خودمونیم یه پا شاعرما Dسلام ..![]()
سلام
1- موقعی که رفتی خاستگاری،استرس داشتی؟کلا توضیح بده چجوری بود.![]()
عه زرنگی D
2-تا حالا تو یه تجمع واسه اعتراض شرکت کردی؟مثلا سال88..
میخوای آمارمو بدی ؟؟؟
3-معتاد به جیزی هستی؟ منظورم مواد نیست خوب یا بد هر چی؟![]()
به فکر کردن ، خیلی فکر میکنم همه مدله
4-وقتی دیدی گرگه میگ میگ رو خورد چه حسی داشتی؟![]()
هنوز ندیدم
5-فکر کن داری تو خیابون راه میری بعد یهو یه دختر خانم خشکل جلوتو می گیره و بعد از اینکه معذرت می خواد از اینکه وقتتو گرفته بهت میگه مدتهاست دنبالت بوده و خیلی بهت علاقه داره و پیشنهاد ازدواج می ده.تو این لحضه چه حسی داری؟چه جوابی بش می دی؟راستشو بگیا از خانمتم نترس![]()
با یه خداحافظی خوشحالش میکنم
6-اگه خدایی نکرده دیگه پرسپولیس نباشه طرفدار چه تیمی میشی؟بنظرت پرسپولیس امسال چندم میشه؟![]()
هیچ تیمی ... فک کنم جز 4 تا تیم برتر بشه
7-تا حالا پترس شدی؟؟بزرگترین ضربه ای که از پترس بازی خوردی چی بوده؟![]()
خیلی ، به نظرم اصلا نباید پترس بشی چون نهایتش یه تشکر خشک و خالیه
8-فرض کن یه روز تونستی بوگاتی رنسانس بخری با کلی ذوق و شوق میاری خونه و تو کوچه پارکش میکنی و میری تو تا به همه بگی ماشینو آوردی ..بعد از چند دقیقه با ذوق و شوق میای بیرون میبینی شیشه هاش کاملا شکسته و روی بدنه ش هم پر از خط و خش شده و ...داغون شده خلاصه...روش هم با خط درشت نوشته "از طرف باشگاه مهندسان" ...اون لحضه چه حسی داری؟چیکار میکنی؟![]()
![]()
همانند یه آتشفشان میام و باشگاهو نابود میگردانم D
9-اسم 10 تا از دوستاتو که تو باشگاه رابطه ت خیلی باهاشون خوبه بنویس و برا هرکدومشون یه اسم سرخپوستی انتخاب کن ..منم یازدهمی بزار و یه اسمم برا من انتخاب کن ...![]()
یاسین ( یاس منم ) : ابر سیاه -محمد ( اسپارتاکوس ) : ابر سفید - حمید ( hamid-mb ) : عقاب سفید - ابراهیم (طوفان 2013) : ابر تیره - آتیشپاره : رنگین کمان بی رنگ _ فرزانه (fh) : دود بی رنگ _ دکتر مهدیه : درخت دودی - بولوتوث : اسب سرکش - سعید (میوت) : صدای پرتنین - کوروش کبیر : سرمای داغ
10-یه شعر همین الان از خودت بگو که 10 تا بیت داشته باشه..![]()
رو صندلی نشستم / یه وقت نگی که خسته ام
صندلیم داغ شده / شکمم یه نمه چاق شده
فک میکنی میسوزم / نخند به حال و روزم
من منمو تو نیستم / آتشنشان بیستم
کارمو خوب بلدم / دم به تله نمیدم
کارایی کردم آهای / که هی نگم آه و وای
درسته صندلیم داغه / کنار در تو اتاقه
اما خودم خنک خنک / اصلا به حرفم نکن تو شک
طول نکشیده شعرم / ببین یه پا شاعرم
اینم شعری که خواستی / باس جلوش رو پا وایسی
دمای صندلی 84 درجه