صندلی داغ ؟!
صندلی داغ ؟!
ســـــــــلام
شاید ، باید زودتر از اینها میومدم اینجا؛ اما خب درگیر مسائلی بودم که حضورم رو عملاً ناممکن کرده بود . ببخشید محسن ِ عزیزم. الانم فقط به خاطر تو اومدم .
فکر میکنم به اندازه ی کافی داغت کردن محسن ؛ من دیگه زیاد وقتتو نمی گیرم : )
.
.
.
1- چرا توی تیر ماه به دنیا اومدی ؟ هان ؟
الف ) همینجوری :دی
ب) هوینجوری :دی
ج) تصادفی بوده
د) یا اینکه به این دلیل بوده که ترم بهمن تموم بشه و بری شهرتون و برا کسی شیرینی نخری ؛ هوم ؟
2- اگر مکانیک نمی خوندی ، دلت میخواست توی چه رشته ای ادامه تحصیل بدی ؟ ( البته به جز رشته ی آش و سوپ :دی )
3- نظرت درباره ی پایان ترم ِ بچه های معماری چیه ؟ شب های تحویل پروژه شون؟
4- همیشه این برام سوال بوده که چرا اینقدر پسر خوب و آرومی هستی( آرام در دنیای واقعی نه اینجا ). اصلی ترین شاخصه یا علت ِ این همه آروم بودنت چیه به نظرت ؟ ( خانواده ؟ خدا ؟ شهر محل زندگی ؟ چی ؟ ).
5- فعلا یه ذره از تالار معماری تعریف کن تا سوال بعدی رو بنویسم ؟ :دی
6- راستی دستپختت بهتر شده ؟! اولین مشوق و مربی ِ آشپزی ت کی بوده ؟ ( دمش گرم ، ازت چی ساخت :دی ) .توی یک خط ، درباره ی "خوراک ِ لوبیای مهرانی" برامون حرف بزن .
7- برای بچه های باشگاه تعریف کن که " تفت" چیه ؟از اساتید ِ این رشته دو نفر رو نام ببر ؟ : ))))))
8- سه تا کروکدیل نام ببر که در لباس ِ خرس زندگی میکنن با قلبی به وسعت ِ گنجشک ؟
9- برات چند تا کلمه می نویسم ، اولین احساسی که ازشون داشتی رو در قالب ِ هر چی دلت خواست ، ( متن ، شکلک ، عکس ، شعر و... ) بیان کن :
احسان
صداقت
پدر
زلزله
جاوید و آرش :دی
اینترنت
حاج خانوم
مزدا
میرزا قاسمی
10- تو اصلا میدونی الان مرغ کیلویی چند ؟ اون جوجه های بدبخت رو چیکار کردی ؟ هوم ؟
آهان ؛ نکنه عکس و مدرک میخوای ؛ آره ؟ بیا ، اینم عکس ؛ از دوران طفولیت تا سن بلوغ :

هشدار: ببین محسن ، "تفت" ممنوع . تفره بری ، نرفتیا ! :دی
پ . ن : حرف نداری .
صندلی داغ ؟!
ســـــــــلام
شاید ، باید زودتر از اینها میومدم اینجا؛ اما خب درگیر مسائلی بودم که حضورم رو عملاً ناممکن کرده بود . ببخشید محسن ِ عزیزم. الانم فقط به خاطر تو اومدم .

فکر میکنم به اندازه ی کافی داغت کردن محسن ؛ من دیگه زیاد وقتتو نمی گیرم : )
.
.
.
1- چرا توی تیر ماه به دنیا اومدی ؟ هان ؟
الف ) همینجوری :دی
ب) هوینجوری :دی
ج) تصادفی بوده
د) یا اینکه به این دلیل بوده که ترم بهمن تموم بشه و بری شهرتون و برا کسی شیرینی نخری ؛ هوم ؟

2- اگر مکانیک نمی خوندی ، دلت میخواست توی چه رشته ای ادامه تحصیل بدی ؟ ( البته به جز رشته ی آش و سوپ :دی )
3- نظرت درباره ی پایان ترم ِ بچه های معماری چیه ؟ شب های تحویل پروژه شون؟
4- همیشه این برام سوال بوده که چرا اینقدر پسر خوب و آرومی هستی( آرام در دنیای واقعی نه اینجا ). اصلی ترین شاخصه یا علت ِ این همه آروم بودنت چیه به نظرت ؟ ( خانواده ؟ خدا ؟ شهر محل زندگی ؟ چی ؟ ).
5- فعلا یه ذره از تالار معماری تعریف کن تا سوال بعدی رو بنویسم ؟ :دی
6- راستی دستپختت بهتر شده ؟! اولین مشوق و مربی ِ آشپزی ت کی بوده ؟ ( دمش گرم ، ازت چی ساخت :دی ) .توی یک خط ، درباره ی "خوراک ِ لوبیای مهرانی" برامون حرف بزن .
7- برای بچه های باشگاه تعریف کن که " تفت" چیه ؟از اساتید ِ این رشته دو نفر رو نام ببر ؟ : ))))))
8- سه تا کروکدیل نام ببر که در لباس ِ خرس زندگی میکنن با قلبی به وسعت ِ گنجشک ؟
9- برات چند تا کلمه می نویسم ، اولین احساسی که ازشون داشتی رو در قالب ِ هر چی دلت خواست ، ( متن ، شکلک ، عکس ، شعر و... ) بیان کن :
احسان
صداقت
پدر
زلزله
جاوید و آرش :دی
اینترنت
حاج خانوم
مزدا
میرزا قاسمی
10- تو اصلا میدونی الان مرغ کیلویی چند ؟ اون جوجه های بدبخت رو چیکار کردی ؟ هوم ؟
آهان ؛ نکنه عکس و مدرک میخوای ؛ آره ؟ بیا ، اینم عکس ؛ از دوران طفولیت تا سن بلوغ :

هشدار: ببین محسن ، "تفت" ممنوع . تفره بری ، نرفتیا ! :دی
پ . ن : حرف نداری .