سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید
A avo29 عضو جدید Oct 10, 2013 #1 سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید
niloofar28 عضو جدید Oct 10, 2013 #2 سلام. به نظر من یه سر به قسمت پایان نامه های دانشگاهتون بزن شاید کمکت کرد...
mpb مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار Oct 12, 2013 #4 avo29 گفت: سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست خوبم شاید دیدن پلان کمکتون کنه. [ دانلود ] پلان های خانه سالمندان پایان نامه ضوابط ونمونه های طراحی:فضایی برای سالمندان
avo29 گفت: سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست خوبم شاید دیدن پلان کمکتون کنه. [ دانلود ] پلان های خانه سالمندان پایان نامه ضوابط ونمونه های طراحی:فضایی برای سالمندان
mpb مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار Oct 12, 2013 #6 avo29 گفت: سلام از کمکتون ممنون ولی دانلود نمی شه کلیک کنید تا باز شود... سلام مجدد عزیزم کدومش دانلود نمیشه؟
avo29 گفت: سلام از کمکتون ممنون ولی دانلود نمی شه کلیک کنید تا باز شود... سلام مجدد عزیزم کدومش دانلود نمیشه؟
mpb مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار Oct 12, 2013 #8 avo29 گفت: سلام پلان ها ی خانه سالمندان وقتی می خوام بازش کنم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... رمزشو وارد کردی؟www.panoram.ir
avo29 گفت: سلام پلان ها ی خانه سالمندان وقتی می خوام بازش کنم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... رمزشو وارد کردی؟www.panoram.ir
A avo29 عضو جدید Oct 15, 2013 #10 سلام من می خوام از سرو ایده بگیرم و یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم چجوری این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید...
سلام من می خوام از سرو ایده بگیرم و یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم چجوری این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید...
sun daughter عضو جدید Oct 22, 2013 #11 سلام ... من دیاگرام فضایی خانه سالمندان رو می خوام ... کسی می تونه کمکم کنه ؟ ممنون میشم
maniiya عضو جدید Oct 26, 2013 #12 avo29 گفت: سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید کلیک کنید تا باز شود... یکی از بچه های ترم پیش توی خونه سالمندان مهد کودک گذاشته بود,دلیلشم این بود که هم بچه ها هم سالمندا ناتوان هستن و وقتی تو او محیط قرار میگیرن و بازی کردن بچه هارو میبینن بیشتر احساس شادی میکنن
avo29 گفت: سلام من می خوام یک خانه سالمندان طراحی کنم ولی نمیدونم ازچی ایده بگیرم لطفا کمکم کنید کلیک کنید تا باز شود... یکی از بچه های ترم پیش توی خونه سالمندان مهد کودک گذاشته بود,دلیلشم این بود که هم بچه ها هم سالمندا ناتوان هستن و وقتی تو او محیط قرار میگیرن و بازی کردن بچه هارو میبینن بیشتر احساس شادی میکنن
A avo29 عضو جدید Oct 27, 2013 #13 سلام خیلی جالب وایده خیلی خوبی.ولی باید طوری طراحی بشه که آرامش سالمندان رو بهم نزنه