیم شدن ذبونانه عاید خواهد شد و مطلب آخر اینکه در این قضیه نقش مرجعیت و روحانیت متدین که از صدر اسلام در برهه های حساس به داد دین و مسلمین رسیده اند کاملا مشهود است .
خبرگزاری آران به نوبه خود ضمن شکر گزاری به درگاه ایزد متعال در این پیروزی ، از نقش سازنده و موثر تک تک افراد و احزاب این جمهوری و افرادی که در خارج از این جمهوری در این قضیه نقش مثبت از خود نشان دادند تقدیر و تشکر می کند .

وقتی برادری به خون برادری تشنه میشود

کسی که به برادران خود خیانت کند به شما خیانت نمیکند؟

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینجا با این جماعت (از هر دو طرف) نمیشه بحث کرد... ظاهرا یکیم این وسط گزارش رد میکنه و پستا دونه دونه حذف میشن (ما هم که نمیدونیم کیه... :D)
یادمه یه ماهه پیش این دوستان ترکمون در جوابه مدیر تالار که پستاشونو حذف میکرد میگفتن آه اینه معنی دیکتاتوری و شوونیسم فارس..
حالا ما باس چی بگیم؟
جنابه zamanyad فک نمیکنی بحثو همینجا خاتمه ش بدیم بهتره.. چون به غیر از کدورت چیزی بدنبال نداره

برادر پایتخت نشین بنده مشکل کشور ما جای دیگری است

اگر شما خودتان را جای من میگذاشتید و این تاپیک را دنبال میکردید قطعا شما هم افسوس میخوردید

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
رویه ما اینه کسی نگاه چپی به مملکت بکنه( سوای گرایش سیاسی رنگ نژاد و سایر تقسیم بندی هایی که سعی در دور کردن مردم از هم داره ) کاری میکنیم که رستم حسودی کنه که چرا در رکاب ما نیست. هر که با امت مهدی در افتد ور افتد

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که کشور جعلی اذربایجان سعی در تفرقه بین مردم اذربایجان و سایر نقاط ایران داره و داره تاریخ ایران تحریف میکنه.این به نظرت غیر واقعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کشور جعلی؟؟؟:surprised: تو اصلا تو عمرت تاریخ خوندی؟:surprised:
تو با این مطلب دروغین داری تفرقه میندازی

تو نگران تاریخ خودت باش بفهم از کجا بوذی و الان کجایی البته اگر شجره نامه ای هم داشته باشی;)

آخرین ویرایش:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
برادر پایتخت نشین بنده مشکل کشور ما جای دیگری است

اگر شما خودتان را جای من میگذاشتید و این تاپیک را دنبال میکردید قطعا شما هم افسوس میخوردید

بزرگوار نمیدونم چرا شما همش میخواین من خودمو جایه شما بزارم تا به اصل مطلب واقف بشم.. به والله این پایتخت اون چیزی نیست که شما تصور میکنین. فک میکنین پامونو انداختیم رو اون پامون خیلیم خوشحالو خوشبختیم و فقط کارمون شده مسخره کردن ملت... چه حرفیه اخه.
همین خانومه E.lahe (یا به قوله wasper همین babak.php ) در یه جایی گفتن ترو خشک با هم میسوزه . یعنی منی که به قوله دوستان نه نژاد پرستمو نه چیزی از این بحثا میدونم هم محکومم... در جایی دیگه دوستان منشور کوروش رو هدف قرار دادن و چیزیکه همه جهان روش صحه گذاشتنو زیر سوال بردن، و در جایی دیگه فردوسی بزرگ رو پیر خرفت خطاب کردنو اشعارشو برگرفته از یه شاعر عرب دونستن و باز جالب تر اینکه اگه یه دوست اذری میگفت ماست سیاهه بقیه اذریها هم به حمایت اون میگفتن بله سیاهه... شاید این بحثا باعث شده نسبت به شما بدبین باشم و فک کنم همون چیزی رو میخواین بگین که این دوستان میگن . وگرنه همه اقوام برای همه عزیزن و کسی برتری نسبت به قومیتی نداره، حالا اگه این وسط سیاست دولت یا رژیم اشتباه بوده من باید چوبشو بخورم؟

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگوار نمیدونم چرا شما همش میخواین من خودمو جایه شما بزارم تا به اصل مطلب واقف بشم.. به والله این پایتخت اون چیزی نیست که شما تصور میکنین. فک میکنین پامونو انداختیم رو اون پامون خیلیم خوشحالو خوشبختیم و فقط کارمون شده مسخره کردن ملت... چه حرفیه اخه.
همین خانومه E.lahe (یا به قوله wasper همین babak.php ) در یه جایی گفتن ترو خشک با هم میسوزه . یعنی منی که به قوله دوستان نه نژاد پرستمو نه چیزی از این بحثا میدونم هم محکومم... در جایی دیگه دوستان منشور کوروش رو هدف قرار دادن و چیزیکه همه جهان روش صحه گذاشتنو زیر سوال بردن، و در جایی دیگه فردوسی بزرگ رو پیر خرفت خطاب کردنو اشعارشو برگرفته از یه شاعر عرب دونستن و باز جالب تر اینکه اگه یه دوست اذری میگفت ماست سیاهه بقیه اذریها هم به حمایت اون میگفتن بله سیاهه... شاید این بحثا باعث شده نسبت به شما بدبین باشم و فک کنم همون چیزی رو میخواین بگین که این دوستان میگن . وگرنه همه اقوام برای همه عزیزن و کسی برتری نسبت به قومیتی نداره، حالا اگه این وسط سیاست دولت یا رژیم اشتباه بوده من باید چوبشو بخورم؟

