طراحی سیستم حرارتی مرکزی آب داغ 120 درجه

ho3ein.agl

عضو جدید
سلام دوستان. یه چنتا سوال هست ممنون میشم کمک کنید

یه سیستمی هست که قرار دمای 120 درجه کار کنه

1- فشار کاری رو 5 بار نظر گرفتم آیا مناسب هست؟

2- برای منبع انبساط بسته استفاده از گاز ازت پیشنهاد میشه یا گاز نیتروژن ؟ (خودم نظرم نیتروژن هست)

3- برای تزریق این گاز به منبع انبساط میتونیم از کپسول به همراه شیر برقی و متعلقات استفاده کنیم ؟

4- از دو دیگ به ظرفیت هر کدام یک میلیون کیلو کالری استفاده میشه.
آیا برای افزایش فشار استفاده از یه منبع انبساط بسته روی لوله ورودی به دیگ، قبل از پمپ ، کافی هست یا باید دوتا منبع روی ورودی هر کدام از دیگ ها نصب کنم؟

5- چون افت فشار آب تو این سیستم زیاده (حدود 81 متر) میتونم از دو پمپ به صورت سری ، یکی قبل دیگ و یکی بعد دیگ استفاده کنم؟ (در این صورت دبی ثابت می ماند و 460 gpm است)

6- محل نصب ایرسپریتور رو قبل دیگ و قبل از پمپ در نظر گرفتم . آیا مناسب است؟

7- ظرفیت سختی گیر رزینی رو چطور تعیین کنم؟

ممنون . فعلا اینا هست . اگه جایی ابهام داره بگید توضیح بدم

موفق باشید

anishtain4

عضو جدید
سلام دوستان. یه چنتا سوال هست ممنون میشم کمک کنید

یه سیستمی هست که قرار دمای 120 درجه کار کنه

1- فشار کاری رو 5 بار نظر گرفتم آیا مناسب هست؟

2- برای منبع انبساط بسته استفاده از گاز ازت پیشنهاد میشه یا گاز نیتروژن ؟ (خودم نظرم نیتروژن هست)

3- برای تزریق این گاز به منبع انبساط میتونیم از کپسول به همراه شیر برقی و متعلقات استفاده کنیم ؟

4- از دو دیگ به ظرفیت هر کدام یک میلیون کیلو کالری استفاده میشه.
آیا برای افزایش فشار استفاده از یه منبع انبساط بسته روی لوله ورودی به دیگ، قبل از پمپ ، کافی هست یا باید دوتا منبع روی ورودی هر کدام از دیگ ها نصب کنم؟

5- چون افت فشار آب تو این سیستم زیاده (حدود 81 متر) میتونم از دو پمپ به صورت سری ، یکی قبل دیگ و یکی بعد دیگ استفاده کنم؟ (در این صورت دبی ثابت می ماند و 460 gpm است)

6- محل نصب ایرسپریتور رو قبل دیگ و قبل از پمپ در نظر گرفتم . آیا مناسب است؟

7- ظرفیت سختی گیر رزینی رو چطور تعیین کنم؟

ممنون . فعلا اینا هست . اگه جایی ابهام داره بگید توضیح بدم

موفق باشید

۱. در این فشار آب در دمای ۱۵۹ درجه به جوش میاد پس به نظر فشار مناسبی برای کار هست.
۴. یک منبع فشار کل سیستم شما رو تنظیم می کنه و احتیاجی به دوتا منبع ندارید، فقط منبع رو طوری نصب کنید که اگه به هر دلیل مجبور به خروج یکی از دیگ ها شدید منبع انبساط تو مدار باقی بمونه.
۵. افت فشار شما اصولن در سیستم اتفاق میافته نه دیگ، مگه اینکه دیگتون از ساختار خاصی برخوردار باشه، در هر صورت تو سیستم بسته آرایش اجزا نقصی تو سیستم ایجاد نمیکنه، فقط منبع انبساط در صورتی که قبل از پمپ ها باشه حجم کمتری لازم خواهد داشت.
۶. فکر میکنم شیر هواگیری رو دارید نزدیک منبع انبساط میزارید، فکر نمی کنم تاثیر خواصی داشته باشه. حرکت هوا داخل سیستم باز یا بسته فرقی نمیکنه، همیشه به سمت بالا حرکت می کنه پس بهتره این شیر رو تو جاهایی که بالا هستند بزارید
۷. ظرفیت سختی گیر با توجه به دبی آب مصرفی که مشخصه و آزمایش آب که چه مقدار نیاز به سختیگیری دارید مشخص میشه. برای سیستم های بسته از اونجایی که یکبار پر میشن و دیگه نیازی به سختی گیری ندارن خیلی فرقی نمیکنه

راجه به سوال ۲ و ۳ هم اطلاعاتی ندارم، سایر دوستان کمک می کنن