صندلی چرخ دار.......

mehrshad53

اخراجی موقت
شاید برای بعضی از شما سئواله که این دیوونه کیه اومده تو باشگاه و ترکونده! و خیلی بچه باحالیه! و تاپیکای توپ میذاره! و کارش خیلی درسته! و صبح تا شب علاف توی باشگاه میچرخه و کار و زندگی نداره و تازه متاهل هم هست و نون از کجا درمیاره و چرا یهو اینورا پیداش شد و خیلی از این سئوالا.....
میدونین من الان دارنم از توی صندلی چرخدار این چیزا رو تایپ میکنم ....تاحالا توی صندلی چرخدار بودین؟ میدونین چه حسی داره......
خب هر کسی یه قسمتی داره ماهم قسمتمون فعلا صندلی چرخداره تا ببینیم خدا چی میخواد.
ماجرا از این قراره که من بس که روی صندلی غیر استاندارد نشستم،کمرم مشکل پیدا کرد و هر کاری کردم درست نشد،آخرش یه دونه از این صندلیای باحال هست که رئیسها دارن و زیرش چرخ داره ها،از اونا گرفتم و حالا همه چیز خوبه و از روی این صندلی چرخدار این چرندیات را برای شما مینویسم،ببخشید اگه متاثر شدید،خواستم فقط یه کم درکم کنید....

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه این صدنلی چرخدار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:w00::w00:

mehrshad53

اخراجی موقت
تو کار جایزه هم که نیستی شما نه؟؟:w06:

ببخشید اعصابتو خورد کردم...نه بابا همین صندلی چرخدار معمولیا که توی بیمارستانا هست دیگه...خیالت راحت:surprised:
جایزه هم چرا میدم. برو سراغ معما جدیده،الان گذاشتم!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اعصابتو خورد کردم...نه بابا همین صندلی چرخدار معمولیا که توی بیمارستانا هست دیگه...خیالت راحت:surprised:
جایزه هم چرا میدم. برو سراغ معما جدیده،الان گذاشتم!
صندلی چرخدار معمولیا که تو بیمارستانا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised: