سلام به دوست عزیز و هم
پرسپولیسی ..
سلام به تو و همه پرسپولیسیای گل
این هم سری اول سوالات ما ...با صداقت و شهامت و کامل و اینا جواب بدید ..
ok
1- اسم سه تا کتابی که خوندی و خیلی جذاب بوده بگو مام بخونیم ..
کلا 1 رمان خوندم که اسمشم یادم رفته 
اما خوندن این کتابهارو پیشنهاد میکنم:
1- رکوردهای گینس
2- بوستان سعدی
3- شاهنامه
2- چرا دنبال مشخصات ماشین بوگاتی رنسانس بودی؟میخوای بخری؟ اگه خریدی یه بوق هم برا ما میزنی؟
چون تکه و هیچ ماشینی رو دستش نیست
اگه خدا بخواد میخرم
2 تا بوق میزنم
3-تا حالا شده که با کسی دعوا کنی یا درگیر بشی ؟ زدی یا خوردی ؟اگه شده کامل توضیح بده از اول ..تو یه انشا نیم صفحه ای..
خیلی خیلی زیاد
آدم زورگو و شری نیستم اما زیر بار حرف زور نمیرم
تو همشونم زدم جز 1 مورد که خیلی بچه سن بودم حدود
کدومش بگم آخه 
آهان :
یه سری تو باشگاه داشتم رو میز پرس تمرین میکردم یکی از گنده ها نمیدونست اومد وزنه هارو خالی کنه گفتم دارم تمرین میکنم با یه لحن تند گفت باشه.
تا من تمرین بکنم هی زر زد آخرش گفتم اینجا زر زر نکن اینقد جات خالی یکی زد زیر گوشم منم که منتظر مشتو کشیدم به سر و صورتش تا خورد زدم داداشش از اونور اومد کمرمو گرفت ولی اسکل هیچ کاری نکرد منم تعجب کردم یه نگاه به خودش کردم یه نگاه به داداشش شروع کردم 2 تا به داداشه میزدم یکی به این اینم یکی به من میزد تا صاحب باشگاه و رفیقام اومدن ، نذاشتم بریزن سرشون این یارو هم واسش سنگین بود که از من که کوچیکتر بودم ( سنی ) کتک خورده اومد به بهونه حرف زدن یکی زد زیر گوشم تا دوباره خواستم برم بزنمش صاحب باشگاه که رفیق 6 بود حولم داد اونور طوری این یارو رو زد طوری زدش که سگ تاحالا نخورده بعد نیم ساعتم داداش کوچیکه که حسابی خورده بود اومد عذر خواهی کرد گف نمیدونستم چی شده فقط دیدم داری بی احترامی میکنی ( منظورش کتک زدن داداشش بود ) منم اومدم.
من که میدونم از تعداد رفقا و سایز گردن و بازوشون ترسیدی ولی گفتم بی خیال من که نخوردم تو هم میبخشم
این بود انشای من چند شدم ؟؟؟"؟
4-با چقدر پول راضی میشی یکیو بکشی ؟
دوست داری اون شخص کی باشه؟
با هیچی اما کسی بخواد زندگیمو بهم بریزه میکشمش
5-اگه مجبور باشی از همین باشگاه یکی رو انتخاب کنی که حتما باید بکشیش کیو انتخاب میکنی ؟ مجبوریاا..خداییش راستشو بگیا اون شخص هم قول میده ناراحت نشه..
یکی هست بدجور عوضیه یه سری باهاش حرفم شد اسمشو نمیگم چون نباید بگم
6-سه تا از قشنگ ترین فیلمایی که دیدی رو بگو مام ببینیم..
آ
هان فیلم زیاد دیدم جدیداشو میگم که ببینی
شکست ناپذیر 3
بیمصرفهای1
اونجر2
7-تا حالا شده خفن گول بخوری از کسی؟چی بوده؟
نه
8-تو دانشگاه بوده کسی که سر کلاسای درس خیلی لجتو دراره ؟ مثلا کسی که تا دهنشو باز کرده گفتی ای بابا باز این ؟
کی بوده و چرا ؟با ذکر کامل مشخصات و اینا..
آها یه دوستی داشتیم دوران کاردانی نه اینکه من بگم همه تا این دهنشو باز میکردن میگفتن باز حرف زد یاساکت باش ، اسمش حامد بود خیلی چاق بود ازمن قدش کوتاهتر بود ، هی ادعا میکرد ، ما فیزیک پیش میخوندیم برمیگشتمیگفت با این فرمول موشک هوا کنن چرا استفاده نمیکنن ازاین ... 
9-اگه الان بهت بگن که میتونی به گذشته برگردی که جلوی یه اتفاق رو بگیری دوست داری به چه زمانی برگردی ؟ اون اتفاق چی بوده؟
اینو گفتم
ولی خوب یه کار دیگه
برمیگشتم به گذشته و جلوییه وصلتو میگرفتم
10-سه تا آهنگم بگو که دیگه دسته خالی برنگردیم ..اگه تونستی لینک هم بزار دانلود کنیم ...
آلبوم جدید شادمهر
آلبوم جدید ابی
آهنگ تقاص محسن یگانه
مرسی که وقت گذاشتی ...
مرسی که شرکت کردی