به نام خدا
اینجانب پرشین کبیر با استعانت از درگاه خداوند متعال ، شمشیر از نیام خارج کرده و دستور هجمه های سنگین بر این فرد می دهم . بدانیدو آگاه باشید هر آنکس از امر ما کوچکترین
تخدی نماید به شدت مجازات خواهد شد ....
بشین بینم با
اولا" تخدی نه تخطی
ثانیا" خودتو کم تحیل بگیر لک لک پیر زشت فرتوت:دی
هم اکنون که این سوالات را می پرسم خواهر هایده در حال نغمه سرایی است
:
بمیری:دی
1. بهترین کتابی که خواندی چیست ؟ 5 سطر از آن را برای ما بنویس
از مروارید/ جان اشتاین بک
کینو می دانست که خدایان دوست ندارند انسان ها نقشه بکشند و دوست ندارند موفق شوند، مگر اینکه اتفاقی باشد. می دانست که اگر انسان ها کوشش کنند و موفق شوند خدایان از آن ها انتقام خواهند گرفت. از این رو از نقشه کشیدن می ترسید.
خوانا خود را از سنگ های لبه ساحل بالا کشید. صورت و پهلویش درد می کرد. لختی خود را روی زانوهایش نگه داشت. دامن خیسش به پاهایش چسبیده بود. دیگر از دست کینو عصبانی نبود. کینو گفته بود:"من مَردم" و این حرف در نظر او معنی خاصی داشت. معنی اش این بود که کینو نیمه دیوانه و نیمه خداست. معنی اش این بود که او با تمام نیرو به کوه خواهد کوفت و با تمام نیرو در دریا غوطه ور خواهد شد اما خوانا با روح زنانه اش می دانست که کوه پایدار، می ماند و مردش خرد می شود، موج در دریا می افتد و مردش غرق می شود. اما به خاطر همین، مرد او، نیمه دیوانه و نیمه خدا بود و خوانا به مردی نیاز داشت.
2.خواننده محبوب ات کیست و کدام شعر..چند خط از شعر آن را بنویس
fdajv o,hkkni ihd lpf,fl ;vn cfhk isjkبیشتر خواننده های محبوبم کرد زبان هستن
ناصر رزازی محبوبترین خواننده من هستش
اینم متن یکی از آهنگاش
منیش ئی بولبولی شه یدا وه کووتوم
من نیز مجنونی چون تو هستم ای بلبل شیدا
وه ها دورم له هیلانه وگولی خوم
من نیز چون تو از آشیانه و یارم بدورم
منیش وه ک تو له کیسم چووگولی سوور
من نیز چون توگل سرخی را از دست داده ام
منیش هیلانه که م لی کراوه خاپوور
من نیز چون تو آشیانه ام ویران گشته است
هه تا دوژمن نه گوزینی ده خوینم
دشمنان(ناپاکان) نمی گذارند آواز بخوانم (غمم را فریاد کنم)
ده خوینم بو گه لی خوم هر ده خوینم
بخوانم برای ملت خودم بخوانم (مصائب را باز گویم)
3.آیا تا به حال از دست من ناراحت شدی؟ مرا در چند خط توصیف کن ( حقیقت ها رو بنویس کچل ناراحت نمیشم)
خیر :دی
به نظرم بیشتر از سن خودت میفهمی و قدرت اداره کردن افراد هم سن خودت و حتی مسنتر از خودتو داری و خیلی با کتاب خوندن و داستنهای قدیمی و تاریخ انس داری در کل آدمی هستی که میشه روت حساب کرد حرف و عملت یکیه
4.اسم بچه های باشگاه که دوستشون داری رو به ترتیب با نام کاربری بنویس ...10 تا پسر 10 تا دختر خانم ...
علیرضا
امیرحسین
محسن
کامران
معین
بردیا
باربد
احسون
یوسف
بهنام
از آوردن نام بانوان بشدت معذورم:دی منو چه به دوستداشتن دختر
5.توی دوران دانشگاه از کدوم درس بیشتر خوشت میومد ؟ از کدوم بدت میومد در موردشون یکم توضیح بده که مربوط به چی میشن
از ریاضی و فیزیک و کلا" دروس تخصصی خوشم میومد که همه میدونن ریاضی چیه دیگه واسه حساب کتاب خوبه:دی
از دروس عمومی مخصوصا" اندیشه ی 1 خیلی بدم میومد به زور 11 گرفتم شانس آوردم
6. اگه نویسنده میشدی دوست داشتی در چه رابطه بنویسی ؟ 5 خط برای ما در اون رابطه بنویس
در مورد جامعه( طنز)
منگول جان، آی بزغاله با توام! 75 درصد نگرانی من بابت تو است. بابت منگل بازی هایی که گهگاه از خودت استخراج می کنی و دیگران را هم با خودت به ته چاه می کشی. یادت نرود که هر گرگ و شغالی پشت در خانه هر بز و بزغاله ای، فقط به یک چیز می اندیشد که آن یک چیز نه اجاق گاز توست، نه النگو و گوشواه و بوق مرمری توست، نه پلی استیشن و انبار علوفه توست و نه چیز دیگری جز تو و آن گوشت خوش مزه ات! به همین خاطر تا وقتی پشت در هست، حاضر است هر شرط و تبصره و IF تو را سه سوت بپذیرد. ولی وقتی در باز شد و چراغ سبز نشان داده شد، هر راننده ای پایش را از روی ترمز بر می دارد و گاز می دهد و گاز می زند(!) یاس منگولا جونم!
3. حبه انگورکم، خوشگل و با نمکم. دختر کوچولو و دوست داشتنی ام. حبه جانم! من از تو فقط خاطره های خوش و قشنگ به یاد دارم.یادت هست اولین سالی که دانشگاه قبول شدی و رفتی، برایم نامه نوشتی: « بزی نشست رو ایوونش، نامه نوشت به مادرش … .» من همانجا زیر لب گفتم ای ول حبه، دمت جزغال! همین روحیه ات را حفظ کن و بدان گرگها از شاخ تو همیشه می ترسند. امید مامان بزی تویی. مراقب برادرهای دست و پا چلفتی ات هم باش که گافهای جواتی ندهند و اگر روزی رسید که دیدی منگل بازی های منگول و آب شنگولی خوردن های شنگول دارد کار دستت می دهد، باز هم بپر پشت ساعت دیواری وپشت تیک و تاک ثانیه ها مخفی شو.
7. به نظر ات روح وجود داره ؟چه شکلیه ؟ با مثال توضیح دهید
نه:دی پس شکلم نداره:دی
بقیه رو هم بعدا میپرسم الان حس اش نیست