answer
answer
....بله
1- باشه زندگي رو واست تعريف مي كنم
....خوب ببين يعني اينكه بدوني هر نفسي كه مي كشي دليلش چيه...ما اصلا چرا بايد به آينده اميدوار باشيم با اينكه مي دونيم روزي مي ميريم( اينا يه سري عقايدي بود كه من قبلا تو عمق ذهنم دنبالش مي گشتم و بيشتر پي اين چيزا بودم تا دنبال زندگي كردن خودم)...حالا فهميدي طرز تفكرم چه طوري بود؟؟( بچه ها خواهشا به اين مسايل فكر نكنيد چون احتمال خودكشي رو بالا مي بره
)
2- جوجه رو ترجيح مي دم
3- جوجو؟
...بذار فكر كنم....آها يادم اومد تو يه كارتون قديمي بود؟؟؟...نه فكر نمي كنم....هر وقت يادم اومد بهت يه پيغام خصوصي مي دم
....اينا شوخي بود همش.....فقط مي دونم بچه هاي مهندسي شيمي همشون خيلي گل هستن
4- نمي دونم....شايد چون رشته هامون با هم فرق مي كنه....شايد شهرامونم باهم فرق مي كنه...و يا حتي شايد من تا حالا نديده باشمت....حالا خودت فكر ببين كدوم گزينه صحيحه
.....تا آخر صندلي داغم وقت داري جواب صحيح رو ارسال و يك امتياز دريافت كني
5- خوب يعني چي؟؟؟....دربارش توضيح بدم؟؟؟ با نظرمو دربارش بگم؟؟؟
گل ها خيلي خوب هستند و بوي خوبي دارند به خصوص گل رز آن هم از نوع سفيدش
جوجو جون مرسي بابت سوالاي فوق العادت....از شوخي هاي من ناراحت نشي يه موقع...مرسي كه اومدي....موفق باشي هميشه
answer
سلام...الان ديگه آره تقريباسلام
خوبی ؟
منو که نمیشناسی، البته یه کم منو دیدی تو سایت
1- زندگی رو واسم تعریف کن، قبلن چطور میدیدی، تفره نرو، حتمن باید بگی
2- جوجه میخوری یا جوجو ؟
3- جوجو رو میشناسی ؟ اگه آره منو تعریف کن
4- چرا نمیشناسمت ؟
5- گل رز سفید
شرمنده عزیزم، نتونستم سوالی بپرسم، چون نمیشناسمتون، دیگه ببخشین !

1- باشه زندگي رو واست تعريف مي كنم

2- جوجه رو ترجيح مي دم

3- جوجو؟

4- نمي دونم....شايد چون رشته هامون با هم فرق مي كنه....شايد شهرامونم باهم فرق مي كنه...و يا حتي شايد من تا حالا نديده باشمت....حالا خودت فكر ببين كدوم گزينه صحيحه

5- خوب يعني چي؟؟؟....دربارش توضيح بدم؟؟؟ با نظرمو دربارش بگم؟؟؟

گل ها خيلي خوب هستند و بوي خوبي دارند به خصوص گل رز آن هم از نوع سفيدش

جوجو جون مرسي بابت سوالاي فوق العادت....از شوخي هاي من ناراحت نشي يه موقع...مرسي كه اومدي....موفق باشي هميشه