خو من دوباره برگشتم تا شریکم یه کم خستگی بگیره ولی تو همچنان باید جواب بدی ......:دی
1- شب یلدا بیشتر روست داری مهمون بیاد یا مهمون باشی؟چرا؟
دوس دارم برم مهمونی..... چون یه فرصت واسه بیرون رفتنه واسه کسی که همیشه تو خونست! یه دلیلشم اینه که اگه مهمون بیاد زیاد میاد مجبورم همش کار کنم :دیییییی
2- شب عید چی؟چرا؟
خب اون موقع فرق نداره زیاد. معمولا مهمون میاد برامون. چون بابای من بزرگتره
3- الان اگه برمیگشتیم به عقب وقتی که میخواستی بیای رو صندلی داغ میمدی یا نه؟
خو نه :دییی الانم که اومدم دوس نداشتم زیاد میدونستم اذیت میکنین :دیییی ولی خو خاطره میشه
4- بهترین فانتزیت تو زندگی چیه؟ تو بچگیت چی بوده؟(چرا اینجوری نگا میکنی یعنی نمیدونی فانتزی یعنی چی؟)
خو.... الانو نمیتونم بگم. بچگیم عروسکم. (نمی دونم درس متوجه شدم یا نه!)
5- کسی بوده که دوست داشتی بیاد تو تایپیک صندلیت شرکت کنه و نیامده؟ و برعکس کسی که نخوای بیای و اومده باشه؟
آره دوس داشتم همه دوستام بیان اگه (تاکید) اگه سوالی دارن که دوس دارن بپرسن بپرسن. نه نبوده:دی البته ناصر هست.... میشه بهش بگی بره؟؟؟ :دییییییی
6- رابطه ات کلا با سوسک چطوریه؟ (اگه خیلی خصوصیه اشگالی نداره نمیخواد توضیح بدی..:دی)
رابطمون خیلی خرابه..... یه بار اومد رو پام..... چنان پشت پایی زدم بهش که از اون روز ندیدمش
بعدشم باهاش گلف بازی کردم. شنیدم از صدای جیغم تارای صوتی و شنوایی و همه رو از دس داده بیچاره!
7- اخلاق کی رو تو باشگاه میپسندی؟
اینم سواله آخه؟؟ ادمین:دی کار به کار کسی نداره :دییییی
پیرجو هم که خیلی با شخصیته....
اگه منتظر بودی بگم کامران عزیز، نچچچچچچچ :دیییییییییی
8- یه کم در مورد شوهر آیندت برامون بگو خصوصیاتش...:دی
تکراریه..... نمیگم که بری بگردی خسته شی:دیییییی
9- دوست داری عروسیت تو چه روزی باشه و چه فصلی؟(الان قتد تو دلت آب شده گفتم عروسی آره؟ بشین درستو بخون خواستگار کجا بوده ها به سر سرمایی..:دی)
مرداد یا اردیبهشت. مهرم خیلی خوبه..... آره آب شد
10- بازی کامپیوتری هم علاقه داری؟ اگه آره کدوم بازی رو تا آخرش رفتی؟
نه بازی نمی کنم :دی ولی بدم نمیاد..... :دی بازی که تا آخر رفتم؟؟؟؟ :دیییییییی بازیای ویندوز
خو اینم از اینا حالا هنوز مونده ....
و در آخر در پیروی از شریکم
آهای پری پری پری آهای پری با مکث لطفا آهای پری پری...:دی