صبحی که با نگاهِ تو آغاز میشود پایانِ لحظههای غمانگیزِ دیشب است... - محمد شریف
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #1 صبحی که با نگاهِ تو آغاز میشود پایانِ لحظههای غمانگیزِ دیشب است... - محمد شریف
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #2 چراغ صبحی ای نور علی نور... - نظامی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #3 صبحِ روی تو چو خورشید جهان افروز است... - جهان ملک خاتون
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #4 نامِ نیکت ذکرِ صبح و شامِ ماست.. - وحدت کرمانشاهی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #5 صبح است، دمی بر میِ گلرنگ زنیم وین شیشهی نام و ننگ بر سنگ زنیم دست از اَمَلِ درازِ خود باز کشیم در زلفِ دراز و دامنِ چنگ زنیم... - خیام
صبح است، دمی بر میِ گلرنگ زنیم وین شیشهی نام و ننگ بر سنگ زنیم دست از اَمَلِ درازِ خود باز کشیم در زلفِ دراز و دامنِ چنگ زنیم... - خیام
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #6 محبوبم صدایت صبح من است…
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #7 ما در چه شماریم که خورشید جهان تاب گردن به تماشای تو از صبح کشیده ست ... - صائب تبریزی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #8 نداشت دیده ی من، بی تو تابِ خنده ی صبح ... - بیدل دهلوی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #9 صبح های با تو نفس در من جان می گیرد و به غیرت چشمهایت عشق بر لبانم گل می دهد #مریم_پورقلی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #10 تاوقتی تو درکنارم هستی صبح که هیچ تمام لحظه های زندگی من بخیراست توُ دلیل تمام خوشیِ ثانیه هایم هستی... #معصومه_صابر
تاوقتی تو درکنارم هستی صبح که هیچ تمام لحظه های زندگی من بخیراست توُ دلیل تمام خوشیِ ثانیه هایم هستی... #معصومه_صابر
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #11 رویاهای منند این قاصدکها... که هر صبح از چشمانم پَر میکشند... کافیست یکی را تعبیر کنی... #محمدعلی_بهمنی
رویاهای منند این قاصدکها... که هر صبح از چشمانم پَر میکشند... کافیست یکی را تعبیر کنی... #محمدعلی_بهمنی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 6, 2025 #13 صبح که شعرم بیدار میشود میبینم بسترم سرشار از گُلِ عشقِ توست و عشق تو آفتاب است آنگاه که درونم طلوع میکنی و میبینمت... #شیرکو_بیکس
صبح که شعرم بیدار میشود میبینم بسترم سرشار از گُلِ عشقِ توست و عشق تو آفتاب است آنگاه که درونم طلوع میکنی و میبینمت... #شیرکو_بیکس
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #14 نور خورشید زِ چشمان ٺو دیدن دارد چای هل دار زدسٺ ٺو چشیدن دارد... ڪَفٺن صبح بخیری ڪه همه میڪَویند از لب حادثه خیز ٺو شنیدن دارد...... #حسین_مرادی𓄂𓆃
نور خورشید زِ چشمان ٺو دیدن دارد چای هل دار زدسٺ ٺو چشیدن دارد... ڪَفٺن صبح بخیری ڪه همه میڪَویند از لب حادثه خیز ٺو شنیدن دارد...... #حسین_مرادی𓄂𓆃
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #15 چه بتابد چه نتابد خورشید تو همان صبح سپیدی که دلم کرده هوایش #سارا_صحرا
**آگاهدخت** مدیر تالار اسلام و قرآن مدیر تالار Jan 7, 2025 #16 اختر چرخ ادب: پروین صبح آمد و مرغ صبحگاهی زد نغمه، بیاد عهد دیرین خفاش برفت با سیاهی شد پر همای روز، زرین در چشمه، بهشوق جَست ماهی شبنم بنشست بر ریاحین شد وقت رحیل و مرد راهی بنهاد بر اسب خویشتن، زین هر مست که بود، هشیار است.....
اختر چرخ ادب: پروین صبح آمد و مرغ صبحگاهی زد نغمه، بیاد عهد دیرین خفاش برفت با سیاهی شد پر همای روز، زرین در چشمه، بهشوق جَست ماهی شبنم بنشست بر ریاحین شد وقت رحیل و مرد راهی بنهاد بر اسب خویشتن، زین هر مست که بود، هشیار است.....
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #17 صبح شد برخیز و بنشین رو به روی آینه تا ببینی بهتر از خورشید ، رویارویِ توست ... #حسین_منزوی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 8, 2025 #18 کاش یـک صبح هوای مرا دلت بهانه کند ... #لیلا_مقربی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 10, 2025 #19 ای صبح چه زیبا شدهای مثل همیشه گویا كه نگارم به رخت چشم گشوده رضا حمیدی راد
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #20 خورشید صفت بخند بر هر چه که هست بر شاخه ی صبح خنده هایت زیباست ... #معصومه_صابر
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #21 هر صبح خیال تو را با چای سر می کشم این یک چای خیال پهلوست ... #جواد_رستم_خانی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #22 آغاز می شوم هر صبح با شنیدن صدای تو ... نفس تو سرودِ باران و بوسه را به چشمانم می ریزد ... متولد می شوم ... به اشتیاق بودن در کنار تو ... چراکه چشمانت رویای ابدی من است ... در هر فصلی... #ثریا_شجاعی_اصل
آغاز می شوم هر صبح با شنیدن صدای تو ... نفس تو سرودِ باران و بوسه را به چشمانم می ریزد ... متولد می شوم ... به اشتیاق بودن در کنار تو ... چراکه چشمانت رویای ابدی من است ... در هر فصلی... #ثریا_شجاعی_اصل
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 12, 2025 #23 از امشب، شبهايم را "تو" به خير كن! من از غريبه ها خيرى نديدم... تا خودِ صبح هم كه شده، منتظرِ "شب بخير"ت ميمانم... #على_قاضى_نظام
از امشب، شبهايم را "تو" به خير كن! من از غريبه ها خيرى نديدم... تا خودِ صبح هم كه شده، منتظرِ "شب بخير"ت ميمانم... #على_قاضى_نظام
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 12, 2025 #24 بیایید بیایید ازین عالم تاریک دلافروزتر از صبح جهانی دگر آریم. #فریدون_مشیری
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 14, 2025 #25 همچون نسیم صبح لرزان و بیقرار وزیدم به سوی تو اما تو هیچ بودی و دیدم هنوز هم در سینه هیچ نیست، بجز آرزوی تو ... - فروغ فرخزاد
همچون نسیم صبح لرزان و بیقرار وزیدم به سوی تو اما تو هیچ بودی و دیدم هنوز هم در سینه هیچ نیست، بجز آرزوی تو ... - فروغ فرخزاد
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 7, 2025 #26 یاد " تو " همان امید فرداهاست که هر صبح بهانه ی حال خوبِ دنیای من است ... #حسین_عربی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 9, 2025 #27 در قانون عشق صبحی که از محبوبت صبح بخیر نشنوی تا اطلاع ثانوی شب باقیست... - محمود درویش
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 9, 2025 #28 صحبت از صبح شود روے تو آید نظرم... در خیالاتِ خودم جلوهٔ ماهت نڪَرم... قلم عاجز شدہ از رسمِ رُخِ زیبایت محوِ این ؏شـقم و از ؏شـق ِدوعالم بِدَرم....!! #میثم_بشیری .
صحبت از صبح شود روے تو آید نظرم... در خیالاتِ خودم جلوهٔ ماهت نڪَرم... قلم عاجز شدہ از رسمِ رُخِ زیبایت محوِ این ؏شـقم و از ؏شـق ِدوعالم بِدَرم....!! #میثم_بشیری .
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 15, 2025 #29 نامِ نیکت ذکرِ صبح و شامِ ماست... - وحدت کرمانشاهی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 5, 2025 #30 از چشمانت رد شب را بیرون کن امروز صبح دیگریست... - نزار قبانی