با سلام به شماسلام
من می خواستم بدونم دربعضی از سایتها که این اوخر هم زیاد شده بخصوص در موردسایتهای فارسی وقتی که موس روی منوهای آنها می ره خود به خود زیر منوهای آنها باز می شه
مثلا وقتی روی گزینه " درباره ما " می ری یه زیر منویی دیگه ا ی باز می شه با گزینه های دیگه ووقتی یکی از گزینه ها رو انتخاب می کنی به یک صفحه دیگری می ره
خلاصه نمی دونم خوب توضیح دادم یانه
اگه از جاوا اسکرپیت وزبانهای برنامه نویسی طرف کلایند استفاده می کنند لطفا اگه کسی کدش رو داره برای من بفرسته
خیلی لازم دارم![]()
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Shakespeare's Plays</title>
<script type="text/javascript" language="Javascript">
<!-- Hide script from older browsers
function toggleMenu(currMenu) {
if (document.getElementById) {
thisMenu = document.getElementById(currMenu).style
if (thisMenu.display == "block") {
thisMenu.display = "none"
}
else {
thisMenu.display = "block"
}
return false
}
else {
return true
}
}
// End hiding script -->
</script>
<style type="text/css">
<!--
.menu {display:none; margin-left:20px}
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<h1>Shakespeare's Plays</h1>
<h3>
<a href="page1.html" onclick="return toggleMenu('menu1')">Comedies</a>
</h3>
<span class="menu" id="menu1">
All's Well That Ends Well<br />
As You Like It<br />
Love's Labour's Lost<br />
The Comedy of Errors
</span>
<h3>
<a href="page2.html" onclick="return toggleMenu('menu2')">Tragedies</a>
</h3>
<span class="menu" id="menu2">
Anthony & Cleopatra<br />
Hamlet<br />
Romeo & Juliet
</span>
<h3>
<a href="page3.html" onclick="return toggleMenu('menu3')">Histories</a>
</h3>
<span class="menu" id="menu3">
Henry IV, Part 1<br />
Henry IV, Part 2
</span>
</body>
</html>
سلام تورو خدا کمکم کنید من ترم اخر کاردانی کامپیوترم این ترم پروژه با موضوع طراحی وب سایت برداشتم
اعتراف میکنم که من یه دانشجوی بی سوادم (البته تو زمینه طراحی صفحات وب با نرم افزار ویزوال استودیو با C#)
تورو خدا یکی کمکم کنه
کتاب htmlاز کجا گیر بیارم ؟
ممنونم اگر بخوام یک فروشگاه اینترنتی داشته باشم یا سایتی راه اندازی کنم برای فروش پروژه های دانشجویی باید برنامه نویسی بدونم؟سلام جواب این سوال بستگی به نیاز شما داره که چه سایتی میخواهید داشته باشید ... برای کارهای عادی انواع CMS های آماده وجود داره که بدون هیچ نیازی به برنامه نویسی میتونید از اونها استفاده کنید و یه سایت درست کنید ... مثلا Joomla , wordpress , drupal , phpnuke و خیلی CMS های دیگه ... حتی همین انجمن هم با vBulletin ساخته شده ... برای ساخت صفحات static ( ثابت ) هم نیازی به برنامه نویسی ندارید هرچند اگر یه مقدار با کدهای HTML یا CSS آشنا باشید راحت تر میتونید کار کنید ولی اگر بلد هم نباشید انقدر قالب های آماده و برنامه های مختلف وجود داره که میتونید فقط با عوض کردن چند تا عکس صفحه مورد نظر خودتون رو بسازید ... اما اگر میخواهید یه سایت با یه ایده ی جدید طراحی کنید که CMS یا اسکریپت و قالب های آماده برای اون وجود نداره مطمئنن شما نیاز دارید یکی از زبان های برنامه نویسی برای وب مثلا PHP یا perl ، ruby , python یا ASP.NET رو همراه با HTML و CSS بلد باشید و در مراحل بالاتر یه زبان script نویسی تحت client مثلا java script یا jquery هم یاد بگیرید .
ممنون از راهنماییتونCMS های ساخت فروشگاه که رایگان هم باشه زیاد هست ...
opencart
oscommerce
و .....
کار کردن با اینها نیاز به برنامه نویسی نداره ولی اگر برنامه نویسی بلد باشید دستتون توی ویرایش و تغییر دادن باز تر هستش .
یه وبلاگ هست که از تو اوون میتونی پیدا کنی WWW.c-engineery-pgu.blogfa.comکتاب htmlاز کجا گیر بیارم ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
W | اهمیت طراحی سایت در کسب و کارهای مختلف | طراحی و گرافیک | 0 | |
W | نکات سرنوشت ساز در طراحی سایت | طراحی و گرافیک | 0 | |
E | طراحی سایت چت | طراحی و گرافیک | 0 | |
A | طراحی سایت پارالاکس چگونه است | طراحی و گرافیک | 0 | |
A | رنگ سال در طراحی سایت | طراحی و گرافیک | 1 |