ho3ein.agl
عضو جدید
سلام دوستان. یه چنتا سوال هست ممنون میشم کمک کنید
یه سیستمی هست که قرار دمای 120 درجه کار کنه
1- فشار کاری رو 5 بار نظر گرفتم آیا مناسب هست؟
2- برای منبع انبساط بسته استفاده از گاز ازت پیشنهاد میشه یا گاز نیتروژن ؟ (خودم نظرم نیتروژن هست)
3- برای تزریق این گاز به منبع انبساط میتونیم از کپسول به همراه شیر برقی و متعلقات استفاده کنیم ؟
4- از دو دیگ به ظرفیت هر کدام یک میلیون کیلو کالری استفاده میشه.
آیا برای افزایش فشار استفاده از یه منبع انبساط بسته روی لوله ورودی به دیگ، قبل از پمپ ، کافی هست یا باید دوتا منبع روی ورودی هر کدام از دیگ ها نصب کنم؟
5- چون افت فشار آب تو این سیستم زیاده (حدود 81 متر) میتونم از دو پمپ به صورت سری ، یکی قبل دیگ و یکی بعد دیگ استفاده کنم؟ (در این صورت دبی ثابت می ماند و 460 gpm است)
6- محل نصب ایرسپریتور رو قبل دیگ و قبل از پمپ در نظر گرفتم . آیا مناسب است؟
7- ظرفیت سختی گیر رزینی رو چطور تعیین کنم؟
ممنون . فعلا اینا هست . اگه جایی ابهام داره بگید توضیح بدم
موفق باشید
یه سیستمی هست که قرار دمای 120 درجه کار کنه
1- فشار کاری رو 5 بار نظر گرفتم آیا مناسب هست؟
2- برای منبع انبساط بسته استفاده از گاز ازت پیشنهاد میشه یا گاز نیتروژن ؟ (خودم نظرم نیتروژن هست)
3- برای تزریق این گاز به منبع انبساط میتونیم از کپسول به همراه شیر برقی و متعلقات استفاده کنیم ؟
4- از دو دیگ به ظرفیت هر کدام یک میلیون کیلو کالری استفاده میشه.
آیا برای افزایش فشار استفاده از یه منبع انبساط بسته روی لوله ورودی به دیگ، قبل از پمپ ، کافی هست یا باید دوتا منبع روی ورودی هر کدام از دیگ ها نصب کنم؟
5- چون افت فشار آب تو این سیستم زیاده (حدود 81 متر) میتونم از دو پمپ به صورت سری ، یکی قبل دیگ و یکی بعد دیگ استفاده کنم؟ (در این صورت دبی ثابت می ماند و 460 gpm است)
6- محل نصب ایرسپریتور رو قبل دیگ و قبل از پمپ در نظر گرفتم . آیا مناسب است؟
7- ظرفیت سختی گیر رزینی رو چطور تعیین کنم؟
ممنون . فعلا اینا هست . اگه جایی ابهام داره بگید توضیح بدم
موفق باشید