یکی از مدیران داره مطالبو پاک میکنه

بنده خودم 5/1 سال در تهران زنگی کرده ام و میدونم اونجا چه وضعیتیه

منم بعضی وقت ها به شما حق میدم یارو از پشت کوه دهشو ول میکنه بخاطر این که اونجا کار نیست پول نیست امکانات اولیه هم نیست میره پایتخت چون سواد هم نداره یا کمه نمیتونه فارسی حرف بزنه و چون تا حالا تو شهر بزرگی مثل تهران زنگی نکرده ساده است هیچی حالیش نیست بعد چی میشه ! میشه مسخره خاص و عام و همه اذیتش میکنند و بهش نسبت های بدی میچسبونن

این elaheخودش ترکه و آذری هم هست

وقتی میاد خواهران و برادران خودشو اینجوری میبره زیر سوال شما دیگه چه انتطاری دارین

نمیگیم طرف داری کنه اما میتونه چیزی هم نگه با این دایره اطلاعاتیش

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پستای توهین از این تاپیک حذف شدند.

این پستایی که من دیدم نبودنش بهتر از بودنش هست

من به جای شما شرمنده شدم وقتی پستاتونو خوندم

رعایت کنین تا پستی حذف نشه

wasper

عضو جدید
به امید باز پسگیری خاک ایران و بازگرداندن قسمت شمالی اذر بایجان
الهی امین

frooh

عضو جدید
یک مطلبی را اینجا عرض کنم. بی لیاقتی و نالایقی پادشاهان قاجار بر هیچ کس پوشیده نیست اما به نظر من این درست نیست این بی لیاقتی را به نژاد انها نسبت دهیم. الان همه در المان می دونند که المان پس از جنگ جهانی دوم توسط ترکها ساخته شد و تبدیل شد به المانی که الان می بینیم یا خود کشور ترکیه که امروزه حرف اول را در خاور میانه از نظر اقتصادی و خیلی فاکتورهای دیگه می زنه. پس ربطی به نژاد ندارد.
قاجار دزد سلطنت بود و دزد حکومت معلومه چی می شه. بعد از نادر شاه افشار بزرگ، ما دگر شاهی اصیل در ایران نداشتیم . بعد از ان هم ایران در سراشیبی افتاد. چه فارس و چه ترک یا هر نژاد دیگر

computer-engi

عضو جدید
معذرت میخوام هیچ ... نمیتونن بکنن . ایده های تجزیه طلبانه توی این عصر دیگه دموده ومنسوخ شده تازه مگه آذری های ما همچین اجازه ای رو میدن ؟ توی دهنشون میزنن .اینام اومدن از آب گل الود ماهی بگیرن بوی کباب بهشون خورده نمیدونن خرداغ میکنن . آذربایجان محل انسانهای ایرانی وشریفیه که همیشه قلبشون برای ایران تپیده .

کی شما رو نماینده مردم آذربایجان انتخاب کرده؟
کی انتخابات برگزار شده ما خبر نداریم؟
جای خودت حرف بزن!!

computer-engi

عضو جدید
رویه ما اینه کسی نگاه چپی به مملکت بکنه( سوای گرایش سیاسی رنگ نژاد و سایر تقسیم بندی هایی که سعی در دور کردن مردم از هم داره ) کاری میکنیم که رستم حسودی کنه که چرا در رکاب ما نیست. هر که با امت مهدی در افتد ور افتد

منظورت از امت مهدی احتمالا ملت فارسه!!!
معذریت می خوام ولی همین امت از آخرین باری که زیر سایه پرچ خودشون زندگی کردند 3000 سه هزار سال می گزره!
همین قوم فارس 500 سال زیر نظر بنی امیه + 500 سال زیر نظر بنی عباس و بقیه زیر نظر ترکان صفوی و قاجار زندگی کردند من نمی دونم اونموقع رستم های شما کجا بودند شما می دونید؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمائی کنید!!!:gol:

computer-engi

عضو جدید
1) کشور آذربایجان مورد تائید و احترام بیش از 183 کشور دنیاست! و همه دنیا به رسمیت می شناسند!
2) سعی کن احترام گذاشتن رو یاد بگیری تا بهت احترام بگذارند!

شمار آدمهائی که حاضرند به خاطر کلمه "آذربایجان" بمیرند مطمئن باش کمتر از کلمه "ایران" نیست!

sultan savalan

عضو جدید
از شما دوستان عزیز خواهش میکنم حداقل مطالعات لازم (البته از منابع موثق غیر شوونیسمی) را در مورد سوابق و تاریخ کشورها و ملتها کرده سپس اظهار فضل بفرمائید

خدمت wasper باید خاطر نشان کنم سرزمینی به نام آزربایجان قدمتش هزاران سال بیشتر از کشوری مجعول به نام ایران است که در کمتر از 90 سال توسط رضا پالانچی آن دیکتاتور مزدور انگلیس وارد معادلات سیاسی جهان شده است.
در مورد لیستی هم که برای سرزمینهای از دست رفتمون در زمان امپراطوری قاجار گذاشتی بهتر بدونی این سرزمینها اکثریت قریب به اتفاقشون یا متعلق به تورکها بوده یا بوسیله ریخته شدن خون هزاران تورک بدست اومده بوده و بهتره به خاطر از دست دادنشون کاسه داغتر از آش نشی.شما بهتر خودتو با موهوماتی به نام کوروش کبیر و منشور کوروش کبیر و .... که باز هم دست پخت دوستای انگلیسی و یهودت هست مشغول کنی.
در مورد توهم باز پس گیری جمهوری آزربایجان هم که به تازگی نزد شوونیسمهای محترم پارس به صورت شایع ترین سندروم در اومده فهم این نکته ضروریه که تو یارای نگهداری کسانی که زمانی خودشون رو هموطنت میدونستند نداشتی و آنقدر با توهین و تحقیر ازشون پذیرایی کردی که دیگر راهشون رو ازت جدا کردن و بهتره این خیالات دیوانه وار رو از ذهنتون بیرون کنین

خدمت دوست عزیز frooh هم که قاجار رو دزد سلطنت و بی لیاقت گفته بودن باید بگم که بهتره از منابع موثق در علم تاریخ تحقیق کنید و به چند تا کتاب دوره راهنمایی و دبیرستان که با اهدافی خاص نوشته شده بسنده نکنی و سپس به ارائه نظر در مورد امپراطوری کبیر قاجار بپردازی
اگر منابع هم در اختیار نداشتی و علاقه مند واقعیات تاریخی بودی من و دوستان میتونیم با بحثهای منطقی به شرط کنارگذاشتن تعصبات کورکورانه کمکت کنیم تا واقعیات تاریخ رو بدونی و اونوقته که از بازیچه شدنت در دست تفکری سیاه و شوم شدیدا ناراحت خواهی شد.

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
sultan savalan
دلم برایت میسوزه که مغز تو را با چه چرت و پرت هایی پر کردند.فقط همین .
ایران قدمتش 100 سال هست .ولی جالب هست که نام ایران در شاهنامه فردوسی 1000 بار امده.
لعنت بر پان ترکیسم که باید بدانند تا وقتی ایران و ایرانی هست.هیچ غلطی نمیتونند بکنند

صنم.

عضو جدید
behtare u ehterame khodeto nigar dari
garar nist har torki ke az hogHoghesh defa mikone pan torkism bashe
gheyrate torka shohreye amo khase
age bekhan kari anjam bedan motmaenan u nemitonin jelodareshon bashin
be tarikh rojoo koni motavajehe in mozo mishin

• Like
واکنش ها: Sarp

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
behtare u ehterame khodeto nigar dari
garar nist har torki ke az hogHoghesh defa mikone pan torkism bashe
gheyrate torka shohreye amo khase
age bekhan kari anjam bedan motmaenan u nemitonin jelodareshon bashin
be tarikh rojoo koni motavajehe in mozo mishin

من کجا به هر ترکی که میخواد دنبال حقش میگرده.توهین کردم.
من به کسی توهین میکنم که تو کشور بزرگ و کبیر ایران هست و میگه کشور معجول ایران.
کسی به کشور بزرگ ایران میگه معجول.
به نظرم به اندازه گوریل هم شعور نداره.
باز هم میگم مرگ بر جهل
مرگ بر پان ترکیسم.
درود بر اذربایجان ایران و مردم خوبش
اذربایجانی واقعی یعنی بابک
یعنی ستار خان.
یعنی کریم باقری
یعنی علی دایی عزیز که داد زد.و گفت اینجا ایران هست.اذربایجان جز ایران هست و با صدایش باعث لالی خیلی از وطن فروش ها شد.
نه 4 تا بچه که حداکثر سنشون 25 سال باشه و از عقده 4 تا جوک به اون روز افتادند

عزیز من .اون کسی که میگه کشور معجول ایران .یک احمق هست که فقط میخواد خاک عزیز من را دو دستی بده به 4 تا بیگانه که از بیرون روی مغزش کار میکنند
دیگه نمیشه صبر کرد.یک بار 2 بار سکوت کنیم.
ولی نمیشه دیگه
چیزی که عرب دشمن دیرینه ایران نتونست بگه و هرگز نگفت کشور جعلی ایران.
یک نفر داره تو خاک ایران این چرت و پرت ها را میگه.
چون حالیش نیست.چون احمق هست.چون اندازه بز هم شعور نداره.
هنوز تو درک 2 مساله نژاد و کشور مونده.هنوز این را درک نکرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا