سلام ثمین گله گلاب
ما اومدیم
شرمنده یکم دیر شد 
خب چون یه سری بیشتر وخ نداریم باید سریع بریم سر اصله مطلب :دی
1 : از روی صحبتات مضخص میش دخییل سخت گیری ..ملاکای شوهر اینده را به طور کامل توضیح دهید :دی ؟؟ 7 مورد
2 :از بینه اسامیه زیر به نظر کدوم یکی برات مناسب تر بود اگه ملاکای سنو در نظر نگیریم ؟ فازت رو کدوم میافتاد به نظرت ؟ به ترتیب بنویسشون
الف : بهنام
ب : علی ( اسکریم )
ج : فقط مکانیک !!
د :ناخدا ویکی
ه :mear
3 : 5 تا بهتری و بدترین خصوصیات بالاییا رو بوگو ؟
4 : 6 تا از بد ترین خصوصیاته خودت و 6 تا بهتریناشو نام ببر ؟
5 : 6 تا از بهتری ن کارایی که کردی و 6 تا بدترین که خجالت میکشی بگی 
6 :اگه بچه ها ازت بخوان یه عکس از بچگیت بزاری میزاری ؟بزار پس ؟:دی
7 :ثمین جان اگه پیشنهادی انتقادی چیزی به صندلی داغ داری بگو یا به من
..البته انتقاد به من وارد نیست میتونی تعریف کنی فقط :دی
8 : چرا از تبلیغ خوش نمیاد ؟ مگه چه مشکلی داره ؟ توضیح بدهو مثال بزن ؟
9 : برا چی گفتی ای کاش خوشگل نبودم ؟ مشکلات خوشگلی چیه ؟ 8 مورد مثال بزن و توضیح بده ! مزاحم داشتی ؟
10 :ایا خطاهای دیگران را چون ماله خویش تحوم میکنی ؟ مثال بزن 4 مورد
سلام حمید گل گلاب میوه کمیاب
خوش اومدی بفرما

خواهش می شود
اوکی
1.من نه سختگیر نیستم ،چه حرفا
7 مورد ماشاالله ، حمید جان فکر کنم شما سختگیریت بیشتر ،
-باایمان
-مودب هم در رفتار و هم در عمل
-تحصیلکرده
-خانواده دوست باشه ( این مورد رو باید حس کنم

)
-عقل معاش داشته باشه (یعنی به فکر کار باشه ، درامد داشته باشه ، به عبارتی واضح تر شغل داشته باشه و وضعیت اقتصادیش نرمال باشه)
-نظرش نسبت به زن ها مثبت باشه ،به زن ها به چشم حقارت نگاه نکنه ( زن دوست باشه)
- اهل تفریحات سالم باشه ، مثل ورزش ، سفر ،مهمانی های خانوادگی و دوستانه سالم و ...
البته بعد ازدواج تفریح تنها به همراه خانواده جایز است

( به قول مادربزرگم خدا بیامرزتش می گفت : مرد باید 2 چیز داشته باشه یکی جیب خوب ، دومی اخلاق خوب)
2. این خیلی سخته حمید جان ، نمیشه خو ناراحت میشن ، اصلا اینا خودشون شاید راضی نباشن اسمشونو اینجا نوشتی

3.خصوصیات خوب
1. شاد ، مودب ، مصمم ، مهربون ،وفادار به دوستان
2. شاد ، مودب ، مصمم ، مهربون ، وفادار به دوستان
3.شاد ، مودب ، مصمم ، مهربون ، وفادار به دوستان
4. شاد ، مودب ، مصمم ، مهربون ، وفادار به دوستان
5.شاد ، مودب ، مصمم ، مهربون ، وفادار به دوستان
2. خصوصیات بد

