چقدر بد شد! رضا یه کاری اش می کردی دیگه! اینطوری همه میریزن تو.کلیه تایپیک های صندلی داغ بچه ها چه قبلا و از این به بعد به علت اینکه در تالارهای فنی مهندسی اجازه زدن این تایپیک ها را نمی دهند به اینجا منتقل شد
لینک تالارها به مدت 1 هفته در تالار مهندسی مواد باقی می ماند
اگه کسی میخواد صندلی داغ داشته باشه به زینب بگه تا تایپیکش زده بشه سپس انتقالش میدم و فقط لینکش برای فهمیدن دوستان در تالار مهندسی مواد باقی می مونه و جواب ها رو اینجا باید بده
موفق باشید
موفق باشید
چقدر بد شد! رضا یه کاری اش می کردی دیگه! اینطوری همه میریزن تو.
سلام میگم کسی هست که شکل دادان رو این ترم گرفته
من تو اون تاپیک صندلی داغ نمیام بیخیال من بشید ...
فکر کنم چون اونجاست میگه. درسته امیر؟واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خودت اعلام امادگی کردی ..
فکر کنم چون اونجاست میگه. درسته امیر؟
بله چون اونجاست میگم نه
اره هر کی به هر کی میشه .... مصطفی راس میگه ... یه کاریش می کردی .. به دیگران چه تو تالارمون چه تاپیکی می زنیم .. این تاپیک مخصوص بچه های تالار خودمونه ..
فکر کنم چون اونجاست میگه. درسته امیر؟
منم اصلا دوس ندارم اونجا باشه .. اگه مدیر این تالار رضاست به بقیه چه که ما این تالار چی کار می کنیم ..
حالا نیگا چه نازی میکنه ... خودت به رضا بوگو حلش میکنه ... منتقلش می کنیم اینور دوباره ..
نه زینب جان هر کی به هر کی نیمشه .
کسی که نشناسه طرفو نمیاد شرکت کنه تو صندلی داغ
بعدم میشه جلوی تاپیک زد مخصوص بچه ها ی مواد
هزار تا راه داره.
این تالار علمیه جای جنگولک نیستش :دی
برای صندلی داغ تالار مخصوص داریم منم تا جایی که بتونم کمک میکنم که بابه میلتون باشه .
ناز نکنین حالا :دی
بالا توضیح دادم .ربط داره . وقتی چیزی تو جایی تعریف شده بودنش جای دیگه معنی نداره .
خوب همن بیام تاپیکای عمرانو اینجا بزنم
یا اینجا تسته روانشناسی و ازدواج بزارم ؟
جک بزارم ؟
بلی نظر منم اینه که ناز نفرمایند
البته این اقا رضای شمام خیلی باحال تشریف دارن ...نه به اون موقعی که ما داشتیم خودمونو میکشتیم منتقل کنیم میگفت نه ..نه حالا که من گفتم باشه اشکال نداره فعلا.... منتقل کرده :دی
گرچه حالا که منتقل شد دیگه اینجا نزنید لطفا
ممنون
بالا توضیح دادم .ربط داره . وقتی چیزی تو جایی تعریف شده بودنش جای دیگه معنی نداره .
خوب همن بیام تاپیکای عمرانو اینجا بزنم
یا اینجا تسته روانشناسی و ازدواج بزارم ؟
جک بزارم ؟
البته این اقا رضای شمام خیلی باحال تشریف دارن ...نه به اون موقعی که ما داشتیم خودمونو میکشتیم منتقل کنیم میگفت نه ..نه حالا که من گفتم باشه اشکال نداره فعلا.... منتقل کرده :دی
ممنون
وآلا این یه تاپیک داخلی بود و چند دوره ازش گذشته و الان برای بچه ها اتفاقا قشنگ تعریف شده است.
حالا زیرآب مدیر ما رو تو تالار خودش می زنید؟!![]()
ممنون
اصلاً این جور نیست زینب
من به امیر حق میدم
داشتیم اقا حمید؟؟؟؟
کی بود تو پیغام خصوصی کشت منو هی بهش گفتم نه
کی بود تو پروفایل هی گیر داد؟؟؟
بعدم کی گذاشتی من اینجا بزارم. ارفاقی که کردی این بود که گفتی اینا رو که گذاشتی بیخیال دیگه نزن
منم از سر لج باهات صندلی داغ متالورژیسم رو زدم
اصلا حالا که اینجور شد تایپیکو همین جا میزنیم. بعد که وقتش تموم شد منتقلش می کنم![]()
ممنون
داشتیم اقا حمید؟؟؟؟
کی بود تو پیغام خصوصی کشت منو هی بهش گفتم نه
کی بود تو پروفایل هی گیر داد؟؟؟
بعدم کی گذاشتی من اینجا بزارم. ارفاقی که کردی این بود که گفتی اینا رو که گذاشتی بیخیال دیگه نزن
منم از سر لج باهات صندلی داغ متالورژیسم رو زدم
اصلا حالا که اینجور شد تایپیکو همین جا میزنیم. بعد که وقتش تموم شد منتقلش می کنم![]()
مرسی مدیر منعطف...د
خب منم همین ومیگم
تا اون موقعی که بلا نسبت ما داشتیم خودمونو ..... میکردیم که بفرستی نمیفرستادی وقتی ما راضی شدیم فرستادی ؟:دی
نه راستش دیدم بهتره اصلا همینجا باشه البته کسایی که تو قسمت ازاد و عکس هستن رو نه همونجا تو تالار زنگه تفریح بزنین ول بقیه هر جور صلاحه
قربونت [/B]
اهان فهمیدم
بزارین یه شاخص داشته باشه
هر کی امتیازش بالای 1500 بود یا پستاش بالای 4000 تا صندلی داغش بیاد تو زنگ تفریح
فک کنم منصفان هباشه
خوبه ؟!!
اهان فهمیدم
بزارین یه شاخص داشته باشه
هر کی امتیازش بالای 1500 بود یا پستاش بالای 4000 تا صندلی داغش بیاد تو زنگ تفریح
فک کنم منصفان هباشه
خوبه ؟!!
حالا دیگه کلاس نزار
پاشو برو خونتون
:دی
مرسی مدیر منعطف...![]()
امتیاز بالای 1500 ؟
قربونت اینجا همه امتیازاشون بالای 1500
اخه کسی که اون شرایطو داشتهه باشه دیگه حتما تو قسمتای دیگم فعالیت داره دیگه میاد تو حوضه ی من :دی
جوضت ماهی هم داره؟
اخه کسی که اون شرایطو داشتهه باشه دیگه حتما تو قسمتای دیگم فعالیت داره دیگه میاد تو حوضه ی من :دی
جوضت ماهی هم داره؟
اونش وقتی بشینه رو صندلی داغ مشخص میشه ماهیه یا کوسه یا نهنگ یا ... :دی
حوزه ؟...هوزه ؟...حوظه ؟...هوظه ؟....هوذه ؟...حوذه ؟..."دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دیدار حضوری اعضای تالار مواد در نمایشگاه کتاب | مهندسی مواد و متالورژی | 181 | |
M | معرفی اعضای تالار..... | مهندسی مواد و متالورژی | 1157 |