در برخی از کامپوزیتها که در صنایع هوا فضا کاربرد دارند این مواد کاربرد دارند
اگر جسمی را از یک طرف تحت کشش قرار دهیم در طرف دیگر دچار افزایش طول میشود .
ولی بدلیل حساس بودن کاربرد بسیار کم در مورد ان مطلب منتشر شده است
پس اینکه کی گن اگه ضریب پواسون5/0 باشه ماده تراکم ناپذیره چه معنی می تونه داشته باشه
 هر چه قدر گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم. چون در رشته خودمون اغلب ماده مورد نظر فلز هست و در فلزات این ضریب بین 2/0  الی 35/0 است. پس شرمندم که نتونستم کمکی کنم مهندس عزیز. ولی فکر کنم از یه مهندس مواد متالوژی بپرسید بهتون جواب می ده. 
	سلام1)ضریب پواسون چه موقع منفی میشه
2)در چه شرایطی منفی میشه
3)در چه موادی منفی میشه
از اطلاعات خوبتون ممنونسلام
باید بگم که بر خلاف گفته برخی دوستان چنین موادی درست شده و در کاربردهای هوافضا کلاه و جلیقه ضد گلوله و رگهای مصنوعی استفاده می شه.
در این رابطه مقالات و گزارشات به فارسی بسیار کمه و باید بگم که من فقط یک مقاله در این رابطه پیدا کردم ولی انگیلیسیش خیلی هست.
سلول واحد این مواد به صورت شش ضلعی مقعره و بنابراین در هنگام کشش برعکس مواد معمولی انبساط جانبی پیدا می کنه. به همین دلیل هم ضریب پواسونش منفیه.
![]()
یکی از انواع این مواد رو به نام فیبر های آگزتیک(Auxetic) می شناسن.با جستجوی این کلمه میتونین مقالات لاتین زیادی در این موردیدا کنین.
فک کنم برای آشنایی با این مواد همین قدر کافی باشه. ولی اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست میتونم کمکش کنم.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
| س | کمک برای طراحی دستگاه اندازه گیری ضریب انتقال حرارت هدایتی | مکانیک جامدات | 1 |