صدور فتوای خانم کارگردان برای رابطه دختر و پسر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mim.shimi

کاربر فعال
اگر مسئولین و دولت بر اساس دین رهایی بخش اسلام برای این معضل بزرگ یعنی ازدواج جوانها چاره ای می اندیشیدند و بعضی بلند پایه گان حق ما جوانان را از بین نمیبردند این افراد رذل و پست جرات توهین به اسلام عزیز را اونهم در اوج دین ستیزی دنیای امروز ،در ایران اسلامی نداشتند و اینگونه خداوند و دین رهاننده ی اسلام خوار و منزوی نمیشد.
و اما به نیچه و نیچه پرستان هم میگویم که دنیا جز بازی و سرگرمی چیز دیگری نیست و آن خدایی که در اعماق تاریکی زمین و زیر خروارها خاک دانه را شکافت که جنابعالی آنرا میخوری و شعار میدهی و همان خدایی که جنابعالی و نیچه و... را در رحم مادران که دست احدی بدان نمیرسید پروراند و سالم بیرون آورد چگونه خواهد مرد در حالی که خود زنده میکند و زندگی میبخشد.
خواهش میکنم جواب مرا با کلمات کلیشه ای ندهید
الحمد لله و توکلت علی الحی الذی لا یموت

الحمد جان مثل انسان نظر بده ...
اول اینکه واضح صحبت کن...
دوم اینکه منظورت از این افراد رذل و پست دقیقا با چه کسایی هستی....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر مدافع اسلام یکی مثل شما باشه دیگه این دین هیچ نیازی به دشمن نداره.......
ولی در مورد نیچه شما کلاه خودتو سفت بچسب که باد نبره.
در آخر هم شما الحمد جان سعی و کوشش کن که گول این دنیای سرگرم کننده رو نخوری ...........:w12::w15:

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره.از حرفم مطمئنم.ببین اقای عزیز خدا در کنار کشش به جنس مخالف یه موردی رو خیلی تحسین کرده غلبه بر هوای نفس. من کشش به جنس مخالف رو انکار نمی کنم.ولی میگم ما انسانیم و بواسطه انسان بودنمون خدا غلبه بر هوای نفس رو هم گذاشته.
خب خدا رو شکر، حالا نظرتون در مورد اکثریت چیه؟

شما این آمار 99 درصد رو از کجا آوردین؟!!!یعنی این قد سخته که به آدما سوای از جنسیتشون یک نگاه انسانی داشت.!
99 درصد منظور اکثریت بود نه حالا بخام امار دقیق بدم، یعنی شما منکر این هستید که اکثر افراد در برخورد با جنس مخالفشون صبر، تحمل، احترام، ادب و لطافت بیشتری به خرج میدن؟

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خدا رو شکر، حالا نظرتون در مورد اکثریت چیه؟

99 درصد منظور اکثریت بود نه حالا بخام امار دقیق بدم، یعنی شما منکر این هستید که اکثر افراد در برخورد با جنس مخالفشون صبر، تحمل، احترام، ادب و لطافت بیشتری به خرج میدن؟
این قضیه صبر و تحمل یه قضیه دیگه ست.ما بحثمون سر دوستی سالمه.یه عده از دوستان اومدن گفتن صیغه کنید.من میگم زن و مرد جدای از جنسیتشون باید با هم در رابطه باشن تا بتونن از نظرات هم استفاده کنن.اگه هم کششی وجود داره بخاطر انسان بودنمون و شعوری که خدا بهمون داده میتونیم اون رو کنترل کنیم .بلا نسبت حیوون که نیستیم که بگیم چون غریزه وجود داره شعاع 30 کیلومتری جنس مخالف نریم.حرف من همینه.....

Sarp

مدیر بازنشسته
اره.از حرفم مطمئنم.ببین اقای عزیز خدا در کنار کشش به جنس مخالف یه موردی رو خیلی تحسین کرده غلبه بر هوای نفس. من کشش به جنس مخالف رو انکار نمی کنم.ولی میگم ما انسانیم و بواسطه انسان بودنمون خدا غلبه بر هوای نفس رو هم گذاشته.
صفا خانوم عزیز این تکه قرمز رو حداقل تو 50 تا تایپیک که درباره همین موارد بحث میشد پرسیده ام
ولی تا حالا احدالناسی جواب نداده

فکر کنم بعضیها ، غرایز جنسیشون اجازه بروز همچین فکر و حسی رو نمیده بهشون (مقابله با هوای نفس)

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفا خانوم عزیز این تکه قرمز رو حداقل تو 50 تا تایپیک که درباره همین موارد بحث میشد پرسیده ام
ولی تا حالا احدالناسی جواب نداده

فکر کنم بعضیها ، غرایز جنسیشون اجازه بروز همچین فکر و حسی رو نمیده بهشون (مقابله با هوای نفس)

مرسی آقا بابک....حرف خیلی قشنگی زدی .

انسان غریزه داره ولی آیا اونقدر زیاده که هر آنی فواران بکنه ؟
آیا اونقدر کنترل بر خودمون نداریم بهش غلبه بکنیم.

دوستانی که حدیث نقل میکنید آیه قران نقل می کنید :

حضرت مولااميرالومنين علي عليه السلام مي‌فرمايد: اِغْلِبِ الشَّهْوَة تكْمُل لَكَ الْحِكْمَ ة ،
اگر توفيق غلبة بر هواي نفس بر كسی
حاصل شده حكمت او رو به تكامل مي‌گذارد و در مسير حكمت حركت خواهد كرد.

• Like
واکنش ها: Sarp

محسن جعفر

عضو جدید
مرسی آقا بابک....حرف خیلی قشنگی زدی .

انسان غریزه داره ولی آیا اونقدر زیاده که هر آنی فواران بکنه ؟
آیا اونقدر کنترل بر خودمون نداریم بهش غلبه بکنیم.

دوستانی که حدیث نقل میکنید آیه قران نقل می کنید :

حضرت مولااميرالومنين علي عليه السلام مي‌فرمايد: اِغْلِبِ الشَّهْوَة تكْمُل لَكَ الْحِكْمَ ة ،
اگر توفيق غلبة بر هواي نفس بر كسی
حاصل شده حكمت او رو به تكامل مي‌گذارد و در مسير حكمت حركت خواهد كرد.
پس چرا همین حضرت علی (ع) به زنهای جوون سلام هم نمیدادند؟

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
صیغه محرمیت نیاز به ثبت قانونی نداره...دو نفر خودشونم می تونند بخونند ....اون وقت تمام عیب و گناه فقط به واسطه چند کلمه عربی از بین میره...فرقی این که یه پسر بره با چند تا دختر دوست شه یا بره صیغه بخونه چیه؟
فقط تو وجود مهریه!!!!

مشکل شما اینجاست که فکر می کنید ثبت قانونی یعنی ثبت و مهر شرعی !!!!!!!!!!!!!!!

نه عزیز جان ثبت قانونی تابع قوانین کشور هستش

من متن رساله رو گذاشتم چیزی به اسم صیغه ی محرمیت که شما داری روش تاکید می کنی نداریم

صیغه یعنی عقد موقت که می تونه زن مهریه براش نگیره و با خوندش زن و مرد برای هم محرم میشن واضحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

anjam.vazife

عضو جدید
صیغه رو شرع قبول داره، عرف قبول نداره. دوست پسر-دختری رو عرف قبول داره، شرع قبول نداره. خلاصه که نه شرعمون عرفیـه، نه عرفمون شرعی؛ !!!!

Savalancivil

کاربر بیش فعال
متاسفانه سیاسته این مملکت جوری شد که همه رابطه های دختر و پسر رو از ترسه مامور و دیدنه فکو فامیل تو خیابون به خونه ها کشوند که حالا داریم این فجایع فرهنگی که یکیشم ازدواج نکردنه جووناست و درنتیجه فساد و فحشا رو می بینم....
شرمسارم از مسلمان بودنم......
من کاملا با حرفهای شما موافقم به جر این قسمت آخر
نباید به مسلمان بودنتون شرمسار باشین
این نظامی که ما داریم اسلام واقعی نیست ، بیشتر اسم اونو یدک میکشه
اسلام هیچ وقت کارهایی رو که باعث عقده ای شدن جوون ها میشه رو ترویج نمیکنه

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
صیغه رو شرع قبول داره، عرف قبول نداره. دوست پسر-دختری رو عرف قبول داره، شرع قبول نداره. خلاصه که نه شرعمون عرفیـه، نه عرفمون شرعی؛ !!!!

شرع قرار نیست عرفی باشه!!!!!!!!!!!!!

این عرف هستش که باید خط مشی خودش رو از شرع بگیره

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرفمون هم که شرعی نیست!!!هست؟؟

عرف رو کی میسازه ما مردم !!!!!!!!

در ضمن من نگفتم که عرف ما شرعی هم هست !!!!!!!!!!!

متاسفانه امروز عرف ما داره به سمت و سوی فرهنگ غرب تمایل پیدا می کنه و نمونه ی بارزش نحوه پوشش مبتذل جوانان علی الخصوص دختران !!!!!!!!!!!! که خود زمینه ساز انواع فساد است

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل شما اینجاست که فکر می کنید ثبت قانونی یعنی ثبت و مهر شرعی !!!!!!!!!!!!!!!

نه عزیز جان ثبت قانونی تابع قوانین کشور هستش

من متن رساله رو گذاشتم چیزی به اسم صیغه ی محرمیت که شما داری روش تاکید می کنی نداریم

صیغه یعنی عقد موقت که می تونه زن مهریه براش نگیره و با خوندش زن و مرد برای هم محرم میشن واضحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همچین فکری نکردم....!!!!!!!!!!نظرم اینه که وقتی ثبت قانونی نمیشه ، عواقبش فرقی با یه رابطه آزاد نداره...حالا بعدا طرف بگه صیغه خوندیم یا نخوندیم نه شاهدی نه سندی..!بعدا هم باید هم باید دید چه دلیلی برای ایجاد ارتباط وجود داره ...در واقع دنبال چه چیزی هستن...اگر صرفا جهت شناخت ،تبادل نظر ،همفکریه نیازی به محرمیت نداره... برای افراد سالم و معتقدی که حریم ها را حفظ می کنند با این شرایط بالا بهتره چراغ سبزی به اسم صیغه محرمیت نباشه.

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همچین فکری نکردم....!!!!!!!!!!نظرم اینه که وقتی ثبت قانونی نمیشه ، عواقبش فرقی با یه رابطه آزاد نداره...حالا بعدا طرف بگه صیغه خوندیم یا نخوندیم نه شاهدی نه سندی..!بعدا هم باید هم باید دید چه دلیلی برای ایجاد ارتباط وجود داره ...در واقع دنبال چه چیزی هستن...اگر صرفا جهت شناخت ،تبادل نظر ،همفکریه نیازی به محرمیت نداره... برای افراد سالم و معتقدی که حریم ها را حفظ می کنند با این شرایط بالا بهتره چراغ سبزی به اسم صیغه محرمیت نباشه.

اینکه شما از صیغه با عنوان چراغ سبز یاد می کنید جای بحث داره!!!!!!!!!

اما همون طور که دوستمون در بالا اشاره کرد از حضرت علی اون سخن رو خوب حتما خدا یه مصلحتی دیده که این راه رو پیش پای انسان ها گذاشته

anjam.vazife

عضو جدید
عرف رو کی میسازه ما مردم !!!!!!!!

در ضمن من نگفتم که عرف ما شرعی هم هست !!!!!!!!!!!

متاسفانه امروز عرف ما داره به سمت و سوی فرهنگ غرب تمایل پیدا می کنه و نمونه ی بارزش نحوه پوشش مبتذل جوانان علی الخصوص دختران !!!!!!!!!!!! که خود زمینه ساز انواع فساد است
اگه حجاب میزان فساد رو نشون میده کشور با حجاب تر از ما هم هست - عرفمون اگه به طرف غرب میره لابد کمبودی احساس کردن که دارن میره بطرف غرب مثل فرار مغز ها میمونه
مثلا بیاییم بگیم مغزامون دارن فرار میکنن چیکار کینیم ؟؟؟ آهان بیاییم بگیم بیا تو دانشگاه تهران بخون که دیگه مثلا تو ایران سره خب میاریمش باز طرف احساس میکنه امکانات نیست کمه مثل کسایی که تو ناسا کار میکنن و ایرانی هستم بیاییم بگیم آقا بیا همه چیز میدیم بهت ایران کار کن حتی اگه ناسا حقوق نده بهش طرف باز اونجا میمونه!!!

محسن جعفر

عضو جدید
اگه حجاب میزان فساد رو نشون میده کشور با حجاب تر از ما هم هست - عرفمون اگه به طرف غرب میره لابد کمبودی احساس کردن که دارن میره بطرف غرب مثل فرار مغز ها میمونه
مثلا بیاییم بگیم مغزامون دارن فرار میکنن چیکار کینیم ؟؟؟ آهان بیاییم بگیم بیا تو دانشگاه تهران بخون که دیگه مثلا تو ایران سره خب میاریمش باز طرف احساس میکنه امکانات نیست کمه مثل کسایی که تو ناسا کار میکنن و ایرانی هستم بیاییم بگیم آقا بیا همه چیز میدیم بهت ایران کار کن حتی اگه ناسا حقوق نده بهش طرف باز اونجا میمونه!!!
اینکه افراد جامعه کمبود احساس میکنند یا احساس کمبود میکنند دلیل بر این نیست که اسلام کمبود داره بلکه اسلام به طور کامل و درست معرفی نشده اصل کاری درسته راه اشتباهه که اون هم فقط گردن امروزی ها نیست ریشه در قدیم الایام داره به خاطر همینه که رهبر انقلاب میگه (ما به سمت اسلام در حرکتیم) نمیگه به مقصد رسیدیم خیلی فرقشه........

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولاً عرف مگه همش حجاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوماً ژاپن تو جنگ جهانی دوم با خاک یکسان شد چرا الان ابرقدرت تکنلوژی دنیاست چون مردم همه با هم سختی ها رو تحمل کردند فارغ از بحث مادی تا کشورشون رو بسازند ولی ما مردم ایران متاسفانه نه تنها ارق ملی نداریم بلکه برای مادیت کار می کنیم و هر روز دنبال اینیم که جه جوری سر هم کلاه بذاریم

استاد سر دانشجو دانشجو سر استاد مدیر سر کارمند کارمند سر ارباب رجوع بقال سر خریدار و ........

پس هرچی هست از خودمون

گاما

عضو جدید
این مطلب و مطالب دیگه این همه درگیری نداره
دوستان عزیز هر دینی قاعده ها و قوانینی داره که اگر رعایتشون نکنی دیگه توی اون دین نیستی
مثل نماز ، روزه ، اعتقاد به خدا و پیامبر اسلام و ...
شما نمی تونین بگین من خدا رو قبول ندارم اما مسلمون هستم و از این دست مسائل
مشکلی که در جامعه ما وجود داره اینه که اغلب خودشون رو شیعه 12 امامی می دونن ولی برای خودشون قانون اسلام می نویسن درست مثل قوانین راهنمایی و رانندگی می مونه
همه میگن راننده ایم ولی در عمل هیچ قانونی رو درست اجرا نمی کنن
از طرفی می ترسن بگن من مسلمون نیستم ، من راننده نیستم و ...
این مسخره است
دوستان عزیز بهترن کار اینه که با خودتون رو راست باشید یا رومی روم یا زنگی زنگ
بررسی کنید و ببینید دینی که اسما بهش اعتقاد دارین چی گفته و شما چقدر اون رو عمل میکنید اگر عمل نمی کنید یا شروع کنید به عمل کردن بهش یا برید دنبال یک روش و فکر و دین دیگه
به همین سادگی اینهمه عذاب برای تغییر دینی که مشخصا چیزی رو گفته هم به خودتون ندین
این مطلبی که گفتم مربوط به همه دوستانه چه اونها که می خوان اسلام رو طبق نظر خودشون تغییر بدن چه اونها که دارن از اسلام ( ظاهرا ) دفاع می کنن اونها هم باید یه نگاهی به زندگی خودشون بندازن و ببینن چقدر از احکام اسلام رو انجام می دن و کجاها رو زیر سبیلی رد می کنن

• Like
واکنش ها: Sarp

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نشد.........اصلا مثالت با موضوع بحث فرق داره ................من جواب می خوام که قانعم کنه........... آیا صیغه مثلا وابستگی که ممکنه به وجود بیاد رو از بین می بره ؟ ...................آیا صیغه باعث نمیشه کسی که متاهله زندگیش خراب بشه ؟ ................. ببینم من سوالی میپرسم که شاید چند باری بچه ها گفته باشن ............مگه همه دوستی ها برای برقراری رابطه ج.ن.س.ی.ه ؟

من هنوز جواب این سوالمو نگرفتم...........................

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من هنوز جواب این سوالمو نگرفتم...........................
سلام سمیرا جان-(فکر کنم کم کم دارم شیفت شب و نصفه شبه باشگاهو مال خودم می کنم)
ببین ممکنه وابستگی بوجود بیاره همونطور که دوستی می تونه
مرد متاهل هم غلط می کنه بی دلیل بره صیغه کنه و شهوترانی خودشو گردن دین بندازه
نه همه دوستیها برای برقراری رابطه جنسی نیست اما شما خانومید نمی دونید مردها غیرممکنه تو این دوستی به رابطه جنسی فکر نکنند واقعا غیر ممکن
البته صیغه هم می تونه برای رابطه جنسی نباشه.فکر کنم صدمین باریه که می گم دختر میتونه شرط کنه رابطه نباشه

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سمیرا جان-(فکر کنم کم کم دارم شیفت شب و نصفه شبه باشگاهو مال خودم می کنم)
ببین ممکنه وابستگی بوجود بیاره همونطور که دوستی می تونه
مرد متاهل هم غلط می کنه بی دلیل بره صیغه کنه و شهوترانی خودشو گردن دین بندازه
نه همه دوستیها برای برقراری رابطه جنسی نیست اما شما خانومید نمی دونید مردها غیرممکنه تو این دوستی به رابطه جنسی فکر نکنند واقعا غیر ممکن
البته صیغه هم می تونه برای رابطه جنسی نباشه.فکر کنم صدمین باریه که می گم دختر میتونه شرط کنه رابطه نباشه

وقتی غیر ممکنه که به رابطه جنسی فکر نکنن اونوقت صیغه باشه یا نباشه چه فرقی داره؟ حتی صیغه با شرط عدم رابطه جنسی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا