طراحی مدار که بتونه جریان رو به صورت خودکار کاملا قطع کنه!

SCHAHRAMM

عضو جدید
سلام به دوستان و مهندسان خوب برق
من می خواهم یه مدار جدید برای آمپر سنج طراحی کنم که بتونه وقتی آمپر از یه میزانی کمتر یا بیشتر بشه به صورت خودکار جریان رو قطع کنه! فقط یه تئوری هست و اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان و مهندسان خوب برق
من می خواهم یه مدار جدید برای آمپر سنج طراحی کنم که بتونه وقتی آمپر از یه میزانی کمتر یا بیشتر بشه به صورت خودکار جریان رو قطع کنه! فقط یه تئوری هست و اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام این کارروازطریق میکروکنترلرمیشه انجام دادبعدازسنس جریان ومقایسه مقدارمین وماکزیممی که دربرنامه داده ایم میتوانیم ازطریق قطعات سویئیچ وحتی برای مدارات جریان بالاازطریق رله وتریستورقطع ووصل کنیم.
تشخیص جریان ازطریق سنسورجریان یامدارات تشخیص جریان مقدوره.ولی سنسورتشخیص جریان روپیشنهادمیکنم که دقیق ترهستند.بعدازسنس توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال به میکروبرنامه رومینویسی که الگوریتم ساده ای هم هستش.
موفق باشین.

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه سنسورجریان:
HAS 400-S
امیدوارم به دردتون بخوره.میتونین دیتاشیت روازنت بگیرین.

scienceaddict

عضو جدید
سلام دوست عزیز شما جریان رو به ولتاژ تبدیل کن ، بده به یه مقایسه کننده و خروجیشو هر کاری میخوای بکن جریانتو بده به یه فرریت که وسطش یه سنسور مغناطیسی با خروجی ولتاژ مثل UGN3503 قرار داره ، خروجی ولتاژو بده به یه ورودی مقایسه کننده ، یه تقسیم مقاومتی و یه پتانسیومتر هم به یه ورودی دیگه مقایسه کننده ، فید بک هم نمیخواد Good Luck

Yuri Boyka

عضو جدید
دوست عزیز راحتتر از همه استفاده از مدار محدود کننده جریانه.

بالا