صدای جیع وحشتناک اتصال مودم ! :( بدبختی !

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام ، من مدتیه با اتصال به اینترنت مشکل دارم ، و جالب در این قسمته که فقط با خطوطی که با 9 شروع میشه و بالواقع به E1 معروفه این مشکل رو دارم ، وقتی که صدای کانکت داره میاد جیغ وحشتناکی بمدت 4-5 ثانیه و ممتد پخش میشه ، و جالبتر اینکه هیچوقت سرعت اتصال من بیشتر از 33.6 نشده ، البته اسماً 33.6 هست ، بالواقع با برنامه های مختلف هم وقتی دیدم بیشتر از 25 کیلو بیت نتونستم دریافتی داشته باشم :( Send و Recive با مشکلات زیادی درگیره ، بطوری که ممکنه 2 دقیقه با ماکزیمم سرعت اتصال داشته باشم و بعدش 30 ثانیه اصلاً هیچ ارسال و دریافتی نداشته باشم ، تاحالا فکر میکردم مشکل از مودم باشه ، خوب اصلاً رفتم عوضش کردم ، Zoltrix 3 چیپ گرفتم ، دیگه فکر نکنم بهتر از این باشه ؟ هست ؟ ولی باز هم مشکل همونه ، البته کمی بهتر شده :) سیم کشی ورودی به منزل رو چک کردم ، یکی از سیم ها مشکل داشت اون رو دوباره سرش و لخت کردم و سفت کردم ولی باز هم مشکل برقراره :( حالا ببینم کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم این مشکل رو دارم . فکر میکنم مشکل سرعت از خط تلفن باشه . برای من هم از 33.2 بالاتر نمیره و واقعاً عذاب آوره .

اما در مورد صدای مودم فکر میکنم از طریق properties کانکشن conection میشه صدا رو قطع کرد . صفحه conection رو باز کن از اونجا ایکن properties رو بزن ، تو پنجره ای که باز میشه ایکن configure رو کلیک کن ، پنجره بعدی که باز میشه آخرین جمله پایین صفحه
enable modem speacker اگه تیک داره تیکش رو بردار صداش قطع میشه . برای من جواب داده شاید کمک کنه :gol:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من هم این مشکل رو دارم . فکر میکنم مشکل سرعت از خط تلفن باشه . برای من هم از 33.2 بالاتر نمیره و واقعاً عذاب آوره .

اما در مورد صدای مودم فکر میکنم از طریق properties کانکشن conection میشه صدا رو قطع کرد . صفحه conection رو باز کن از اونجا ایکن properties رو بزن ، تو پنجره ای که باز میشه ایکن configure رو کلیک کن ، پنجره بعدی که باز میشه آخرین جمله پایین صفحه
enable modem speacker اگه تیک داره تیکش رو بردار صداش قطع میشه . برای من جواب داده شاید کمک کنه :gol:

خوب سرعت خط تلفن کمه ، ولی نه دیگه انقدر داغون ، من قبلنا اینهمه مشکل نداشتم ! :(
در مورد صدای مودم هم منظورم نه خود صدای کانکت باشه ، وسط صدای کانکت یک نویز شدیدی میاد چند ثانیه و بعدش تموم میشه ، میگم مشکل اصلی من اینه که با خط های معمولی و شرکت هایی که هنوزم از خطوط آنالوگ استفاده میکنند خیلی راحت تر و با کیفیت وسرعت بیشتری میتونم ارتباط داشته باشم تا شرکت هایی که خطوط 971 و یا 9092 دارند ...

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلروفیل عزیز از این روش هم نمی شه صدای مودم رو قطع کرد .خیلی کلافه شده ام . بچه ها کسی نمی دونه چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mirhamida

عضو جدید
دوستان عزیز مشکل سرعت پایین شما هیچ ربطی به مودم نداره. مشکل شما در درجه اول به نوع خطیه که از مخابرات گرفته اید.(اگه مشکل از طرف آی اس پی نباشه) یا خط شما از نوع قدیمیه و یا اینکه اگه جدیده به احتمال زیاد از داخل تقسیم های پلاستیکی (اگه اشتباه نکنم اسمش pcm هست) به خونه تون انشعاب شده. بهترین کار اینه که به مخابرات منطقه تون سر بزنید و مشکل رو مطرح کنید. با این خطی که شما دارید در بهترین حالت سرعتتان از چیزی که عنوان کرده اید بالاتر نخواهد رفت.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز ، این مال عهد تیرکمون شاه بود مشکل :) من سیمم 2 تکه بود ، یعنی چون پریز تا کام فاصله داشت ، از سیم رابط استفاده کرده بودم که رفتم یک سیم 4 رشته مودمی بلند خریدم ، مشکل مرتفع شد :)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی ، ولی بعضی وقتها آدم چیزهایی رو میبینه که فکرشم نمیتونه بکنه :) مثل همین افت کیفیت برای سیم هایی که قطع شده و با اتصال به هم متصل میشند ... سیم تلفن شاید روی کیفیت تماس مکالمه تاثیری نذاره ولی روی کیفیت Data خیلی موثر بود این مطلب ، همینطور این موضوع رو میشه برای افت کیفیت سیم آنتن تلویزیون هم مشاهده کرد ... مدتها بود تلویزیون ما برفکی میگرفت ، آنت عوض کردیم ، جهت عوض کردیم و امثالهم ، اما بعد از مدتها وقتتی سیم بلندمون فاسد شد مجبور شدیم عین 20 متر رو دوباره سیم بگیریم و تازه متوجه شدیم که ااا ، شبکه ها انقدر صاف هم برنامه دارند ؟ :)

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه قطع کردن صدای مودم یه راه هم هست که صددرصد جواب میده
من دو سالی هس اینجوری مودممو خفه کردم:w01:
control panel=> phone and modem option=> modems=> properties=> advanced
در اینجا تو کادر اول یعنی extra settings این رو تایپ کنین: ATM0
دقت کنین که حروف باید یزرگ تایپ بشن و آخری هم 0(صفر) هست نه حرف O

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه قطع کردن صدای مودم یه راه هم هست که صددرصد جواب میده
من دو سالی هس اینجوری مودممو خفه کردم:w01:
control panel=> phone and modem option=> modems=> properties=> advanced
در اینجا تو کادر اول یعنی extra settings این رو تایپ کنین: ATM0
دقت کنین که حروف باید یزرگ تایپ بشن و آخری هم 0(صفر) هست نه حرف O
دقیقا!
آفرین آرتمیس جان
از یه روش خیلی جالب برای این کار استفاده کردی!
AT Command ها زبان ارتباطی برنامه نویس با مودم هستن
برای مثل دستورات مربوط به ATM به شکل زیر هستش:

Mn (turning the speaker on or off)
You use the Mn command to turn the modem speaker on or off. (If
you want to change the speaker volume, see the Ln command.)
M0
Speaker is always off.
M1 (the default)
Speaker is on until the modem detects a carrier tone.
M2
Speaker is always on.
M3
Speaker is off

در واقع موقع اتصال به اینترنتم جایی که شماره رو میگیرین در اصل به این شکل عمل میشه:
(ATD(Number
که Number همون قسمتی هست که شما شماره ISP رو توش وارد می کنید!:gol:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا!
آفرین آرتمیس جان
از یه روش خیلی جالب برای این کار استفاده کردی!
AT Command ها زبان ارتباطی برنامه نویس با مودم هستن
برای مثل دستورات مربوط به ATM به شکل زیر هستش:

Mn (turning the speaker on or off)
You use the Mn command to turn the modem speaker on or off. (If
you want to change the speaker volume, see the Ln command.)
M0
Speaker is always off.
M1 (the default)
Speaker is on until the modem detects a carrier tone.
M2
Speaker is always on.
M3
Speaker is off

در واقع موقع اتصال به اینترنتم جایی که شماره رو میگیرین در اصل به این شکل عمل میشه:
(ATD(Number
که Number همون قسمتی هست که شما شماره ISP رو توش وارد می کنید!:gol:
:surprised:من دیگه این چیزارو نمدونم پاکر جان:D

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییهاتون ، ولی اون مشکل از یک پارازیت بود که خودش یک خبر در مورد نوع اتصال هستش:) در مورد قطع کلی هم خودش یک صفایی داره وقتی قیژ و ویژ میکنه میفهمی وصل شدی ، اونطوری دیگه نمیدونی شماره گرفته ، نگرفته ، درست گرفته ، چطوریه :)

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییهاتون ، ولی اون مشکل از یک پارازیت بود که خودش یک خبر در مورد نوع اتصال هستش:) در مورد قطع کلی هم خودش یک صفایی داره وقتی قیژ و ویژ میکنه میفهمی وصل شدی ، اونطوری دیگه نمیدونی شماره گرفته ، نگرفته ، درست گرفته ، چطوریه :)
ای بابا یه چی میگینا چه صفایی:confused::w00:
فازش به همینه که بی صدا کانکت میشی:victory:
بعدم اگه کانکت نباشه یه اروری چیزی میده دیگه:w12:
حتما که نباید با جیغ و داد بگه کانکت نمیشه:D

1pooya

عضو جدید
اگر من درست متوجه شده باشم شما با اتصال دایل-آپ که وصل میشوید؛ در همان ابتدای ورود به حسابتان (یعنی وقتی مودم شماره میگیرد و ثانیه‌هایی بعد از آن) صدای شماره گیری و بعد نویزهای مختلف می شنوید که شما را اذیت میکند.
راه حل همان است که در بالا گفته شد و قطع کردن اسپیکر مودم.
منتهی یک نکته وجود دارد: وقتی شما اسپیکر مودم را قطع یا وصل میکنید؛ فقط برای اکانت‌های ساخته شده بعد از آن اثر دارد. بنابراین شما باید اکانت فعلی‌تان را پاک کنید. اسپیکر مودم را غیرفعال کنید. بعد دوباره اکانت بسازید.

بالا