طراحی قفل نرم افزاری

kerberos2023

عضو جدید
سلام دوستان
کسی ایده ای در مورد طراحی یه قفل نرم افزاری نداره؟ (با سی شارپ)

chenani.mojtaba

عضو جدید
سلام دوست عزیز، این قفل رو دقیقا برای کجا و به چه شکل میخوای به کار ببری؟

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
برای یک نرم افزار فروشگاهی که خودم نوشتم

راستش من یه قفل یه زمانی نوشتم. معمولاً از اطلاعات سخت افزاری سیستم ها و یا موارد دیگر استفاده می کنند و این ها رو ادغام می کنند تا کدی بدست بیاد که این ساده ترین راهشه فکر کنم :gol:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان همه جا اینترنت هست میتونی یک ووب سرویس بنویسی باهاش در ارتباط باشی مثلا هر هفته یا 1 ماه یک بار به سرور کانکت بشه و معتبرسنجی بشه
اینجوری خیلی ساده تر و با کلاس تر میشه امکان کرک هم از بین میره!

کربلایی

مدیر بازنشسته
الان همه جا اینترنت هست میتونی یک ووب سرویس بنویسی باهاش در ارتباط باشی مثلا هر هفته یا 1 ماه یک بار به سرور کانکت بشه و معتبرسنجی بشه
اینجوری خیلی ساده تر و با کلاس تر میشه امکان کرک هم از بین میره!

سلام
اگه ممکنه کمی بیشتر وارد جزئیات پروسه شکستن چنین قفل هایی بشید، من قبلا کمی در مورد شکستن قفلها مطالعه کردم .
روال کار در مورد قفلهای قدیمی اینه که با مهندسی معکوس شروطی که که برنامه نویس در روال اجرای برنامه جهت اعتبار سنجی گذاشته true کنیم. اما در مورد قفلهایی که دوستمون ذکر کردند ایده ندارم، ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
راستش من یه قفل یه زمانی نوشتم. معمولاً از اطلاعات سخت افزاری سیستم ها و یا موارد دیگر استفاده می کنند و این ها رو ادغام می کنند تا کدی بدست بیاد که این ساده ترین راهشه فکر کنم :gol:
وقتي واسه اولين بار برنامه تو سيستم ميخواد اجرا بشه شماره سخت افزارهاي اون سيستم (مودم،گرافيك،و....) رو برميداره ...بعد طبق يه فرمول كه از قبل بهش دادن رو اون شماره ها يه سري جمع و ضرب و تقسيم انجام ميده و يك كد رو به كاربر نشون ميده كاربر اين كد رو به شركت سازنده ميده شركت سازنده كد رو وارد يه نرم افزار ميكنه كه اونم يه فرمول داره و يه سري جمع و ضرب روي كد انجام ميده و درنهايت يه كد اصلي بدست مياد كه اونو به كاربر ميدن و از اون به بعد روي اون سيستم فقط با اين كد ميشه برنامه رو نصب كرد....
فكر كنم اين الگوريتم قفل هوشمنده ......