من فارغ التحصیل این رشتم ولی تو آگهی های شرکت ها این رشته با حسابداری هیچ فرقی نمیکنه..مثلا نوشته آشنا به word.excel آخه واقعا این رشته مهندسیه..من اگر برگردم به عقب عمرا 4سال عمرمو پای چیزی بزارم که آخرش اینجوری بشه..خودتون قضاوت کنید!!!
کنترل کیفیت,کنترل پروژه...خیلی کار ها میشه کرد..تضمین کیفیت...مدیریت فروش... واقعا شما توی 4 سال علایقتونو نشناختین!!!
من فارغ التحصیل این رشتم ولی تو آگهی های شرکت ها این رشته با حسابداری هیچ فرقی نمیکنه..مثلا نوشته آشنا به word.excel آخه واقعا این رشته مهندسیه..من اگر برگردم به عقب عمرا 4سال عمرمو پای چیزی بزارم که آخرش اینجوری بشه..خودتون قضاوت کنید!!!
کدوم بازار کار؟؟؟؟همش کشکه منم گول همین حرفا رو خوردم دیگه...
کدوم بازار کار؟؟؟؟همش کشکه منم گول همین حرفا رو خوردم دیگه...
موافقم آقا![]()
باد بادک درست کنید ,هوا کنیدبالاخره از همشهري هاي ما هم تو اين تالار خبري شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش اومدي كاكو
تو شيراز متاسفانه واسه رشته ي ما كار كم هست مگه اينكه پارتي داشته باشي(البته اونو كه بايد تو تموم ايران داشته باشي)،هر چي هم آگهي ميدن تو روزنامه مربوط به كار تو جنوبه مخصوصا" تو زمينه ي كنترل پروژه،حالا باز پسرا ميتونن برن جنوب ما دخترا چيكار كنيم؟؟؟؟
فعلا که شما دخترا همه کارارو دارید انجام میدید ما هم سماق میمکیم..من خودم چندجا مصاحبه قبول شدم ولی بعدا یارو ترجیح داد از جنس ظریف با معدل 11 استفاده کنه.باور کن که وضع دخترا بهتره حقوق کمتر-کار بیشتر-و!!!!![]()
محمد در هییت جدید...صنایع که بازار کار خوبی توی رشته های مهندسی داره
در ضمن
موردی که گفتید هم طراز با حسابداری فکر نمی کنم این طور باشه
من خودم مدیریت صنعتی می خونم
زمانی که آگهی های استخدام مدیریتی و مثلا در بانکها می خونم اعلام شده مدیریت کلیه ی گرایشها به غیر از صنعتی
خب این نشون دهنده ی تفاوت این گرایش با بقیه ی مدیریت هاست
حالا شماها صنایع می خونید و تفاوت بیشتر هم نسبت به صنعتی میشه
صنعتی 90 واحد مشترک با صنایع داره
حالا فکر کنم متوجه تفاوتش با حسابداری و .........بشید.
چه خبره اينجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من در جواب دوستمون كه فرمودند تو نيازمنديهاي تهران و اصفهان در رابطه با رشتمون زياد آگهي دادن گفتم كه تو شيراز كمتر هست،ولي حرف همگي رو قبول دارم.
در ضمن من خودم از ترم 4 كار ميكنم،البته در رابطه با صنايع نيست ولي چون علاقه به كار كردن داشتم با استفاده از يكي از درسايي كه تو uni پاس كرده بودم رفتم سر كار اونم چي نقشه كشي صنعتي 2!،الانم شدم طراح تاسيسات،البته نه با معدل 11 جناب ali-ah62.
بهر حال حرف همگي درسته،اگه كسي بخواد كار كنه،كار هست و جوينده يابندست.
تمام صحبت من هم بيشتر مربوط به مقايسه با تهران و اصفهان بود نه چيز ديگه.
با سپاس از همگي![]()
فعلا که شما دخترا همه کارارو دارید انجام میدید ما هم سماق میمکیم..من خودم چندجا مصاحبه قبول شدم ولی بعدا یارو ترجیح داد از جنس ظریف با معدل 11 استفاده کنه.باور کن که وضع دخترا بهتره حقوق کمتر-کار بیشتر-و!!!!![]()
چه خبره اينجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من در جواب دوستمون كه فرمودند تو نيازمنديهاي تهران و اصفهان در رابطه با رشتمون زياد آگهي دادن گفتم كه تو شيراز كمتر هست،ولي حرف همگي رو قبول دارم.
در ضمن من خودم از ترم 4 كار ميكنم،البته در رابطه با صنايع نيست ولي چون علاقه به كار كردن داشتم با استفاده از يكي از درسايي كه تو uni پاس كرده بودم رفتم سر كار اونم چي نقشه كشي صنعتي 2!،الانم شدم طراح تاسيسات،البته نه با معدل 11 جناب ali-ah62.
بهر حال حرف همگي درسته،اگه كسي بخواد كار كنه،كار هست و جوينده يابندست.
تمام صحبت من هم بيشتر مربوط به مقايسه با تهران و اصفهان بود نه چيز ديگه.
با سپاس از همگي![]()
حالا دعوانکنید فشارتون میره بالا..مملکت مهندس فشارخونی نمیخواد
اوه ترم 4 خیلی خوبه...ولی چیزی که هیچ وقت نتونستم بفهمم نقشه کشی صنعتی اونم 2 بوده...همیشه از کارهای طراحی و شماتیکی بیزار بودم.
خوب منم از ترم 4 رفتم سر کار با درسی که هنوز پاس نکرده بودم(ارزیابی کار و زمان) اینم گفتم اقایون به خودشون امیدوار بشن...
معدل چه 11 چه 20 عرضه مهه...جانان من..عرضه....روابط عمومی...زبون...صداقت..رفاقت... شهامت...
برای شادی روح دمینگ صلواتی ختم کنید و ختم جلسه رو اعلام میکنم.
موافقم آقا![]()
مهندس سلام...مهندسين پر توقع و پر مدعا سلام
بابا چرا به شما داره بر مي خوره. ما كه چند ساله كه داريم كار مي كنيم هنوز كه هنوزه با وجود چند نفر مهندسين عزيزي كه مي شناسيم در نرم افزار اكسل مشكل داريم. شما كه بهتون بر مي خوره ازتون مي پرسن اكسل بلدين يا نه به خاطر اينه كه نمي دونين اين نرم افزار آفيس چقدر داره بدرد مهندسين داناي صنايع مي خوره.
شما اگه اينقدر به علم خودتون مي نازين اگه مردين برين توي همون شركتها و ثابت كنين ارزش شما بيشتر از اينهاست ولي من مطمئنم كه كم مياريد. آخه دارم مي بينم مهندسين صنايعي كه ميان توي شركتها و آبروي همه رو ميبرن.
يا حق
مهندس سلام...
من یکی که هنوز متوجه نشدم اکسل کجای کارم به درد میخوره...
اخه تضمین کیفیت...اممم خودت میدونی که
اميرAmir جان
اين حرف از تو بعيده ، تو بگو با Excel چه كار نميشه كرد
در عين سادگي و خيلي كاربردي و عملياتيه ، بشرطي كه بتوني ازش كار بكشي و خلاقيت داشته باشي
من يكي كه هر كاري بخام انجام بدم اول ميرم سراغ Excel
سلام
شما EXCEL ميخونيد ما بايد ICDL رو بخونيم نميدونم جريان اين درسا تو رشته ما چيه درسته
خيلي كاربردين اما چه ربطي به رشته ما داره؟!
موفق باشيد![]()
ربطش بر ميگرده به هنري كه يه مهندس صنايع در استفاده از منابع براي بهبود فرآيندها ، فعاليت ها و . . . داره
اگه بخايم اينطوري فكر كنيم كه پس كاربرد همه منابع را زير سئوال برديم ، بعدشم هر مهندسي با يد ببينه از چي تو شرايطي كه هست بهتر ميشه استفاده كرد شايد شرايط يه جايي شما را مجاب به استفاده از سيستم هاي دستي كرد معلوم نيست كسي نگفته همه جا بايد از نرم افزار استفاده كرد بسته به شرايط و امكانات و توانايي ها داره
به نظر شما مهندسي كه office پيش پا افتاده رو بلد نباشه ( كه ديگه اين روزا بچه مدرسه اي ها هم بلدن) چي كار ميخاد بكنه ، البته خيلي از دانشجو ها هم هستند كه اساتيد را ميخورن تو نرم افزار ها ، ولي آخرش بايد سركلاس بشينن و از اون درس نمره قبولي بگيرن
مگه اينكه با استاد توافق كنن و خيلي هنر كنن سر كلاس نيان ، آخر ترم بيان امتحان بدن
میشه یه سری اطلاعات راجع به این رشته به من بدین؟
شاید منم یه روز هم رشته ایتون شدم
اخه یکم راجع بهش می دونم و فکر می کنم ارزش وقت گذاشتنو داشته باشه![]()