1. عاشق حمید ، فعالیتش تو تالار عکش کم شده ، همش میگه کمربند ایمنی ببندین ،مصمم که ناصرو بشونه رو صندلی ،می خواد ترک تحصیلو ترک کنه تا موفق بشه
2.عاشق حمید، فعالیتش تو تالار صندلی داغ کم شده ، خیلی مودب ، هی تو تاپیک تولدا من که میگفتم 120 ساله شی این فوری بعد من می یومد میگفت 121 ساله شی،اواتاراش جالبن، همش میگه اسم من علی
3.عاشق حمید، هی میگه فریبا ابجیمه بهش چیزی نگین ، زیاد سوال پرسید ، هی میگه نون برنجی آدم دهنش آب میوفته ، به منم میگه پمین
4.عاشق حمید ،هیچ فکری به حال کشتیش نمیکنه ،خیلی مهربونه ،آواتارشو عوض کرد ،پسر خوبیه
5.عاشق حمید ، اواتارش قشنگه ، بچه مثبته ، زیاد تو تاپیک ها نمیبینش ، به من گفته از فریبا نمیترسی؟
دوستان منو ببخشید چاره ای نداشتم
4. 6تا زیاد نبود حمید جان خوب یکم تخفیف میدادی،
خصوصیات بد
1.زودرنج
2.به خاطر ماه تولدم جدی به نظر میام
3.تا حدودی کینه ای
4.خجالتی
5.زیاد اهل سفر نیستم
6.از شلوغی خوشم نمیاد
خصوصیات خوب : در واقع خصوصیات خوب رو باید دیگران بگن یعنی کاربرا ، حالا یه چیزایی میگم این خصوصیات از دید من خوبه شاید از دید دیگران خوب نباشه ، که بعضا دوستای خودم تو دنیای واقعی بهم گفتن ، ولی من چیزی بهشون نگفتم در حالی که براش جواب هم داشتم چون دلم نمیخواست ناراحت بشن
1. منطقی ، سعی میکنم گذشتم بالا باشه
2. پایبند به اصول
3. جدی و کم حرف ( به قول سعدی کم گوی و گزید گوی )
4.سعی ام همیشه این بوده که مهربون باشم ، ونهایت احترامو به همه بزارم ،
5.خانواده دوستم ، یعنی عاشق خانواده ام هستم
6.سرم بره قولم نمیره
5. من متوجه نشدم دقیقا منظورت از بهترین کار وبدترین کار چیه
1. بهترین کار
سعی کردم همیشه بهترین کارو انجام بدم ، در واقع مفید باشم برای دیگران به دردشون بخورم ، شادشون کنم ، فرصت لحظه های خوبو واسشون داشته باشم
2. بدترین کار
از بچگیم زیاد شیطون نبودم شاید یه خاطر این که از شلوغی،همهمه ، صدای بلند ، حتی با صدای بلند خندیدن هم خوشم نیومده
میتونه همون سیلی که تو گوش اون هم کلاسیم سال اول راهنمایی زدم باشه البته هنوزم میگم حقش بود
شاید کتکی که به داداشم زدم وقتی بچه بود که اونم حقش بود چون فوق العاده شیطون بود ، البته باید بگم به وقتش ازش حمایت هم کردم
6. حمید جان من اصلا عکس اسکن شده از بچگیم ندارم ، اگه داشتمم نمیزاشتم آخه من غیرتیم

فکر کن من عکس بچگیم با اون لپای تپلی بزارم حالا کسی دیگه باور نمیکنه من 63 کیلو باشم همه عکسو ببینن فکر میکنن من الان کمو کم 120 کیلو باشم
7. انتقاد که نه ولی پیشنهادم اینه که اونایی که رای دادن ، حتما سوال بپرسن اگه سوالی ندارن برای چی رای دادن؟
به تو انتقاد دارم اتفاقا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گل گلابی ،میوه ی کمیابی
تازه گل و بلبل هم هستی
8.مشکل نداره ، ول به نظر من اگه تبلیغ نکنن هیجانش بیشتر به هر حال کسی که رو صندلی میشینه مهمانه ، کسایی که سوال میپرسن میزبانن یعنی در واقع با سوالاتشون از میهمان پذیرایی میکنن ، خوب در نظر بیار مهمون نباید بگه بیایید از من سوال پذیرایی کنید

البته من به 3نفر گفتم ، برای اینکه احساس کردم شاید بعدا متوجه بشن اونوقت از من ناراحت شن ، یعنی چون اومدنشونو 100% میدونستم بهشون گفتم

9.
1. مشکل اصلیش اینه که آدم های که ظاهر زیبایی دارن خواسته یا ناخواسته در چهره شون یه تکبر و غرور دیده میشه البته از دید عامه
که بعضا من خودم با ناخواسته هاش برخورد نزدیک داشتم متوجه شدم در واقع نه تنها مغرور نیسن بلکه خیلی مهربون و صمیمی اند و حتی متواضعند
2. در مقابل نمی دونم مثلا یه سیاه پوست مصری با یک بنگلادشی یا یه افریقایی از نزدیک دیدید یا نه ، باید بگم مهربونی در چشمانشون بیداد میکنه
3. خدا از همه صفاتش خوبش به همه ادما داده ولی همیشه یکی رو به هر فردی بیشتر میده ، یا اگه یکی رو نده یکی دیگرو پر رنگ ترش میکنه ، چه خوبه که مهربانی رو بیشتر بده
4.میگن خداوند گر زحکمت ببند دری / ز رحمت بگشاید در دیگری ( به اعتقاد من آدمایی که زیبایی ظاهری ندارن بختشون بلند)
5. خوشگلی تضمین کننده خوشبختی نیست اینو من به عینه دیدم بار ها و بارها
6.اصلا خوشم نمیاد یکی کلمه خوشگلی رو بکار ببره برام معنا نداره ، صفت زیبایی نسبی ، شاید یه فردی از نظر من زیبا باشه ولی از نظر شما نه زیبا نباشه
7.خوشگلی باعث مقایسه بی جا میشه خصوصا در سن پایین ، موجب میشه اعتماد بنفس افراد بیاد پایین ، فکرشون درگیر چیزای بی ارزش بشه
8. و باعث سواستفاده دیگران، چی بگم والا تو خیابون نمیتونی تنها راه بری، قدم بزنی مثل بچه آدم، مجبوری همش بدویی ، یکی دنبالت راه میوفته
10. آره تحمل می کنم ، چاره ای ندارم ، کدومو بگم
راستی اگه قرار بود بگم دیگه تحمل نمیکردم ، یا میرفتم به همون فردی که ازش خطا دیدم به همون میگفتم
یادت نره حمید جان همه ما داریم خطا های همدیگرو تحمل میکنیم گاهی وقتا حتی نمیدونیم داریم تحمل میکنیم ،یا حتی دیگران نمیدونن که در حقمون خطا داشتن
حمید جان در نهایت فقط میتونم بگم صد رحمت به ناصر